AtlantisNet Deneyimim
Ilk ay super. sonraki 6-7 ay kalitesiz hizmet, sürekli kesinti ve kısıtlı internet.
İnternet sitesinde söylenenleri hepsi yalandan ibaret diyebilirim.
- GigaPon ile eşit indirme ve yükleme hızlarını yaşayın.
- Sürpriz fatura yok, taahhüt yok. Özgürce internet keyfi!
- Düşük ping, yüksek hız.Oyunlarda farkı hissedin.
- İnternetle ilgili her sorunuzda yanınızdayız.
Kimi zaman 900/600, sorun olduğunda 10/50 300/25 10/10 gibi hızlar
Özgürce internet değil. Youtube açık diyor ama siz youtube a değil amazon sitesine girmek istiyorsunuz. Ama giremiyorsunuz.
Oyunlarda farkı hissedersiniz zaten, oyunda atmalar anlık ping yükselmesi.
7/24 doğru değil. Sorun olduğunda IVR karşınıza çıkacaktır. Sorununuzla ilgili olmasa bile MH ulaşamazsınız. Ulaşmak isterseniz 100+ bekleme sırası.
900/600 hız alıyorsunuz ama kendi siteleri dosya indirme testi var. 1 GB lık dosyayı 5-25 mb/s de indiriyor. Max 25mb/s. Ortalama 10-12 Mb/s arası değişiyor.
Yeni VDSL bağlattım ayrıca. Daha önce de VDSL kullanmıştım. Altantise geçerken VDSL i iptal ettirdim. Altantis ekipleri kablo çekerken VDSL kablosunu kesmiş. Yeni kablo çekmek zorunda kaldım.
Kendi sitelerinde forum açıyorsunuz sıkıntı yaşadığınız zaman 2 gün sonra hat düzelince formu kapatıyorlar hattınız stabil diye.
Verdikleri modem kalitesiz bir modem.
Ayrıca böyle bir hizmet almak istiyorsunuz ama kafanıza takılan sorunlar var ise bana ulaşabilirsiniz. Gerekli bilgileri vereyim.
Donanım haber forum deneyimim:
-Forumdaki ana konuda çoğu eleştiri mesajımı silinmiş. Şikayetiniz veya eleştiriniz var ise oraya yazmanızı tavsiye etmiyorum. Yeni konu açınız.
-Forumda sorununuz çözülecek denirse inanmayın devamlı söylenen ama çözülmeyen sorunlar.
Şuan ki mesaj sayısı
Dün ki mesaj sayısı

Atlantis Almayın aldırmayın
canınınız sürünmek mi istiyor. O zaman alın.
Oyun oynarken bir anda internet gitmesinden keyif mi alıyorsunuz? O zaman alın.
930/650 internet hızınız olup atlantis online işlem merkezine bile bağlanmamak istiyorsunuz? O zamana alın.
Bir arkadasınızdan nefret ediyorsanız, arkadasınıza önerebilirsiniz.
Bağlandıktan sonra 1 ay sıkıntısız kullandım. 3 aydır kullanıyorum. 2 aydır kopmalar asağıdaki ekran görüntüsü gibi hızlar çok yaşadım. Abone olacakların bilgisine. 9 ayım kaldı sözleşmenin bitmesine daha ne kadar dayanırım bilmiyorum. Son 2 saatte 2 kez internet gitti.

Mavı Ekran Hatası
|
6630 Dosya Transferı Problemı
Kodak DX7590 siparis
|
Bu Kart Alınırmı?//WinFast PX6600 GT TDH/
|
Meslek: Mobil Teknoloji Uzmanı
|
“Savaşı kaybettiğimi sananlar yanılıyor; kaybedilen sadece bir muharebeydi.”
|
|
Biraz karakter sahibi olun. Karakteri oturmamış ya da yoksun insanlar ile iletişim çok zor. Alış veriş ise çok daha zor.
İnsanlar gerçek yüzlerini, sizden istediklerini alamadıklarında gösterirler... Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz. |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.416
İkinci El Bölümü Mesajları: 558
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.114 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
1