Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.528
Cevap
129
Favori
368.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yolumuzda fiber kablolar mevcut çevrede ki tüm apartmanların fiber kutuları mevcut fiber internetten yararlanıyorlar bizim internet kutumuz eski olduğu için max 80 mbps destekliyor şu an 50mbps internet almaktayım amacım 200mbps internet almak bunun için apartmanımıza fiber kutu taktırmak istiyorum dilekçe örneklerinde hangisini acık kapı üzerinden iletmem konusunda emin olamadım ilk saha dolabı dedim ama konumun saha dolabi ile alakası yokmuş yardımcı olabilir misiniz? nasıl bir dilekçe yazmam gerekli internet üzerinden yollamak için

• M.S .T kullanıcısına yanıt

Bir üstünüzdeki mesajda cevapladım hocam.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

vekil atanmadan bireysel olarak dairelere kadar başvuru yapma şansımız var mı?

Bireysel olarak da başvurularınızı iletebilirsiniz.

XXX TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ (BAĞLI OLDUĞUNUZ) ERİŞİM PLANLAMA BİRİMİNE;

X X ADRESİNDE İKAMET ETMEKTEYİZ. AŞAĞIDA ABONE NUMARALARI EKLENMİŞ OLAN DAİRE SAKİNLERİ OLARAK BİNAMIZA KADAR FİBER UYGULAMASI TALEP ETMEKTEYİZ. KONUYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME TALEP EDERİZ. X KİŞİYİ VEKİL TAYİN EDERİZ, ALTYAPI TEMİN SÜRECİNİ TAKİP EDEBİLİR.

MUHATAPLAR İSİM SOYİSİM İRTİBAT BİLGİSİ İMZA

VEKİL TAYİN EDERİZ İSİM SOYİSİM İRTİBAT BİLGİSİ İMZA

ama burada ki dilekçe örneği coğul

• Bireysel başvurular için, çoğul olan kısımları tekilleştirebilirsiniz.

bir çok yerde okudum bireyler başvuruları önemsemiyorlarmış, okumuyorlarmış bile sizce bireysel başvurunun bir etkisi olur mu?

Bina olarak başvurmanız menfaatinizedir. Ancak bu durum bireysel başvuru yapmaya engel teşkil etmez.

• Açık kapı cevabım

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

• Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Hattınız ile ilgili yapılan kontrollerde;İnternet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz lokasyonda Fibernet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır.

Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır.

Bu şekilde bir cevap gelmiş ttnet müdürlüğüne verdiğim dilekçeye
    Fiber uğraşım yalan oldu sanırım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumsuz dönüşler sizi yıldırmamalı, talebinizi tekrardan iletebilirsiniz. 2021 için planlamaya dahil olabilir mi şeklinde yeni bir başvuru oluşturabilirsiniz.

Tekrardan apartman sakinlerinden imza alarak bu şekilde bir dilekçe teslim edip sosyal medyadan da ileti atmaya devam mı edeyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Tabi o şekilde de olabilir, bireysel olarak da iletebilirsiniz talebinizi.

Hocam tekrar merhabalar. Yoğunluktan ötürü anca şuan cevap yazabiliyorum Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

Öncelikle 444 1 444 müşteri hizmetlerini arayıp durumumu anlattım (inşaat eve fiber alt yapının götürülmesi durumu ve dilekçe için evrak sormak vs). "Telefondan da başvurabilirsiniz, biz başvuru alıyoruz" demeleri üzerine ben müdürlüğe gitmek istediğimi, ne tür evrakların gerektiğini sordum. "Malesef biz Türk Telekom müşteri hizmetleri olarak Türk Telekom müdürlüğüne alt yapı başvuru dilekçesinde, ne tür belgelerin istendiğini bilmiyoruz" gibi, Türk Telekom'un aptallığına yakışan, saçma sapan bir cevap aldım. İçimden "Aptallar! Siz Türk Telekomsunuz, Türk Telekom'un ne istediğini nasıl bilmezsiniz" gibisinden saydırsamda "Neyse, siz yine de sağolun, ben en iyisi müdürlükle görüşeyim" dedim. Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim (her zaman söylerim, ama burada da söylemesem içim rahat etmezdi) "Allah Türk Telekom'un belasını versin (amin)". Rahatladım, şimdi devam ediyorum Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

Bu sefer Türk Telekom müdürlüğünün telefonunu Google'dan tespit edip aradım. Görüştüğüm kişi "Herhangi ek bir belge gerekmiyor. Sadece dilekçe yeterli" dedi. Bu cevapla azıcık tatmin oldum. Sizin konuda belirttiğiniz şekilde bir dilekçe hazırladım:

Bina bize ait olacağı için üç daireye de bizim aileden üç ismi yazmış oldum. Bu şekilde telekom müdürlüğüne gidip belgeyi teslim ettim. Takip nosu istedim. Dilekçede vekil tayin edilen kişiye mesaj gelecek, orada yazar dediler. Neyse, tamam deyip çıktım. Aradan fazla bir süre geçmeden telefonuma mesaj geldi:

Buradaki takip numarasıyla ikinci bir dilekçe hazırladım, bu sefer ki CİMER'den büyükşehir belediyesi için:

Bir de açık kapı sitesinden başvurdum. Bu dilekçeleri ek dosyadan ekleyip gönderdim. BTK şikayet sisteminden de şikayet oluşturdum, oradan da aynı şekilde bu dilekçeleri ekleyip yolladım. Son olarak 444 1 444'ten de başvurdum. Sanki alt yapı varmış gibi bana hangi internet paketini istediğimi sordu. Önce 24 mbps gibi çağ dışı bir hızı önerdi. Hız çok düşük, fiber istiyorum deyince 100 mbps hız paketini önerdi, aylık 169 lira (370 liradan indirim yapmış aptal telekom firması, burada çocuk kandırıyor hain firma) olduğunu söyledi. Alt yapı için tabii ki kabul ettim. Alt yapı işlemlerinin 2 hafta ile 24 ay arasında değişen sürede tamamlandığını söyledi (bu nasıl zaman aralığı!!?). Başvurumu bu şekilde tamamladım.

Şuan bekleme sürecindeyim. Bakalım neler bekliyor beni. Buradan bilgilendirme amaçlı paylaşımlarıma devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 10 Şubat 2021; 11:19:55 >

• Merhaba. Yapılması gereken her şeyi yapmışsınız. Artık geriye beklemek kalıyor.
  • BTK'dan bir yanıt geldi:

Çalışacaklarmış. Türk Telekom'un burada bahsettiği "en kısa süre"yi hepimiz çok iyi biliyoruz. Beklemeye devam ediyorum.

• Belirli bir süre sonra yeniden talep açabilirsiniz.
  • Binamızdaki altyapı şu anda VDSL destekli fakat daire sayısının fazla olması ve santralin bize olan uzaklığı hesaba katıldığında 16Mbps üzerine çıkamıyoruz. Sürekli kopmalar yaşıyoruz. Binamız 1 yıllık ve dairelere kadar giden bütün kablolarda cat6 kullanılmış. Ayrıca yan tarafımızda superonline altyapısı, karşı binamızda ve çarpraz köşemizdeki binada fiber altyapısı mevcut.

Dün itibariyle bulunduğum bölgedeki Türk Telekom müdürlüğüne ben de fiber altyapı için başvurdum. Bütün apartmandan toplamda 12 daire olmak üzere imza topladım ve gerekli dilekçeyi Türk Telekom müdürlüğüne ilettim. Akabinde takip numarasını da SMS olarak aldım.

Yukarıda bir arkadaşın yazdıklarını okudum ve onun yaptığı gibi BTK üzerinden şikayet oluşturup tarafıma iletilen SMS'deki takip numarasını da şikayete ekleyerek konuyu takip etmeleri için bilgilendirdim.

Aynı şekilde Açık Kapı üzerinden de BTK'ya yaptığım şikayetin aynısını oluşturdum.

CİMER üzerinden de yine aynı işlemleri tekrarladım.

Bugün itibariyle yine Türk Telekom'dan tarafıma SMS olarak şikayetimin işleme alındığını ve verdikleri bildirim numarası ile takip edebileceğim iletildi. Fakat bu bildirim numarasını kullanarak nasıl takip edebileceğimi bir türlü bulamadım.

Bunların dışında yapabileceğim her türlü şeyi yaptığımı düşünüyorum...

Umarım bir an önce fiber altyapıya kavuşuruz.

• Ellezx kullanıcısına yanıt

Merhaba. Yapılacak tüm adımları uygulamışsınız.

O takip nosunu tuketici.btk.gov.tr adresine yazarak bilgi talep edebilirsiniz veya Twitter TTDESTEK hesabına yazabilirsiniz.

• Geçen perşembe gittim ve bana süre veremedikleri söylediler. İletişim bilgilerimi aldılar bana haber vereceklermiş.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.