Şimdi Ara

Vodafone metroda çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Vodafone Atatürk havalimanı Zeytinburnu metro hattında Vodafone edge olarak bile çekmiyor, nadir olarak arada 4,5 oluyor ama çok kısa bir süre. Türk Telekom kullanırken en azından metroda Turkcell kadar olamasada çekiyor. Vodafone gerçekten -1 zemin katlar ve metro gibi yerlerde çok kötü. Türk Telekom mobil bu konuda Vodafoneden daha iyidir. Vodafonenin metroda ve zemin katlarda çekmemesinin sebebi tam olarak nedir ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Vodafone'un çektiği bir yer var mı ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Metroda çekmeyen hattı kullanmam ben. Türk Telekoma taşıyıp kurtulayım şu operatörden en azından Turkcell kadar olamasada metroda çekiyor Türk Telekom

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Normalde zaten zor çekiyor. Metro tamamen metal ve kapalı ortam, kalabalık ve hızlı hareket ediyor e diğer kullanmaya çalışanlar da var, çekim dış ortama göre daha zor.


    istasyon giriş ve çıkışına baz koyuluyor genelde..

  • Bence çekiyor olsaydı haber değeri taşırdı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke tek metroda çekmese.. hiç bir yerde çekmiyor ki bu kadar iğrenç bir çekim gücü yok. Kalabalığı gördüğü anda kendini kaybediyor.

  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Turkcell çekiyor ve daha önce Turkcellde iken kesildiğini görmedim ama Vodafonenin bu konuda diğer operatörlere göre kapalı mekamlarda bariz bir çekim sorunu vardır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Janci J kullanıcısına yanıt
    Neyse Vodafone faturasız hattım için e devlette iptal başvurusu yaptım. Vodafone faturasız hattı hemen kapatmıyor burası bile sorunlu herşeyi sorunlu bu operatörün. Vodafonenin sınırsız paketleri olmasa kimse kullanmaz çünkü Turkcell internet çabuk bitiyor dayanmıyor. Sabah gidip Türk Telekom faturasız hat alacağım. Üç sabredip Turkcelle geçeceğim ama oda üç bekleyip kampanyadan faydalanmam için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    İlk başta A habere haber olurdu 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2020-21 arası Vodafone kullandım, İstanbul’da söylendiği kadar kötü bir hizmet almamıştım (bazı yerler hariç). Demek ki bunlar baz istasyonlarıyla oynuyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Konum neresi. Her operatörden öyle böyle hizmet alırsın ama işte bazen bunaltırlar adamı çekim problemleri yüzünden. Turkcell iyi güzel ama şu ekonomik şartlarda Turkcelle ayda 300 lira verilmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben eyüp’te oturuyorum hocam. Evin içinde hızı düşük olsa da wifi kullandığım için sorun olmuyordu.

    Mesela vatan caddesi, küçükköy, bereç, ayvansaray ve çoğu avm lerde hız olarak bir sorun yaşamadım. Bazı kapalı alanlarda hız olarak çuvallıyor tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 20 Temmuz 2023; 14:23:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone faturasız hattım için iptal başvurusunda bulundum çünkü taşımam bile kampanyadan faydalanamıyorum. Turkcell faturasız hat aldım faturalıya geçtim ama büyük konuşmayayım bu kampayadan çıkarsam bir daha faturalı hat kullanmam 10 lira fazla veririm faturazıza kafam rahat olur. Vodafone gelince kapsama olarak mağdur etmez ama hız olarak mağdur eder. Biraz eksi 1 kata indin mi sosyal medyayı bile kullanamazsın ama Turkcell ve Tt öyle değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende senelerdir Vodafone kullanıcısı olarak bu sene TT mobile geçtim. forumdaki kullanıp da öve öve bitiremedikleri tt mobili denemek için. öncelikle kapsama alanı olarak TT asla ama asla Vodafone nun yanına bile yaklasamaz. öncelikle şehirlerin merkezi yerlerinden az biraz uzaklaş kapsama alanı zayıflamaya başlıyor. eğer iyice kırsala doğru giderseniz TT çekmesi mucize olur. örneğin Pendik den formula tarafına gidenler bilir o tarafta pendigin Göçbeyli diye bir köyü var. TT köyde şebeke can çekişiyor. biraz daha kuzeydoğu ya ileryeyip Gebze tarafına gidince o taraftaki köylerde şebeke hiç yok. evet resmen TT İstanbul'un kırsal köylerinde bile çekmiyor. bunu bizzat deneyimledim. diğer iki operatör ise bırak çekmemeyi hat 4.5g den aşağısına düşmüyor. dağ bayır orman heryerde çekiyordu. ve kapali açık alan kapsama sorununa gelince de Vodafone'da kapalı alan kapsama sorununa hiç denk gelmedim ama şu 2 aylık TT maceram boyunca bir çok bina içinde sinyal zayıflığı şebeke yok uyarısı aldım. ve yaptığım hız testlerinde de öyle abartıldığı gibi yüksek hızlar görmedim. hatta ve hatta bir çok noktada Vodafone dan daha düşük hizlar gördüm. bandırma İstanbul seyahatimde otobanda Vodafone 4.5 full çekerken TT bazı yerlerde 3g ye düştü. ve ilginç bir şey daha var, şebeke sinyal var görünüyor ama telefon internete bağlanmıyor. internet bağlantısı yok diyor. uçak moduna alıp tekrar açmak zorunda kalıyorum bağlanti tekrar kurulması için. Vodafone da hic böyle birşey yaşamadım. yani ben kendi deneyimlerime göre şunu söyleyebilirim ki TT öyle bahsedildiği gibi kaliteli hizmet vermiyor. şehirden biraz uzaklaş şebeke sapitmaya başlıyor. kapsama alanı hâlâ zayıf. tek artısı sinyalin kuvvetli olduğu yerlerde yeteri hız veriyor. baz istasyonuna yakınsan ve kuvvetli sinyal alıyorsan hızlar gayet iyi onun dışında hiç bir artısı yok benim gözümde. ayrıca Vodafone da sinyal sorunu yaşamasamda bazı kalabalık yoğun yerlerde hız problemi yaşayabiliyor. buda voda nin zayıf noktası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • buda hız testlerinin ekran görüntüsü
    Vodafone metroda çekmiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.