|
|

1 Mobil
|
|
Bir telefona iki SIM kart takmak mümkündür. Bu özellik, "çift SIM" veya "çift bekleme" olarak bilinir. Çift SIM desteği olan telefonlar, iki farklı ağ sağlayıcısını kullanmanıza olanak tanır. Böylece, bir ağda sinyal zayıfsa diğer ağa geçerek iletişimde kalabilirsiniz.
Yedek SIM kartlar, ana SIM kartınız kaybolması veya hasar görmesi durumunda da kullanılabilir. Yedek SIM kartınızı kullanarak aynı numaradan iletişim kurmaya devam edebilirsiniz.
Bazı durumlarda, aynı numaradan iki farklı SIM kart çıkartmak da mümkündür. Bu genellikle, aynı ağ sağlayıcısı üzerinden yapılır ve "hat çoğaltma" olarak adlandırılır. Hat çoğaltma ücretli bir hizmet olabilir.
Yedek SIM kartların maliyeti, ağ sağlayıcısına ve plana göre değişebilir. Bazı sağlayıcılar, yedek SIM kartlar için ek bir ücret alırken, diğerleri ücretsiz sağlayabilir.
1 hat 2 SIM kart özelliği, özellikle aşağıdaki avantajlar sunar:
Çift SIM desteğine sahip bir telefonunuz varsa, tek bir numara ile iki SIM kart kullanmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ancak, yedek SIM kart çıkartmak veya hat çoğaltma gibi ek hizmetler için ağ sağlayıcınızla görüşmeniz gerekebilir.
|
|
|
Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii. Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi |
|
|
|
|
Konu eski ama bilgi olsun diye not düşmek istedim. Ben aynı numara çift sim kart kullanıyorum uzun yıllardır . Sim kart yenileme sırasında vodafone den ikiz sim olarak talep ettim Aynı anda çalışmaz dediler ama bir defa yanlışlık ile açık kaldı . Çağrılar diğer telefona düştü bana gelmedi Sonra bir kaç böyle deneme yaptım birinde telefon özelliği kullanılırken diğerinde internet kullanılıyor durumu gözlendi ama bu durum sabit değil değişkenlik oluyor Bunlar gsm üzerinde aynı kodlara sahip yani aynı ID sahipler. Ayrıca eski bir sim kastınız var ise yazılım ile bunlar kodlama yapılarak kullandığınız sim bilgilerini ona aktarıp kullanıldığını zamanında bir yerlerde okumuştum.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|