Şimdi Ara

Turk Net Hız sınırlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.imgim.com/kesinti.png <- Link

Modemime tanımlı download hızım ~59mb iken , 35mb internet verilmiş ayrıca uploadum da 2mb verilmekte . Müşteri hizmetlerine ve sitesinden 4-5 kere belirtmeme rağmen henüz bir gelişme kaydedememekteyim.
    Bağlatmadan hattımın 75mb hızı alabileceğimi söyleyip bağlattırdılar sonrada 35 mb verildiğini modem üzerinden görüyorum. Başka yol gösterecek arkadaşlar varsa şimdiden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgn* -- 31 Temmuz 2017; 17:44:9 >

• merhaba, bu durumunuzla ilgili forumda baya bir konu var. henüz kabul etmediler ama turknet hız sınırlaması yapıyor malesef. ispat ettiğinizdede kablonuz kandik hattınız tırt diyorlar.
    yuksek hızı verınce kopmalar olacaktır

ozamanda kopuyor dıye sıkayet edeceksınız

oncelıkle kutudan modenıze gelen kabloyu kontrol edınız
    hat zayıflamasını azalttıgınız takdırde
    yuksek hız talep edersenız
    mesela 50mbıt
    ozaman 50mbıtı verırler
  • Merhaba, hizmetimizde hız sınırlaması gibi bir durum söz konusu değildir. Belirli sorunlardan dolayı yüksek hızlara ulaşamıyor olabilirsiniz. Bunu kontrol edip tarafınıza geri dönüş yapabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletmenizi rica ediyorum.
  • sorunum bugün 12:30 itibariyle çözülmüştür.
    Kotam dolu olduğu için hız testi yapamadım ama modemime tanımlı 50mb i görüyoruyorum
    İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • Aynı sorun bende de var 16mbs kullandım 3 hafta sonra bir anda 8mbs ye düsürdüler hızımı destek kaydı oluşturduk burdaki yetkili ile hala dönüş olmadı bekliyoruz inşallah benimde düzelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kewin2121 -- 2 Ağustos 2017; 19:28:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, konunuzun takibindeyim. Açılan destek kaydınız sonuca ulaşır ulaşmaz ilgilenen arkadaşlarım tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Şuan mesaj geldi yine teknik bir sorun yoktur modemi ve bilgisayarınızı kontrol edin diyor şuan evde değilim akşam eve gidince hıza bakacagım ama böyle dediğine göre çözülmedi aynı hız devam ediyor ne olacak şimdi 1 hafta önce 16mbs modemin max hızı şimdi 8mbs elimde screenshotlarda var ne yapmam gerekiyor siz söyleyin?
    Hizmetiniz üzerinden çözüm merkezimiz detaylı incelemeler yaparak bu sonuçlara ulaşmaktadır. Modeminizde bir arıza olabilir, ev içi tesisatınıza kopukluk olabilir. Bunlar hep hız kaybınıza neden olabilecek şeyler.

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Hizmetiniz üzerinden çözüm merkezimiz detaylı incelemeler yaparak bu sonuçlara ulaşmaktadır. Modeminizde bir arıza olabilir, ev içi tesisatınıza kopukluk olabilir. Bunlar hep hız kaybınıza neden olabilecek şeyler.

Bakın ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz aynı şeyleri yazmaktan yoruldum diyorumki modeme gelen hız 16mbsydi bende 13mbs kadar kullanabiliyordum 3 gün önce(ki telekomdayken de aynı bu hızı kullanıyordum)sonra bir anda modeme gelen hız 8mbs oldu bunun cözümünü istiyorum siteden sorgularken 16mbs ye kadar diyor bulunduğum adres.Siz gelmiş bilgisayar modem kontrol edin diyorsunuz ne alakası var 1 günde bozulmadı ya modemle bilgisayar GELEN HIZ KISITLANMIŞ benle ne alakası var durumun?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.