Şimdi Ara

Türk kızları bir 'Merhaba' 'yı sapıklık olarak algılayabilirler. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah'dan bana böyle kezbanlar hiç denk gelmedi :),çok temiz yüzlü bir suratım var bembeyazım florasan gibi birde sarışın mavi gözlü olunca
  • geçen sene üni. de maraşlı bi kız vardı onu çok beğeniyordum çıkarsamda ciddi olarak çıkacaktım laylaylom olsun diye değil. Kızla ilk gün bir şeyler konuşmaya çalıştım quiz var mı vs dedim oralı bile olmadan kestirip atarak yok dedi. göz göze gelmeye bile çekiniyordu. sonra facebookta ona söylemek istediğim şeyler oldugunu görüşmemiz gerektiğini söyledim. gördü tınlamadı. ardından kenara çektim konuştum filan. kız gayet iyiydi ona yaptıgım iltifatlardan ve hoşlanmamdan bahsettiğimde gülüyordu ama çıkmak istemediğini söyledi. ardından kağıda bir şey yazıp şaka yapacaktım derse gelmedi o kağıdın resmini çekip facebookuna gönderdim gördü cevap vermedi. arkadaşlarıma o kagıdı gösterdim nasıl cevap vermez tam öküzmüş dedi. 4 ay sonra yılbaşı gecesi bu kıza çiçek sepeti yaptırdım yurduna hatta odasına kadar yollattım kız arkadaşım aracılığıyla. o sırada da odasında uyuyormuş. neyse 1-2 saat içinde mesaj attı "tşk ederim çok güzeldi ama gerek yoktu böyle bir şeye" diye. bende o gündür bu gündür hiç ne mesaj atıyorum ne gözgöze geliyorum. hiç tınlamıyorum bile. arada bana baktıgını görüyorum ama gözgöze geldiğimizde gözlerini kaçırıyor. kızın arkadaşlarına sordum kızı hiç bir erkeği kabul etmiyor ve hiç erkekle yanyana bile görmedim dediler. demekki çekincesi var erkeklere karşı dedim ve tamamen bıraktım.

demem o ki ulan madem istemiyosun facebook tan yazsana "sana karşı bir şey hissetmiyorum. arkadaş olarak kalırsak iyi olur" gibilerinden. yahu şunu yazmak çok mu zor ya!! neyse sonrasında o mesaj attı ben atmadım bir nebze intikamımı almış oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanımızın yetiştiriliş biçimi saçma

erkeğiyle kadınıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

Geçen gün Çilek servisindeyim. Kartımda para kalmamış. Hemen önümde de bir kız var. Kızdan kartını istedim ve fazlasıyla parasını vereceğimi söyledim. Maalesef kız kafasını çevirdi ve yüzünü somurttu. (Duydu ha, duymadı sanmayın) Tipimden olsa gerek diyeceğim ama kızların hali ülkemizde böyle işte. Bende son derece kibar bir beyefendiden kartını istedim ve bastım, üstelik para da istemedi. Kız bastırsa, belki de bir kaç misli para isteyecekti.

Ülkemiz kızlarından işte bu yüzden uzak duruyorum.

Lise anılarımdan bahsedeyim mi?

Öncelikle kızlarla bilek güreşi yapmayacaksınız. El ele tutuşmak olarak algılıyorlar ha, çok ciddiyim. "Ne biçim şey istiyorsun sen bizden?" cümlesiyle yaftalanıyorsunuz.

Yıllar yıllar önce bir Kotex reklamı vardı. Kıza "Şu Kotex reklamındaki kadın sana benziyor." demiştim, onu da arkadaşım söyletmişti. Vesselam, kızın adam toplayıp linç ettirmediği kaldı. Harbi söylüyorum ha.

Kızın biri kapının önünde duruyor. Elimi yavaşça omzuna dokundurdum, "Çekilir misin?" diye. Kızın nasıl bir yanlış anlama mekanizması varsa, "Ne yapıyorsun sen?" havalarına girdi hemen. Sonra çekildi tabii ama orada böyle basit bir şey için böyle tepki vermesi bende şaşkınlık uyandırdı.

Sizden de varsa Türk kızları hakkında yorumlar alabilirim.

ya birader bilek güreşine çok güldüm o ne ya durum malesef bölede yapcak bişi yok yabancılar yağmıyo gökten

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Piskopata bak, lisede kızlarla bilek güreşi yapıyor.

• Trabzon gibi bir yerde yaşıyorum. Şu yaşıma kadar hiç böyle bir olay başıma gelmedi. İnsan gibi yaklaşırsanız insan gibi karşılık veriyorlar.
  • Valla gecen sinifta kizin teki arkadasiyla konusuyor , konusurkende geriye dogru yuruyor adim adim . Bende hafifce tuttum belinden durdurdum kizi . Nasil tokat yemedim hala anlamis degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

First Turkey Problem.

• Eskiden cinsellik tabuydu şimdi ise kızlarla iletişime geçmek tabu haline geliyor sanırım
  • Merhabaya karşılık verince 'verir mi ?' diye düşünmeyi bıraktığınız zaman kızlarda öyle davranmayı bırakıcaktır bence.
  • Vallahi hepinize teker teker cevap verecek değilim, kusura bakmayın ama arkadaşlar, şunu söyleyeyim. 130 kiloya yakın bir kilom olduğu için kızları korkutuyor olabilirim. Bu yüzden, ben her şartta kızlara gerekmediği müddetçe yaklaşmayacak, gerekirse de, kendimi robot moduna sokarak yaklaşacağım. Bu arada sen yat yat, sonra da bakire iste falan demiş birisi. Ben hayatım boyunca o pisliği bir kez yaptım. O da kadının yorulmasıyla ve bana dayanamamasıyla son buldu. İşi bitiremedim onun yüzünden. Bu pisliği bitiremedim diye takıntı yaptım, o yüzden en fazla bir defa daha yaparım. Ondan sonra da hayatımdan cinsellik kavramını -eğer evlenmezsem- çıkarırım.

İyi akşamlar.

• Kutum altın kaplama ve sen ona ulaşamazsın! Hıh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilek güreşi nedir arkadaş kız haklı biraz da.
  • türk kızı = tripking italyan kızlarına bayılıyorum neden çünki karşısındaki erkegi insan olarak degerlendiriyor direk önyargılı olarak abaza gibi kelimeler yakıştırmıyor italyan kızı bir başka be....
  • türk kızı neden böyle anlamış degilim mesela wechat de sallıyorum karşıma bir kız çıkıyor sırf canım sıkıldıgı ve sohbet etmek için bunu yapıyorum güzel güzel selam yazıyorum ama amaçları ne ise biride cevap yazmıyor neden anlamış degilim....madem cevap vermiyecen niye sallıyorsun bu soruya wechat kullanan bir kız cevaplarsa çok sevinirim gerçekten insanın canı sıkılıyor kızlarla iletişim sıfır mesela şirkette birsürü kızvar geçen birinin koltuguna otutrdum oturmaz olaydım arkamda bir gölge sonrasında sertbir parmak darbesi neye ugradımı şaşırdım birden sıçradım direk buyrun hanfendi dedim bir günaydın bile demedi hayır bu neyin afrası tafrası kendileri abaza oldugu için karşısındakinide abaza olarak görüyolar ve bu da tripking olarak yansıyor???!..
  • Bana olmuyo lan böyle şeyler.
  • İzmir'de böyle bir şey kolay kolay yaşanmıyor. 4. anlattığın olaya benzer bir şey başıma gelmişti otobüste kızı rezil ettim indi aşağıya.

Edit:Kaşar olan izmir kızı değil bunu yapanlar.

Yönetime not: Bu posttaki "Kaşar" kelimesi peynir anlamında kullanılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afsar Oglu -- 5 Ekim 2013; 22:53:18 >
  • afdersin ama sapıklık zaten türk erkeklerinde kızlara yönelik bir suçlama yapman çok saçma belkide kız dindar dini inancına göre de kimseyle konuşmak istemiyordur belkide sessizlik orucu tutuyordu nereden biliyorsun ki
  • Dediğim gibi, kızlarla mümkün mertebede muhatap olmayacak, gerekli durumlarda da robot modunda muhatap olacağım. Elim ayağım sabit, sadece ağzımdan beynimin pürüzlerini arındırdığı kelimelerle kurulmuş cümlelerle konuşan bir ben.

İyi akşamlar.
  • Yurt dışında adam telefonlarını istiyo öpüyo elliyo kaldırıp götürüyo omuzluyo tamam omuzlayıp kaldırmayım ama
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.