< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 8 Aralık 2021; 13:28:11 > |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

-
-
Öncelikle bu bilgilendirici konu için teşekkürler.
Anladığım kadarıyla benim durumum madde 3 ve 4 birlikte. Kafama takılan bazı sorular var o yüzden topluca soracağım.quote:
MADDE 3: binamda/binamızda altyapı var/binaya kadar fiber istiyoruz/dairelere kadar fiber istiyoruz
Bu maddede belirtilen "altyapı" fiber mi? Çünkü benim bütün altyapım bakır kablo.Demek istediğim bu madde benim durumumu kapsıyor mu?
Ayrıca dilekçede belirtilecek olan hususlarda, benim binamdaki 1 abone başka operatörden hizmet alıyor. Onun abone numarasını eklememin bir manası olur mu? Değilse telekom dışı abone hakkında ne yapmak gerekir? Bina altındaki dükkanları da bu dilekçeye dahil edebilir miyim?
Ek olarak dilekçenin ciddiye alınması/kabul görmesi için bir taban sayı sınırı var mıdır?
Bu bilgiler ışığında madde üçü mü yoksa dördü mü tercih etmeliyim?
-
1.Bakır/fiber bu işletmeciye kalmış bir konu olduğundan biz (kullanıcılar) altyapı olarak yazıyoruz özel olarak fiber talebimiz yoksa.
2.Hangi işletmeciden hizmet aldığı önemli değil. Abone numarası eklemeyebilirsiniz dilerseniz.
3.Telekom dışı işletmecilerden hizmet alındığı durumlarda öncelikle o işletmeciyle iletişim kurmak gerekir, daha sonrasında farklı işletmeciden hizmet alsanız dahi altyapı telekomun olduğu için bu aboneliğiniz ile ilgili de müdürlüğe altyapı sağlanması için dilekçe verebiliyorsunuz. (ilgili işletmeci telekomun altyapısını kullanıyorsa)Ancak dediğim gibi öncelikle işletmeci ile görüşülmesi gerekir. (hizmet alınan)
4.bir sınır/sayı yoktur.
5.İkisini de tercih edebilirsiniz farketmez. -
DSL sorunları ile ilgili yeni bir madde eklenmiştir. -
hocam ben bununla ilgili btk ya şikayet oluşturucam da birşey sormak istiyorum düzgün yazmak için.Altyapı sorgulamada bana verilen hız maks 10mbit çıkıyorken mahalledeki 2-3 binada bu hız 80-90 mbit. bu mahallede fiber altyapının olduğunu mu gösteriyor acaba başka bir olay mı? -
Oradaki veriler teorik olduğu için, tarafınıza "o bilgiler teorik" şeklinde cevap verilebilir. Bu yüzden bahsettiğiniz binalarda gpon sistemi olup olmadığını teyit etmelisiniz oralarad komşularınız varsa mesela. Bazı binalarda bu sistem olabiliyor çünkü. Elbette bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünden de net bilgi alabilirsiniz. -
DAİRE SAKİNLERİ İSİM SOYİSİM TELEFON NUMARASI İMZA:
VEKİL TAYİN EDERİZ : İSİM SOYİSİM TELEFON NUMARASI İMZA : (VEKİL TAYİN EDİLEN KİŞİ YALNIZCA ALTYAPI TEMİN SÜRECİNİ TAKİP EDEBİLİR)
Bu kısımda 2 defami isim soyisim telefon imza liste şeklinde yazılacak tam anlayamadim -
Vekil tayin edilen kişi (süreci takip edecek kişi) daire sakiniyse, (müteahhit vb değilse) iki kez yazılır. Vekilin hem daire sakini hem de vekil olması durumunda bu şekilde süreç bulunmaktadır. Ancak vekil daire sakini değilse iki kez yazılmaz. -
Anladım teşekkürler -
Rica ederim. -
Yararlı bilgiler. Teşekkürler -
Rica ederim. -
hocam ben istanbul ümraniye, mehmet akif mah. de ikamet ediyorum
attığınız linkten istanbul ümraniye açınca onlarca bayi çıkıyor
bunlardan herhangi birisi uygun mudur ki dilekçeyi vermek için? -
Ümraniye de tt müdürlüğü var küçüksu cd. Üzerinde. Oraya teslim edeceksiniz. (sizin bağlı olduğunuz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Eylül 2019; 15:4:47 > -
genel müdürlük olarak bulabildiğim burası var hocam sadecequote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Ümraniye de tt müdürlüğü var küçüksu cd. Üzerinde. Oraya teslim edeceksiniz. (sizin bağlı olduğunuz)
Ümraniye Teknopark
Çakmak Mahallesi Balkan Cad No:49 Ümraniye / İstanbul
Telefon: +90 216 460 6000 -
TT OFİS İSTANBUL AND - ÜMRANİYE
İnkılap Mh. Küçüksu cd. No.56 No:1/, 99999
(216) 632 14 25
ÜMRANİYE/İSTANBUL
Burası bölge müdürlüğü. (sizin bağlı olduğunuz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Eylül 2019; 15:4:19 > -
tamamdır hocam teşekkürlerquote:
TT OFİS İSTANBUL AND - ÜMRANİYE
İnkılap Mh. Küçüksu cd. No.56 No:1/, 99999
(216) 632 14 25
ÜMRANİYE/İSTANBUL
Burası bölge müdürlüğü. (sizin bağlı olduğunuz)
dilekçeyi hazırladım, insanlardan imzaları toplayıp vereyim -
Tamam. Dilekçe takip numaranızı almayı unutmayınız. -
tamamdır, teşekkürler tüm bilgilendirmeleriniz içinquote:
Tamam. Dilekçe takip numaranızı almayı unutmayınız. -
Rica ederim.
Milyar dolarlık şirketin vatandaşı soktuğu duruma bak.
Port, saha dolabı, fiber kabin, eve kadar fiber, vdsl, ping, MBPS, kazı izni vb. insanlar bu yüzden bu işin terminolojisini öğrendiler. Eti pop kek in fabrikasının nerede olduğunu hangi makinede ne tür işlemlerle çıktığını kimse bilmez. Ama Telekom bize bu işi resmen öğretti. İşin garibi kadınlar kulübü forumundan bile öğrenebilecek bu bilgileri Telekom çalışanları müdürlük çalışanları bilmiyor. Hiç bir şeyden haberleri yok. |
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı şu adamın verdiği hizmetin onda birini verse Türkiye uçtan uca köylere kadar fiber alt yapıyla döşenirdi be yazıklar olsun arkadaş. Thx @XpressMusic34 |
Güncelleme Bu ve bu linklerden görebileceğiniz üzere internet hattı başvurusunda bulunmuştum. Bugün ise bana resmi kaynaklardan gelen mesajları paylaşmak istedim. Şimdiden belirteyim: İnternet alt yapısı için herhangi fiziksel bir çalışma henüz yapılmamaktadır. Ne yaptım? - 444 1 444 üzerinden sanki alt yapı varmış gibi internet başvurusunda bulunmak için müşteri temsilcisiyle görüştüm ve fiber 100 mbit internet başvurusunda bulundum. - Türk Telekom il müdürlüğüne gidip dilekçe verdim. - Dilekçenin fotokopisinin fotoğrafıyla (Telekom başvurusunda bana iletilen takip nosunu da içerisine yazarak) CİMER'den başvurdum. - Yine dilekçenin aynı fotoğrafıyla BTK'ya başvurdum. - Açık Kapı diye bilinen siteye de aynı şekilde dilekçenin fotoğrafıyla başvurdum. - Mahalle muhtarına takip nosunu içeren dilekçenin fotokopisini verdim, konuyu takip etmesini istedim. O da ne gerekiyorsa yapacağım dedi (inşallah bu konuda ne yapacağını biliyordur Neler oldu? Telekom tarafından SMS ile arada bir bilgilendirildim. İlgili mesajlara ait ekran görüntüsü: (Resimlerin büyük halini görmek için üzerlerine tıklayın) ![]() (Resmin büyük hali için tıklayın) Açık Kapı sitesinden olumsuz bir cevap aldım. Ekran görüntüsü: ![]() (Resmin büyük hali için tıklayın) CİMER'den iki farklı cevap aldım. Ekran görüntüsü: ![]() (Resmin büyük hali için tıklayın) BTK'dan bir cevap aldım. Ekran görüntüsü: ![]() (Resmin büyük hali için tıklayın) Bugün bir de PTT'den bir posta aldım. Postaya ait fotoğraflar aşağıda: ![]() (Resmin büyük hali için tıklayın) ![]() (Resmin büyük hali için tıklayın) Sonuç olarak, geri dönüş mesajları aldım. Çok güzel gerçekten. Hele ki eve posta gelmesi umutlarımı artırdı. Ancak ilk başvuru yaptığım 8 Şubat gününden beri mesajlar dışında hiçbir fiziksel işlem (kazı, yer tespiti vb.) yapılmadı. Tarafıma telefon ile de ulaşılmadı. Tarafımdan ekstra bilgi de talep edilmedi. Şehrin mahallesine, 3 daireli bir binaya, bir adet hat çekilmesi için mümkün olan bütün devlet teşkilatına ulaşmak zorunda bırakılmamız, hükümetin/devletin vatandaşa yaptığı büyük bir ayıptır. Türk Telekom'un talepleri yerine getirmede yetersiz kalıp, devleti meşgul etmesini, bakanlıklar, başkanlar nasıl kabulleniyor? Sonraki zamanlarda yaşanacak tüm gelişmeleri de buraya vakit buldukça aktarmaya devam edeceğim. Eğer bir sonuç alırsam, en azından benim durumumda olanların nasıl bir yol izleyeceği belli olmuş olur. Konu sahibi XpressMusic34'e teşekkürlerimi sunuyorum. Sayesinde adam akıllı başvuru yapabiliyoruz |
Hayatlarımızın çok büyük bir bölümü beklemekle geçiyor hocam... Bazen bir sevgiliyi, bazen parayı, bazen iyi bir yaşamı, bazen sağlığı, bazen afiyeti... Saymakla bitmez doğrusu. Umarım en kısa sürede talebiniz karşılanır hocam. |
Benzer içerikler
- no wan ip warning hatası
- 50 mbps internet hızı nasıl
- internet altyapısı yok
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- modem internet ışığı kırmızı yeşil yanıp sönüyor
- cayma bedeli yasal mı
- türk telekom e sim
- türk telekom magnet
- modem kurulumu
- ağda kayıtlı değil ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X