5G+ Nedir?
5G+, yeni nesil 5G Standalone (SA) altyapısıyla çalışan gelişmiş 5G teknolojisidir. Daha kaliteli bir HD ses görüşmesinin yanı sıra, 4.5G’ye kıyasla daha hızlı veri aktarımı, yoğun kullanımın olduğu ortamlarda daha akıcı bir internet deneyimi, daha düşük gecikme sunar.
5G Üzerinden HD Ses Görüşmesi (VoNR)
Telefon görüşmelerinde daha net ses deneyimi
Daha Akıcı İnternet Deneyimi
Video izleme, içerik indirme ve dosya paylaşımında 4.5G’ye kıyasla daha akıcı bir bağlantı!
Kalabalıkta da Güçlü Bağlantı
Stadyum, konser ve yoğun alanlarda 4.5G’ye kıyasla daha iyi bir bağlantı deneyimi!
Eş Zamanlı Bağlantı
Oyun, görüntülü görüşme ve gerçek zamanlı uygulamalarda 4.5G’ye kıyasla daha düşük gecikme!
5G+’ın Kullanılabileceği Bir Telefon
5G+’ı, Samsung Galaxy S24, S25, S26, Z Fold8 serileri, Xiaomi 17 serileri ve iPhone 17’de kullanabilirsiniz. 5G+’ı zamanla daha fazla uyumlu telefon modellerinde kullanabileceksiniz. Telefonunuzun en güncel yazılım sürümünde olması önemlidir
5G+ Uyumlu SIM Kart
Yeni nesil SIM kartlarımız ve e-SIM 5G+ teknolojisini desteklemektedir.
5G+ Telefon Ayarı
Android: 5G+ için ayrıca açılması gereken ayrı bir ayar bulunmamaktadır. 5G’nin açık olması yeterlidir.
iOS: Telefon ayarından 5G Bağımsız ayarı açık olmalıdır.
Turkcell'e Geçtim
Akıllı 4 gb tarifesine geçtim. Vodafone, gerçekten hız konusunda ve çekim konusunda artık illallah dedirtmişti. Şu ana kadar çok memnunum inşallah hep memnun kalmaya devam ederim. Özellikle hız konusu gayet iyi. Birde çekimde bir stabilite gördüm. Gürültü yok konuşma iyi. Tek sıkıntım wowifi da oldu. Uçak moduna almadan wowifi açılmıyor. İllaki, uçak modunu mu açmam lazım. Bilen varsa bilgilendirme yaparsa çok memnun olurum. İyi forumlar.
Türk Telekom kopma sorunu
|
HTC m8 VENOM ROM YÜKLÜ ORJİNAL ROMA NASIL DÖNERİM
|
HTC ONE M8 Yavaş şarj
|
Htc one m8 şarj
|
Vodafone Smart Tab 2
|
SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ
|
30 TL'lik Tarife
|
Vodafone Sony PlayStation Vita Kampanyası
|
Meslek: KARIŞIK
İlgi Alanları: GSM,sinema,futbol,müzik,beşiktaş:)
|
Beşiktaşım;hayat sensin,dünyam sensin,herşey sensin... mustafavmms |
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.405
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.787)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.071 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
30 Yanıt
0