Şimdi Ara

7570770 Turkcell Kapsama alanı hattı | Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kapsama sorunları yaşayanların , telefonum çekmiyor diyenlerin hattı

7570770

Direk Müşteri temsilcisine bağlıyor ve tamamen ücretsiz..

Tek kelime ile süper

• böyle bişeye ne gerk var ki. websitesindeki haritaya bakarsan turkcell her yerde çekio zaten maşallah masmavi. ne büyük çelişki böyle bi numaranın olması. turkcell ve yalanları hiç bitmeyecek. turkcell sana

(haritaya bakılırsa marmara denizinde sinyal yok belki marmara denizi için arayabiliriz .)

• quote:

Orjinalden alıntı: tunvcer

böyle bişeye ne gerk var ki. websitesindeki haritaya bakarsan turkcell her yerde çekio zaten maşallah masmavi. ne büyük çelişki böyle bi numaranın olması. turkcell ve yalanları hiç bitmeyecek. turkcell sana

(haritaya bakılırsa marmara denizinde sinyal yok belki marmara denizi için arayabiliriz .)

anadolu örnek çekmeyen yerler

• turkcell ve yalanları çok açık ortada görebilene tabiki. kendi sitesinde diyo coğrafyanın %80 diye. o halde

coğrafyanın yüzde 80'ni (toplam coğrafi alan göllerle ve marmara deniziyle birlikte 814.000 km2)
    hizmet verdiği alan : 667. 480 km2 (%80')
    hizmet vermediği alan: 146.520 km2 (%20'si) herşey ortada. turkcell harita gibi insanların gözlerinide maviye boyamış belli ki.
  • Telefon çekmiyorsa nasıl arayacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Telefon çekmiyorsa nasıl arayacağız.

çeken bir yerden evimden yada işimden çekmiyor diye arayabilirsin
  • quote:

böyle bişeye ne gerk var ki. websitesindeki haritaya bakarsan turkcell her yerde çekio zaten maşallah masmavi. ne büyük çelişki böyle bi numaranın olması. turkcell ve yalanları hiç bitmeyecek. turkcell sana

Kusura bakma ama anlamıyormusun, anlayamıyormusun

Şimdi Türkiyenin % kaçında çekiypor turkcell

%99

Sen o ölçekli bir haritada %99 kapsama alanını çiz bakalım. Orada detay yok

Ya çoğrafya bilgin az
    Ya anlamıyorsun
    yada kasıtlı yapıyorsun..

O harita tamamen Türkiyedeki her noktada çekiyoruz anlamına geliyor.

İl merkezlerinde kapsama alanı: Yüzde 99,99 (81 il merkezinde)

İlçe merkezlerinde kapsama alanı: Yüzde 99,99 (923 ilçenin 904'ünde)

Bilgiler böyle..

Bu haritayı maviye boyamayıp ne yapacaksın. 814,578 km2 lik nüfusu bu ölçekte çiz sonra beyazlar varsa sen çıkar..

Ama amaç kasıt..

Keşke daha büyük harita verebilselerde her alanı görebilsek..

7570770 servisi ile Turkcell alanında bir ilk yapmıştır. Avea ve Vodafone'dan bu konuda atılım bekliyoruz. Çok iyi bir şey bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tartışmaya gerek yok turkcell'in askeri olduğun belli.
  • 1 ay kadar önce aramıştım evimde çekmiyor diye. Dün aradılar. Sorunu biliyoruz farkındayız TK'da izin vermiyor kusura bakmayın sinyal arttırımı yoluyla çözemiyoruz; baz istasyonu kurmamız gerekiyor dediler. 2008 planı bitti malesef eklenemiyor bir dahaki seneyi bekleyeceksiniz dediler..

Zaten ailemin yanından taşınınca Turkcell kullanmayı bıraktım yine. Bana bir zararı yok ama sorun hemen çözümlenmedi, çözümlenmiyor. İlgilenmeleri ve gerçekçi konuşmalarını ise takdire şayan buldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

quote:

Kusura bakma ama anlamıyormusun, anlayamıyormusun

Şimdi Türkiyenin % kaçında çekiypor turkcell

%99

Sen o ölçekli bir haritada %99 kapsama alanını çiz bakalım. Orada detay yok

Ya çoğrafya bilgin az
    Ya anlamıyorsun
    yada kasıtlı yapıyorsun..

O harita tamamen Türkiyedeki her noktada çekiyoruz anlamına geliyor.

İl merkezlerinde kapsama alanı: Yüzde 99,99 (81 il merkezinde)

İlçe merkezlerinde kapsama alanı: Yüzde 99,99 (923 ilçenin 904'ünde)

Bilgiler böyle..

Bu haritayı maviye boyamayıp ne yapacaksın. 814,578 km2 lik nüfusu bu ölçekte çiz sonra beyazlar varsa sen çıkar..

Ama amaç kasıt..

Keşke daha büyük harita verebilselerde her alanı görebilsek..

7570770 servisi ile Turkcell alanında bir ilk yapmıştır. Avea ve Vodafone'dan bu konuda atılım bekliyoruz. Çok iyi bir şey bu

eleştirmeden önce siz bir coğrafya nasıl yazılır ve tcell in coğrafi kapsama oranı nedir gözden geçiriniz.
    işte tcell in resmi sitesinde yayınladığı coğrafi kapsama alanı bilgileri:
    Turkcell, 30 Haziran 2008 itibarı ile Türkiye coğrafyasının % 81,94’ünü kapsayarak, toplam nüfusun % 98,38'ini; nüfusu 2.000 ve üzerinde olan yerleşim merkezlerinin %100'ünü, bu merkezlerde yaşayan nüfusun da %99,87'sini kapsama alanı altına almış bulunmakta ve Türkiye geneline yayılmış 14.250 baz istasyonu ile en yaygın ve kaliteli hizmeti vermektedir.

kaynak:http://www.turkcell.com.tr/turkcellhakkinda/genelbakis/kapsamaalani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcii -- 5 Eylül 2008; 19:12:28 >

• kendi ağzınızla siz de aynı şeyi söylüyosunuz coğrafyanın %81 i diyosunuz. bu değere göre öyle bir haritanın oluşması imkansız. doğu anadolu'nun güneydoğu anadolu'nun ve karadeniz'in tamamen kapsanması coğrafik olarak mümkün değil. bunun için bi 14.000 istasyon daha kurmak gerekir. turkcell'in tüketicileri kandırdığı açıkca ortadadır. bana coğrafya dersi vermenize gerek yok. bu coğrafya ile ilgili değil tamemen firmanın ilkeleriyle ilgili bi oaly. turkcell bunu senelerdir yapıyor. tam numara taşıma arifesinde böyle masmavi bi harita çok manidar.
  • adam harita koymuş.

harita koyamayanlar utansın
  • ayrıca o haritanın ne kadar uyduruk olduğunun ispatı güney kıbrısın bile masmavi olmasıdır. biraz fazla abartmış turkcell. görünüşe bakılırsa marmara denizinde seyahat ederken turkcell hattınızı kullanamıyorsunuz.

ayrıca uyduruk bi harita koyup insanları yanıltmaktansa harita koymamak daha etik.
  • Ayrıca

Kapsama alanı haritası, ETSI GSM standartlarında belirtilen GSM 900 MHz için -104 dBm sinyal seviyesi baz alınarak sayısal haritalarla yapılan bilgisayar simülasyonu sonucuna göre elde edilmektedir. Gerçekte sinyal seviyeleri yeryüzü şekli, coğrafi şartlar ve bina yapıları nedeniyle bazı değişimler gösterebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Ayrıca

Kapsama alanı haritası, ETSI GSM standartlarında belirtilen GSM 900 MHz için -104 dBm sinyal seviyesi baz alınarak sayısal haritalarla yapılan bilgisayar simülasyonu sonucuna göre elde edilmektedir. Gerçekte sinyal seviyeleri yeryüzü şekli, coğrafi şartlar ve bina yapıları nedeniyle bazı değişimler gösterebilir.

verilen bilgide açık alan bilgisidir
  • Arkadaşlar sırf Tukcell i karalamak için saçma saçma konuşmayın lütfen. Avea da %93.3 diyor bende diyorum ki Ankaradaki evimde çekmiyor. Kapsama alanı sorunu yaşıyorum. Demekki kapsama alanındaki yerlerde de kapsama alanı sorunu yaşanıyormuş değil mi

Helal olsun Turkcell e. Bu hat müşterinin kaliteyi istediğini bildiğini ve Turkcell'in de buna önem verdiğini gösterir. Öte yandan basturkemin'in dediği gibi ilgilenmeleri de ayrı bir aboneye saygıyı gösterir. Bu ilgiyi ben Turkcell ve Vodafone da görmeme rağmen bir türlü Avea da göremedim. Artık Aveadan da bekliyoruz. Kapsama alanı konusunda aynı ilgiyi.

Çok şey istemiyorum sadece şikayet ettiğim bölgede sorun olduğunu kabul et. Şu an için bir şey yapamıyoruz de. Gel bana özel baz kur demiyorum. Sadece yalan söylüyorsunuz orda sorun yok deme bana yeter.

• Helal Turkcell'e
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Arkadaşlar sırf Tukcell i karalamak için saçma saçma konuşmayın lütfen. Avea da %93.3 diyor bende diyorum ki Ankaradaki evimde çekmiyor. Kapsama alanı sorunu yaşıyorum. Demekki kapsama alanındaki yerlerde de kapsama alanı sorunu yaşanıyormuş değil mi

Helal olsun Turkcell e. Bu hat müşterinin kaliteyi istediğini bildiğini ve Turkcell'in de buna önem verdiğini gösterir. Öte yandan basturkemin'in dediği gibi ilgilenmeleri de ayrı bir aboneye saygıyı gösterir. Bu ilgiyi ben Turkcell ve Vodafone da görmeme rağmen bir türlü Avea da göremedim. Artık Aveadan da bekliyoruz. Kapsama alanı konusunda aynı ilgiyi.

Çok şey istemiyorum sadece şikayet ettiğim bölgede sorun olduğunu kabul et. Şu an için bir şey yapamıyoruz de. Gel bana özel baz kur demiyorum. Sadece yalan söylüyorsunuz orda sorun yok deme bana yeter.

aveanında verdiği zaten açık alan bilgisi senin evinde çekip çekmediğini nerden bilsin
    bu avenın vazgeçilmezi kapalı olan sorunu hep var
    adamlarda belrttiğimiz bölgeyi biliyorlar çekmediğini ama hemen uğraşıy yapmak yerini zamana bırakıyorlar elbet birgün oradada çeker merak etme

• bu servisin zaten ücretsiz olduğunu bungee20 isimli arkadaşımız forumda defalarca yazmıştı.

yalnız bu numarayı her türlü kapsama ve simkartı problemleri için ücretsiz arayabilirsiniz.

ben bazen normal hat işlemleri için arıyorum ve temsilci bazen bir tuşa basıyor. o tuş sesi geldiğinde hattımdan görüşme bedeli olarak 2 kontör düşüyor. bazıları basmıyor. o zaman kontör düşmüyor.
    aklınızda bulunsun yani.

en iyisi işlemi yaptırınca tuşa basmasına fırsat vermeden yüzüne kapatmak.
  • Turkcell cidden çok güzel bir servis başlatmış. Gözünün boyandığını sanan aboneler Turkcell den rahatsız olan aboneler daha güzel bir operatör varsa eğer bizleri ikna edecek seviyede bir tanıtım yapın da diğerine geçelim. Diğer operatörler şebekelerini ortak kullanıyorlar. En iyi çeken operatör Turkcell. Sayısal işlemlerle bir yere varamazsınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.