Yolumuzda fiber kablolar mevcut çevrede ki tüm apartmanların fiber kutuları mevcut fiber internetten yararlanıyorlar bizim internet kutumuz eski olduğu için max 80 mbps destekliyor şu an 50mbps internet almaktayım amacım 200mbps internet almak bunun için apartmanımıza fiber kutu taktırmak istiyorum dilekçe örneklerinde hangisini acık kapı üzerinden iletmem konusunda emin olamadım ilk saha dolabı dedim ama konumun saha dolabi ile alakası yokmuş yardımcı olabilir misiniz? nasıl bir dilekçe yazmam gerekli internet üzerinden yollamak için |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (56. sayfa)

-
-
Bir üstünüzdeki mesajda cevapladım hocam.
-
vekil atanmadan bireysel olarak dairelere kadar başvuru yapma şansımız var mı?
-
Bireysel olarak da başvurularınızı iletebilirsiniz.
-
XXX TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ (BAĞLI OLDUĞUNUZ) ERİŞİM PLANLAMA BİRİMİNE;
X X ADRESİNDE İKAMET ETMEKTEYİZ. AŞAĞIDA ABONE NUMARALARI EKLENMİŞ OLAN DAİRE SAKİNLERİ OLARAK BİNAMIZA KADAR FİBER UYGULAMASI TALEP ETMEKTEYİZ. KONUYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME TALEP EDERİZ. X KİŞİYİ VEKİL TAYİN EDERİZ, ALTYAPI TEMİN SÜRECİNİ TAKİP EDEBİLİR.
MUHATAPLAR İSİM SOYİSİM İRTİBAT BİLGİSİ İMZA
VEKİL TAYİN EDERİZ İSİM SOYİSİM İRTİBAT BİLGİSİ İMZA
ama burada ki dilekçe örneği coğul
-
Bireysel başvurular için, çoğul olan kısımları tekilleştirebilirsiniz.
-
bir çok yerde okudum bireyler başvuruları önemsemiyorlarmış, okumuyorlarmış bile sizce bireysel başvurunun bir etkisi olur mu?
-
Bina olarak başvurmanız menfaatinizedir. Ancak bu durum bireysel başvuru yapmaya engel teşkil etmez.
-
-
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.
Hattınız ile ilgili yapılan kontrollerde;İnternet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz lokasyonda Fibernet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır.
Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır.
Bu şekilde bir cevap gelmiş ttnet müdürlüğüne verdiğim dilekçeye
Fiber uğraşım yalan oldu sanırım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olumsuz dönüşler sizi yıldırmamalı, talebinizi tekrardan iletebilirsiniz. 2021 için planlamaya dahil olabilir mi şeklinde yeni bir başvuru oluşturabilirsiniz.
-
Tekrardan apartman sakinlerinden imza alarak bu şekilde bir dilekçe teslim edip sosyal medyadan da ileti atmaya devam mı edeyim sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi o şekilde de olabilir, bireysel olarak da iletebilirsiniz talebinizi. -
-
Merhaba. Yapılması gereken her şeyi yapmışsınız. Artık geriye beklemek kalıyor. -
-
Belirli bir süre sonra yeniden talep açabilirsiniz. -
Binamızdaki altyapı şu anda VDSL destekli fakat daire sayısının fazla olması ve santralin bize olan uzaklığı hesaba katıldığında 16Mbps üzerine çıkamıyoruz. Sürekli kopmalar yaşıyoruz. Binamız 1 yıllık ve dairelere kadar giden bütün kablolarda cat6 kullanılmış. Ayrıca yan tarafımızda superonline altyapısı, karşı binamızda ve çarpraz köşemizdeki binada fiber altyapısı mevcut.
Dün itibariyle bulunduğum bölgedeki Türk Telekom müdürlüğüne ben de fiber altyapı için başvurdum. Bütün apartmandan toplamda 12 daire olmak üzere imza topladım ve gerekli dilekçeyi Türk Telekom müdürlüğüne ilettim. Akabinde takip numarasını da SMS olarak aldım.
Yukarıda bir arkadaşın yazdıklarını okudum ve onun yaptığı gibi BTK üzerinden şikayet oluşturup tarafıma iletilen SMS'deki takip numarasını da şikayete ekleyerek konuyu takip etmeleri için bilgilendirdim.
Aynı şekilde Açık Kapı üzerinden de BTK'ya yaptığım şikayetin aynısını oluşturdum.
CİMER üzerinden de yine aynı işlemleri tekrarladım.
Bugün itibariyle yine Türk Telekom'dan tarafıma SMS olarak şikayetimin işleme alındığını ve verdikleri bildirim numarası ile takip edebileceğim iletildi. Fakat bu bildirim numarasını kullanarak nasıl takip edebileceğimi bir türlü bulamadım.
Bunların dışında yapabileceğim her türlü şeyi yaptığımı düşünüyorum...
Umarım bir an önce fiber altyapıya kavuşuruz.
-
Merhaba. Yapılacak tüm adımları uygulamışsınız.
O takip nosunu tuketici.btk.gov.tr adresine yazarak bilgi talep edebilirsiniz veya Twitter TTDESTEK hesabına yazabilirsiniz.
-
Geçen perşembe gittim ve bana süre veremedikleri söylediler. İletişim bilgilerimi aldılar bana haber vereceklermiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X