Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.241
Cevap
99
Favori
265.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NT2L kullanıcısına yanıt

    Emekli olduklarında yerlerine gelenlerle kanka olursun hocam öyleyse.  

  • Merhaba. İnşaat ile ilgili yapı dosyanız ile birlikte bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğüne müracaat ederek süreci daha geç olmadan başlatınız. Bu gibi konular biraz zaman alıyor ve şimdiden başvurmanız sizin menfaatinize olacaktır. Telekom için de yeterli süre olmuş olacaktır gerekli çalışmalar için.


    https://www.turktelekom.com.tr/destek/sayfalar/ofis-ve-magaza-arama.aspx


    En yakın ofise müracaat ediniz.

  • Royals11 kullanıcısına yanıt

    Telekom ilgili yerlere aktarmış olabilir. Bir süre bekleyiniz hocam.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Olmaz bunlar, kutuyu ben takayım bunlar fiberi çeksin
  • NT2L kullanıcısına yanıt

    Özel proje ile fiber yapıyorlar ama ne kadar çıkar acaba masraf.  

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Donumu da alırlar vazgeçtim
  • Sormak lazım masraf ne olur diye.  

  • Müdürlüğe verdiğimiz dilekçenin sonucunu görmek için tuketicisikayet.btk.gov.tr ye girip yeni şikayet girişi mi oluşturmak gerekiyor acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt

    Twitter TTDESTEK hesabına da gönderebilirsiniz takip numarasını, bilgi veriyorlar.

  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt

    Hangi müdürlüğe verdiğinizi bildirin, detaylarıyla yazın ama.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Az önce aradılar. Uygun olmadığını, proje olmadığını ve fiber döşenmeyeceğini bildirdiler. E bu sokaktaki kablo ne işe yarıyor o zaman. Fiber destekli kutular ne işe yarıyor. Ya bu internet gerçekten yordu beni.
  • Royals11 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. 2021 veya 2022 planları içerisine bölgenizin alınması için talep oluşturmanızı tavsiye ederim. Üzülmeyin, bu işler biraz çaba, biraz sabır işi maalesef.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ilçe müdürlüğü 5-8 ay içinde eve kadar çekilcek demişti. İl müdürlüğü fiber döşemeyeceklerini söylediler. Sonra gidince bana ilçe ne dediyse o dur dediler. İlçeye gidinince dilekçe yazın imza toplayın fiber gelir dedi. O zaman yan binamda nasıl binaya kadar fiber eve kadar bakır kablo var vi ya başka binalarda fiber var. Sonuçta sokaktan geçiyor bazı binalarda var. Saçmalık resmen ama kafaya koydum bıktırıcağım onlardan kendimi. Afedersiniz ama suyunu çıkartacağım. Sürekli dilekçe yazacağım. Hala vdsl var deniyo ama maksimumu 52mbps destekliyor e verim almak için maks 35mbps paket almak gerekiyor. Zaten port yok adsl’e mecburuz. 100mbps nerede 35 mbps nerede. Hatta 3-5 yıl sonra 200-300-500mbps lik paketler kullanılma sunulacaktır. Olacaksa tam olsun bari onlardan faldalanabilelim gelecekte.
  • Royals11 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. Siz ve komşularınız tuketici.btk.gov.tr üzerinden talep açın belirli aralıklarla. Yeterli talep sayısına ulaşıldığında daha hızlı çözülecektir bu meseleler hocam.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz üzere tüketici .gov trden nesaj gelmiş 20 ocakta işin daha ilginçi ttnet destek tweetine yazdıklarım aynen karşıma çıktı tüketici.gov tr den ve bana bu mesajı yazmışlar 20 acok 2021 tarihinde aynen kopyalayıp yapıştırıyorum



    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. İnternet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz lokasyonda İnternet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan incelemede; söz konusu lokasyonda İnternet altyapısının bulunduğu tespit edilmiştir. Fiber internet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fiber internet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için altyapı çalışmalarına başladık. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla


    açıkçası çok beklersinmi dediler yada başka bahara artıkın nasipse işte öyle mi demek istediler anlamadım





  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt
    Sizin bölgenizi de yatırım planlarına almışlar, ben öyle anladım hocam.
  • yolumuzun üzerinde fiber altyapı mevcut ama apartmanımızda fiber kutusu yok bunun için saha dolabım eski şeklinde mi başvuru yapmam gerekiyor ? apartmanın internet kutusu eski

  • M.S .T kullanıcısına yanıt
  • M.S .T kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Özel mesajdan gönderdiğiniz durum ile alakalı herkesin faydalanması adına buradan cevabımı ekliyorum.


    Binanızdaki kapasitenin arttırılması, yüksek hızlara erişim talepleri ile ilgili "daireye kadar fiber" talebinizi bina olarak bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne iletebilirsiniz.


    Halihazırda Türk Telekom da bireysel kullanıcılar için en yüksek hız 100 megabittir. VDSL üzerinden bu hızlar binanızda verilemiyor ise, ilgili taleplerinizi ilettiğinize takiben, saha dolabından veya ankastre kutusundan yapılan güncellemeler ile yüz hız verilemiyor ise binanız ile ilgili bina olarak GPON için başvuru yapabilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.