Şimdi Ara

turkcell çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konya nın ereğli ilçesinde son yarım saat dir turkcell çekmiyor
    telefonu kapatıp açtım ama hala aynı

• işte turkcellin çekim gücü
  • Niğde merkezde de yaklaşık yarım saat şebeke gitti ama az önce normale döndü. Turkcell in şebeke gidince şebeke taraması yapıp bi deneyim dedim ve avea 3g sürprizi ile karşılaştım :D daha akşam saatlerinde avea 3g yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loyalmale

konya nın ereğli ilçesinde son yarım saat dir turkcell çekmiyor
    telefonu kapatıp açtım ama hala aynı

hemşehrim bende konya ereğliliyim.

çalışma vardır ereğlide.en iyi çeken operatör turkcelldir ereğli de bu arada.selamlar ereğliye.
  • Vay be Turkcell çekmiyor: inanmak istiyorum nasıl olur hani Turkcell'in Çekim Gücü vardı. Her halde çekim gücü yarı yolda kaldı.
  • Aydın merkezde turkcel hem 2g hemde 3g de tam bir fiyasko.....tık yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone metroda çekmiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş müşteri temsilcisini ararsan senin için gerekli yönlendirmeyi yaparlar oralar da bir alt yapı sorunu da olabilir en iyisi müşteri danışmanı ile görüşmen gerektiği kanısındayım bilgine
  • Turkcell çekmiyor diye dalga geçiyorsanız bir müddet avea kullansanız naparsınız acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopto -- 25 Şubat 2010; 23:56:09 >
  • Ankaradayım ses kalitesi berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopto

Turkcell çekmiyor diye dalga geçiyorsanız bir müddet avea kullansanız naparsınız acaba..

kullanıyorum ne oldu ?

benim kasanın üzerinde kör nokta var heralde türkcell oraya koyunca gidiyor bazen onumuz açık ve 5. katta yüksekte olmamıza rağmen
  • kardeş müşteri temsilcisinle bi görüşüp bilgi almanı öneririm mutlaka bir sebebi vardır turkcell şu anda operatörlerin içinde en fazla kapsama alanı olan operatör
  • müdür degiştide ondandır çekim gücü
  • Türkcell'in çekim gücü düşüyor mu bana mı öyle geliyor?Bende geçenlerde izmirde bi dağa çıkmıştım orda aveanın çektiği yerlerde çekiyor aveanın çekmediği yerlerde çekmiyordu.İlk defa çekmediği bi yer gördüm.
  • turkcell le dalga geçenler ev telefonunu yanında taşıyor galiba..
  • Burası İstanbul, Anadolu yakasından Gebze Çayırovaya kadar 9 noktada Türkcell çakılıyor.

1. Köprü Avrupa ayağından geçerken,
    2. Göztepe köprüsünden sonra DMO civarında bi yerlerde,
    3. İçerenköy ortalarında
    4. Ataşehir, İmes ortalarında...

üşendim hepsini yazmaya... gün içinde sürekli mobil olduğum içn telefonların nerede koptuğunu biliyorum. Hatta tecavüzcüsüne aşık bir TRCELL kullanıcısı arkadaşıma tam bundan bahsederken o "hayır TRCELL in çekim gücü var" cümlesini kurarken tel koptu. Süper bir durumdu :)

Şirket dolayısıyla kullanmasam artık hiç işim olmaz TRCELL ile..

Kapsama alanı konusunda TRCELL in geldiği noktaya Avea 3-4 yılda geldi... Naçizane görüşüm AVEA daha başarılıydı bu konuda...
  • turkcellin kazandığı parayı avea ya da vodafone kazansaydı şu anda kapsama alnı diye bi sorun yoktu. turkcell harika olduğunu iddia ettiği halde halen türkiye'nin binlerce köyünde çekmiyo. bizim köy bunlardan sadece biri. turkcell'den avea her yöne kamuya geçtim gördüm ki çok fazla bir fark yok iki operatör arasında. heryerde çekiyo maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopto

Turkcell çekmiyor diye dalga geçiyorsanız bir müddet avea kullansanız naparsınız acaba..

7 Şubat'tan beri kullanıyorum Avea'yı. 3-4 yıl sonra ilk defa evimin içinde rahat rahat telefonla konuşabiliyorum. Telefon çalarken koştura koştura balkona çıkma derdim yok. Yazın terleme, kışın üşüme gibi bir derdim de olmuyor ve konuşmalarımı kısa kesmek zorunda da kalmıyorum. Bu arada İstanbul Bahçelievler'deyim..
  • Turkcellin hiç çekmediği(2G),Aydın merkezde en az 4-5 yer var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamböceği

Türkcell'in çekim gücü düşüyor mu bana mı öyle geliyor?Bende geçenlerde izmirde bi dağa çıkmıştım orda aveanın çektiği yerlerde çekiyor aveanın çekmediği yerlerde çekmiyordu.İlk defa çekmediği bi yer gördüm.

sonunda turkcellin baz istasyonu yetersizliğini farkeden bilinçli bir kullanıcı çıktı... aynen katılıyorum birader.. çekim gücü sadece reklamlarda var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.