Şimdi Ara

Kontörden faturalıya geçtim, internet çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam 6-7 senelik kontörlü hattımı birkaç gün önce faturalıya çevirdim fakat internet çoğunlukla çekmiyor. İstanbul/Beylikdüzü lokasyonundayım. Mobil veriyi açınca 3g ibaresi geliyor ve bir süre sonra “E” harfine dönüyor. E harfine döndüğünde internet tamamı ile kesiliyor. Arada 3g geri geliyor, birkaç dakika ağır da olsa çekiyor ve tekrar kesiliyor. Sürekli gelip gidiyor.


    Fikri olan var mı? Kullandığım hattın eski olmasından olabilir mi emin değilim




  • Kontörlüyken çeken internetin faturalıya geçince çekmemesinin sim kart kalitesi ile açıklanabilir bir durumu yok. Çünki bayiye giderseniz hemen sim değişmenizi isteyecek. Öncelikle MH ye bir kayıt açtırın hat değerlerinizi ölçsünler, hat sıfırlaması yapsınlar ve apn ayarı göndersinler. Baktınız böyle de çözüm bulamadınız son çare sim değişirsiniz.

  • Teşekkürler, tavsiyenizi aynen yapacağım

  • Hattınız muhtemelen 4.5G kapalıdır müşteri hizmetlerini arayınız onlar halledecektir
  • Tekrardan selamlar. Geçen gün Vodafone bayisine girip durumu söyledim. Yetkili telefonu istedi 1 dakika sonra “tamamdır” diyip geri verdi. 3G ibaresi 4G’ye dönmüştü. Iphone ayarlarında Hücresel - Ses ve Veri ayarına girmiş “Volte” yazan şeyi açmış ve 4G’yi seçmiş. Merak ettim iphone kullanıcılarında 4G mi yazıyor? Arkadaşlarımın android telefonlarının hepsinde 4.5g yazıyor. Iphone vodafone fatutalı da 4.5g ibaresi gören varsa tekrardan gidicem düzelttirmeye.

    He şu an daha iyi çekiyor ama ara sıra çok ağırlaşıyor, 3G yazarken istanbulun hiçbir yerinden çekmiyordu
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    iPhone’da Vodafone’da 4G yazar, Turkcell ve Türk Telekom’da LTE yazar. Bir problem gözükmüyor. 4.5G servisi açık. Sadece iPhone’da 4G olarak gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.