Şimdi Ara

Türk kızları bir 'Merhaba' 'yı sapıklık olarak algılayabilirler. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kızları bu hale getiren yine bizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKosto

quote:

Orijinalden alıntı: jasons

Usta sende amacın dokunmak galıba bırısı senın bacına dokunsa ne hıssedersın nıye dokunuyon gızlara

"aynısını senin anana bacına yapsalar"cılar da nerede kaldı diye merak ediyorduk biz de. Başkaları da geliyor mu bari?

Şaka maka ben de konuyu açanın niyetini anlamadım ama tensel temasa çok önem veren bir arkadaşımız galiba. Eski lakabı da The Tank mesaj ve eski nick uyumu.

hacı dogru degılmı ama ayar olurum yanı tanımadıgın bırıne dokunarak nasıl pardon dersın bırde bayan sesini duyması lazım ki çekilir niye dokunuyosun ? dediğin gibi tensel temasa önem veriyosa vardır bir sıkıntısı

• Tanımadığım hiçbir kıza isteyerek dokunmadım ben. Nerenizle okuyorsanız artık.

Haydi...
  • Size bir akıl vereyim, çok dolu bir dolmuşta offlayın pufflayın. Kadına sıkışık yerde gittiğinden dolayı, suçluluk psikolojisi oluşturun ve bu durumdan kendinizinde rahatsız olduğunuzu gösterin. Ona mecbur olmadığını hissettirin. Ben şahsen, dolmuşla eve giderken bu bildiğiniz harem gebzeler örneğini vereyim. Offluyorum kadın bana sürttüğünde dokunduğunda özür dilemek zorunda kalıyor. Bu tamamen ters psikolojidir. Denemenizi şiddetle tavsiye ederim
  • abaza yurdum erkeğine tanımlanan türk kızı profili fazla bile.barzo popülasyonunun bu kadar yoğun olduğu bir ülke de gene iyi idare ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: romanadamita34

quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

First Turkey Problem.

sen ne diyorsun değişik.

adam ingiliz beyler ama carpilmis galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

Geçen gün Çilek servisindeyim. Kartımda para kalmamış. Hemen önümde de bir kız var. Kızdan kartını istedim ve fazlasıyla parasını vereceğimi söyledim. Maalesef kız kafasını çevirdi ve yüzünü somurttu. (Duydu ha, duymadı sanmayın) Tipimden olsa gerek diyeceğim ama kızların hali ülkemizde böyle işte. Bende son derece kibar bir beyefendiden kartını istedim ve bastım, üstelik para da istemedi. Kız bastırsa, belki de bir kaç misli para isteyecekti.

Ülkemiz kızlarından işte bu yüzden uzak duruyorum.

Lise anılarımdan bahsedeyim mi?

Öncelikle kızlarla bilek güreşi yapmayacaksınız. El ele tutuşmak olarak algılıyorlar ha, çok ciddiyim. "Ne biçim şey istiyorsun sen bizden?" cümlesiyle yaftalanıyorsunuz.

Yıllar yıllar önce bir Kotex reklamı vardı. Kıza "Şu Kotex reklamındaki kadın sana benziyor." demiştim, onu da arkadaşım söyletmişti. Vesselam, kızın adam toplayıp linç ettirmediği kaldı. Harbi söylüyorum ha.

Kızın biri kapının önünde duruyor. Elimi yavaşça omzuna dokundurdum, "Çekilir misin?" diye. Kızın nasıl bir yanlış anlama mekanizması varsa, "Ne yapıyorsun sen?" havalarına girdi hemen. Sonra çekildi tabii ama orada böyle basit bir şey için böyle tepki vermesi bende şaşkınlık uyandırdı.

Sizden de varsa Türk kızları hakkında yorumlar alabilirim.

Merhaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

quote:

Geçen gün Çilek servisindeyim. Kartımda para kalmamış. Hemen önümde de bir kız var. Kızdan kartını istedim ve fazlasıyla parasını vereceğimi söyledim. Maalesef kız kafasını çevirdi ve yüzünü somurttu. (Duydu ha, duymadı sanmayın) Tipimden olsa gerek diyeceğim ama kızların hali ülkemizde böyle işte. Bende son derece kibar bir beyefendiden kartını istedim ve bastım, üstelik para da istemedi. Kız bastırsa, belki de bir kaç misli para isteyecekti.

Öncelikle kızlarla bilek güreşi yapmayacaksınız. El ele tutuşmak olarak algılıyorlar ha, çok ciddiyim. "Ne biçim şey istiyorsun sen bizden?" cümlesiyle yaftalanıyorsunuz.

Yıllar yıllar önce bir Kotex reklamı vardı. Kıza "Şu Kotex reklamındaki kadın sana benziyor." demiştim, onu da arkadaşım söyletmişti. Vesselam, kızın adam toplayıp linç ettirmediği kaldı. Harbi söylüyorum ha.

Kızın biri kapının önünde duruyor. Elimi yavaşça omzuna dokundurdum, "Çekilir misin?" diye. Kızın nasıl bir yanlış anlama mekanizması varsa, "Ne yapıyorsun sen?" havalarına girdi hemen. Sonra çekildi tabii ama orada böyle basit bir şey için böyle tepki vermesi bende şaşkınlık uyandırdı.

Merhaba

Oha merhaba dedi.. bildiğin merhaba dedi!!! artık forumda rahat rahat takılamıcaz bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 10 Ekim 2013; 15:02:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

Merhaba

Oha merhaba dedi.. bildiğin merhaba dedi!!! artık forumda rahat rahat takılamıcaz bile

şu köşeye gelsene canım

• lisede kızlarla bilek güleşi yapmak !

siz kaçın beyler beni gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 10 Ekim 2013; 15:08:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

Merhaba

şu köşeye gelsene canım

Ay ne var ki orda

• Kız arkadaşım dışında hiçbir kıza insan gibi davranmadım, davranmam. Kokmuş balık gibi gözümü dikerim.
  • Atariyla gideriyle elinin hamuruyla yine de Turk kizi gibi yok. El kizlari iyi gibi geliyor ama eksileri;

Yemek yapmayi bilmezler, yapamazlar gidiyoruz markete biz salca aliyoruz 40 45 yasinda kadin gidiyo dondurulmus pizza aliyo

seni sever ama tutar eski sevgilisiyle de gorusur bu onun icin problem degil ama bizim icin problem

iki kadeh icip sapitiyorlar insanliktan cikiyorlar

Sonra insani sahiplenmezler sorar nasilsin diye hastayim dersin oo gecmis olsun doktora gitmelisin der gezmeye gider

daha cok eksi yonleri varda artilardan bahsedelim birazda

Allah icin guler yuzluler sokakta gordugun 100 kizdan 98i selam verir.

Hic tanima git bi konuda yardim iste direk yardimci olurlar

at gibiler buna birsey diyemiyorum cok guzel kizlar gordum

Ama ne olursa olsun sonuc yabanci kiz goldense Turk kizi kangaldir sevdimi yurekten sever. Sahiplenir besler yoldas olur vs vs. Kiymetlerini bilmek lazim. Not: yaptigim genellemeler abd icin sahsi gozlem ve deneyimlerime dayanmaktadir

• Ben Lise son sınıfa kadar kızlara karşı gayet kibar, efendi gibi davranan biriydim. Baktım gene artist artist davranıyorlar. O zamandan beri %70 civarında kestim kızlara karşı efendi olmayı. Soru soruyorsun of puf cevapları alıyorsun sürekli. Bende artık sadece kız arkadaşıma karşı %100 saygılı, efendi oluyorum. Çünkü aynı saygı,sevgiyi o da bana gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Yorumları okuyunca benim kızı daha bi sevdim. Polonyalı gibisi yok.

Gerçekten öyle. Onlar da bizim için aynısını söylüyor, çok cazip geliyoruz onlara, bir de Bermudalılara. Bermudalı deyince söylenmesi kötü geldi ama güzel adanın güzel kızları.
  • İnsan kezban olmaya görsün, hepsi demiyim ama büyük çoğu şımarık bence.. he düzgünü var ama aramak bulmak lazım, ben öyle artık baktım şımarık havalı bırak konuşmayı kafamı çevirip yüzüne bile bakmam. Güler yüzü kibarlığı hakedenler zaten kendini belli ediyo herzaman.
  • kızları bilmem ama metrobüste avcılardan dönerken zaten tıklım tıklım 40 50 yaşlarında bir kadın inmek istedi çekilirmisin dedi bende bakındım zaten yer yok nereye çekileyim abla dedim.şuraya çık dedi yerden 40 cm yükseklikte bi yere çıktım sadece sağ ayağımın topuğu yere değiyor.Kadın inmeye başlarken sürte sürte geçti sonra dönüp banamı dayıyorsun dedibende dayasam sanamı dayarım abla demiştim.arkadaki kızlarda gülmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

İzmirde böyle pek yok. Gerisi dediğin gibi

abi izmir can ya hem kızları güzel hemde böyle trip atmıyorlar

GERÇEK İZMİRLİ kızlar güzel kardeşim diğerlerinin annesi ankaradan babası erzincandan gelen kırma kişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Lisede bizim sınıftaki kızlar gayet genişti

Aynen boş derslerde şişe çevirmeler olup kucak dansları eksik olmazdı daha çok şey vardı da ban yemiyelim şimdi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.