Şimdi Ara

Türk kızları bir 'Merhaba' 'yı sapıklık olarak algılayabilirler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
5.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün Çilek servisindeyim. Kartımda para kalmamış. Hemen önümde de bir kız var. Kızdan kartını istedim ve fazlasıyla parasını vereceğimi söyledim. Maalesef kız kafasını çevirdi ve yüzünü somurttu. (Duydu ha, duymadı sanmayın) Tipimden olsa gerek diyeceğim ama kızların hali ülkemizde böyle işte. Bende son derece kibar bir beyefendiden kartını istedim ve bastım, üstelik para da istemedi. Kız bastırsa, belki de bir kaç misli para isteyecekti.

Ülkemiz kızlarından işte bu yüzden uzak duruyorum.

Lise anılarımdan bahsedeyim mi?

Öncelikle kızlarla bilek güreşi yapmayacaksınız. El ele tutuşmak olarak algılıyorlar ha, çok ciddiyim. "Ne biçim şey istiyorsun sen bizden?" cümlesiyle yaftalanıyorsunuz.

Yıllar yıllar önce bir Kotex reklamı vardı. Kıza "Şu Kotex reklamındaki kadın sana benziyor." demiştim, onu da arkadaşım söyletmişti. Vesselam, kızın adam toplayıp linç ettirmediği kaldı. Harbi söylüyorum ha.

Kızın biri kapının önünde duruyor. Elimi yavaşça omzuna dokundurdum, "Çekilir misin?" diye. Kızın nasıl bir yanlış anlama mekanizması varsa, "Ne yapıyorsun sen?" havalarına girdi hemen. Sonra çekildi tabii ama orada böyle basit bir şey için böyle tepki vermesi bende şaşkınlık uyandırdı.

Sizden de varsa Türk kızları hakkında yorumlar alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamaz o, camış ne anlar o.

• Piskopata bak, lisede kızlarla bilek güreşi yapıyor.
  • Kizlarla bilek güreşi mi

• +1
  • ohaa rsmn blk grşi ypmk istysn!.. :)

şaka bi yana dünyanın kendi etraflarında döndüğünü zannediyo her biri :)
  • Davutpaşa mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • First Turkey Problem.
  • yok bide normal anlasalardı
  • O zaman sizde bir sigara yakar muhattap olmazsınız çok basit bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

First Turkey Problem.

Alın bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Davutpaşa mı?

Evet. Aynen öyle.

• Adamına göre muamele yapıyolar cnm
  • quote:

First Turkey Problem.

sen ne diyorsun değişik.
  • Lisede bizim sınıftaki kızlar gayet genişti

• Oha rsmn bna yzdı .s.s
  • abi sen nerde yaşıyosun bilek güreşinden bile nemlenen kızlar nası var etrafında ben lisedeyken kızlar gel bilek güreşi yapalım vs. derlerdi
    çok defa otobüste akbilim bitti daha istemeden veren insanlar vardı bey bayan fark etmez
    dokunma konusunda biraz sıkıntı eger kulagında kulaklık yoksa dokunmayın bakarmısınız bağyan veya pardon bağyan diyin tanımadıgı bir insanın kendine dokunmasını kimse istemez tinercisi var gaspcısı var
  • Hafif sarımsı saçın,norml bi vücudun varsa ve cebindende 100lüklerin cu çıkmışsa bunların hiç birini yaşamazdın.
  • Ya deli oluyorum bunlara geçen dolmuşta en arkada oturuyorum 4 lü koltukta boyum da uzun 1.85 falan var. Önümde koltuk yok. Araba hızlandı birden ayaktaki kız geriledi hafif dizlerim değdi. Ulan bacağım uzun mal ne yapayım pis pis baktı. Birgün sinirden 50gr a*ın var o da kıymete bindi diye atarlanacam birine. Hayır işin acınası yanı taciz edilecek bir güzellik çekicilik olsa da konuşsa. Egolarını tatmin ediyorlar belki de

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

First Turkey Problem.

Alın bunu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.