Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.623
Cevap
130
Favori
386.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 7 ay oldu yav, tam 7 ay. Valla kutu ve dışarıdan kablo bağlanıp 1 haftada fibere kavuşanlar gitsin kurban kessinler.  Dışarıdan kutuya kablo geldi, kapı önüne bağlantı yapıldı, takip ettiğim kadarı ile de port kutusuna kablolar kazı yapılarak bağlandı ama hala sinyal falan yok. 1 üst ve 1 alt sokağa fiber geldi. 1 aydır kullanıyorlar. Aynı port kutusunu / santrali kullanıyoruz. İlk ay müdürlükle konuştuğumda Ağustos olmadan kesin bağlanır dediler bağlanmadı. Sonra müdürlüğe gittim, 2-3 aya maksimum bağlarız dediler olmadı. 2 kere internetten yazdım, ilkinde zaman veremiyoruz dediler ikincisinde fiber planlaması yok dediler.  


    En sonunda il müdürlüğünü basıp benimle dalga mı geçiyorsunuz diye ortalığı birbirine katıcam diye kendimden korkuyorum.  





  • Knisath kullanıcısına yanıt
    En son planlama yok demeleri beni yanlış altyapı çektiler mi diye düşündürdü açıkçası.
    Forum‘da bunun örneği yaşayan arkadaşlar var planda olmayan yere yanlışlıkla altyapı çekilmesi veya farklı durumlardan dolayı aktif edilmeme mevzuları var.
    Çok da uzun bir süre geçmiş ilginç doğrusu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.