Şimdi Ara

turkcell çekmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben avea'da kullandım ve gerçekten türkcell'in kaliteli olduğuna inanıyorum.36 milyonluk aboneye sahip bir operatörü kimse suçlayamaz bazı eksiklikler yüzünden ki savunulan avea daha kötü.Doğru düzgün çekim kalitesi yok bu bir gerçek boşuna uğraşmayın kalite var diye.Hem kendi kullandığım zamanlarda hemde avea kullanan biri ile konuşmaya çalışırken ses kırılmasından konuşmaya fırsatın olmaz.Servis çeşitliliği ve müşteri hizmetlerine ulaşıp iş yaptırmak çok zordur.Ama turkcell'de telefon et hemen bağlanırsın web sitesinden yaz hemen geri dönerler.Fatura kısmına bir şikayette bulunduğunda hemen telefonla arayıp bilgi verirler.Şebeke içi kampanyaları yeterince güzel ve servis çeşitliliği ve güncelliği harikadır.Online işlemleri çok güzel ve her şeyi detaylıca takip edebilirsin.Ses iletim kalitesi mükemmeldir bunu boşuna avea ile kıyaslayıp komik duruma düşmeyin çünkü avea ile temiz konuşmak için baz istasyonuna yakın ve sabit olmalısınız.Yoksa hareket halinde kırılmalardan geçilmez ucuz dediğiniz avea servis çeşitliliği ve kalitesi ile bu ucuzluğu zaten mahvediyor ki bakın arayanı bil bile paralı.Mobil modem kampanyasında verdikleri hattı 3 liralık tarife ile açıyorlar.Oysa hat modemde takılı 12 ay boyunca 3 lira tarife parası kesiyorlar.Tarife çıkartırlar dakika detaylarını bile adam akıllı takip ettirmezler bırak onu dakika kontrol mesajına bile para alırlar.Birde öyle aman aman bir ucuzluk yok yani.Turkcell kullanan özellikle faturalı hat sahipleri şikayet ederler bizi kazıkladılar diye ama bakarsın faturalı hat kullanmayı bilmez çoğu.Tarife nedir ,nereleri arayabilirsin,dakika düşümü kaç saatte olur,neye ne yazılır çoğu bilmez.Ondan sonra şikayet ederler müşteri hizmetlerini aramadan lanete başlarlar.

Avea'da 2 sorunumu şikayetvar.com vesilesi ile hallettirdim ama turkcell'e yazdımmı anında arıyorlar.Lütfen turkcell gerçekten kalite avea ile kıyaslamayın.

• evet bazı yerlerde turkcell çekmiyor,
    örneğin, bizim sokakta ev ve iş yerlerine girerseniz içeride çekmiyor. biraz çukurda kalıyor sanırım. ama evin 2.ci katına çıkayım fule yakın çekiyor.arkadaşın evinde eğer evdeyse telefon camın önünde durmak zoruynda yoksa arayan ulaşamıyor ve tel çalarsa hemen eline alıp dışarıya koşuyor.
  • daha önce de yazmıştım bu konuda... şu anda Ali Sami Yen'in tam yanında, İstanbul'un göbeğindeyim. telefon konuşmam 4 kes kesildi. yeniden arama yaptım. görev yerim Batı Karadeniz'e kaydı. Geçen gün Düzce de, idim... patlaktı yine TRCELL....
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet
    daha önce de yazmıştım bu konuda... şu anda Ali Sami Yen'in tam yanında, İstanbul'un göbeğindeyim. telefon konuşmam 4 kes kesildi. yeniden arama yaptım. görev yerim Batı Karadeniz'e kaydı. Geçen gün Düzce de, idim... patlaktı yine TRCELL....

İstasyonlarda yenilenme olabilir eğer sürekli ise problem mh arayip şikayet edınız cozulecektir muhakkak
  • Benim bölgede Vodafone 3g full 4g ise 4 diş falan çekiyor. Avea full çekiyor ama 2g olarak:) turkcell ise hiç çekmiyor bildiğin çekmiyor. Çoğunlukla sıfır diş ile çekiyor bazen hat komple kopuyor çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 15 Ekim 2016; 21:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.