Şimdi Ara

Türk kızları bir 'Merhaba' 'yı sapıklık olarak algılayabilirler. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drejtc

Ben bi kere sokakta kaldırımda dururken birden dönüp yoluma devam edecekken elim kazayla yanımdan geçen kızın poposuna deydi, tabii ben bi kızardım hemen kız hafiften bi baktı ( muhtemelen yanlışlıkla olduğunu anladı ) yoluna devam etti,
    dengesiz kezabanlardan biri de çıkabilir ve sapık tacizci diye bağırıp beni linç ettirebilirdi
    O gün bugündür elime ayağıma daha çok dikkat ediyorum.

Hadi ordan yeme bizi

• yolda yürürken kadının omzu kuzene çarptı durduk yere kavga edicektik.zaten miting günü kalabalığa sokmuşsun 55 yaşındaki ucube karını kim taciz edicek onu
    edit:geçende yolda yürürken kadın çarptı(çarpma değil baya bayağı taciz etti lo )ben pardon dedim takmadı bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE548211 -- 6 Şubat 2014; 21:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Lisede bizim sınıftaki kızlar gayet genişti

Aynen boş derslerde şişe çevirmeler olup kucak dansları eksik olmazdı daha çok şey vardı da ban yemiyelim şimdi

Mağara mesajımı bulmuşun helal valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OcerSox

quote:

Lisede bizim sınıftaki kızlar gayet genişti

Aynen boş derslerde şişe çevirmeler olup kucak dansları eksik olmazdı daha çok şey vardı da ban yemiyelim şimdi

Mağara mesajımı bulmuşun helal valla

eyv knka

• Ben fazla rastlamadim acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident Of Poseidon

kızları bilmem ama metrobüste avcılardan dönerken zaten tıklım tıklım 40 50 yaşlarında bir kadın inmek istedi çekilirmisin dedi bende bakındım zaten yer yok nereye çekileyim abla dedim.şuraya çık dedi yerden 40 cm yükseklikte bi yere çıktım sadece sağ ayağımın topuğu yere değiyor.Kadın inmeye başlarken sürte sürte geçti sonra dönüp banamı dayıyorsun dedibende dayasam sanamı dayarım abla demiştim.arkadaki kızlarda gülmüştü

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

Geçen gün Çilek servisindeyim. Kartımda para kalmamış. Hemen önümde de bir kız var. Kızdan kartını istedim ve fazlasıyla parasını vereceğimi söyledim. Maalesef kız kafasını çevirdi ve yüzünü somurttu. (Duydu ha, duymadı sanmayın) Tipimden olsa gerek diyeceğim ama kızların hali ülkemizde böyle işte. Bende son derece kibar bir beyefendiden kartını istedim ve bastım, üstelik para da istemedi. Kız bastırsa, belki de bir kaç misli para isteyecekti.

Ülkemiz kızlarından işte bu yüzden uzak duruyorum.

Lise anılarımdan bahsedeyim mi?

Öncelikle kızlarla bilek güreşi yapmayacaksınız. El ele tutuşmak olarak algılıyorlar ha, çok ciddiyim. "Ne biçim şey istiyorsun sen bizden?" cümlesiyle yaftalanıyorsunuz.

Yıllar yıllar önce bir Kotex reklamı vardı. Kıza "Şu Kotex reklamındaki kadın sana benziyor." demiştim, onu da arkadaşım söyletmişti. Vesselam, kızın adam toplayıp linç ettirmediği kaldı. Harbi söylüyorum ha.

Kızın biri kapının önünde duruyor. Elimi yavaşça omzuna dokundurdum, "Çekilir misin?" diye. Kızın nasıl bir yanlış anlama mekanizması varsa, "Ne yapıyorsun sen?" havalarına girdi hemen. Sonra çekildi tabii ama orada böyle basit bir şey için böyle tepki vermesi bende şaşkınlık uyandırdı.

Sizden de varsa Türk kızları hakkında yorumlar alabilirim.

ben çok güreştim kızlarla :D ama bilek güreşi değil normal güreş . yani hepsi öyle değil merak etme

• Neyse ki bu konuda yalnız değilmişim.

Türk kızları sizleri maddi ve dış görünüşünüze göre değerlendirler. Yıllardır ne için yaşadıklarını anlamadığım varlıklardır. Citti citti ne işe yarar bizim türk kızları ? İlgi bekler ama size göstermez. Paralı arabalı erkek ister kendi boyu 1.40'dır 1.90 boyunda erkek ister kendisi kurbağa gibidir ama karşısındaki erkek kaslı olsun ister.
    Bizim erkek milletinden allah razı olsun ki bunların her yerini kaldırdık çok fazla yüz verdik. Kendilerinden tiksiniyorum uzun süre bir türk kızı ile birlikte olmayı düşünmüyorum ta ki bu durum normale dönene kadar. Bosna'dan bir kız ile tanıştım abi yemin ediyorum bu kadar mı güzel efendi tarifi imkansız olur yahu havalar ısınınca da gidip daha yakından tanıyacağım kendisini üstelik müslümanlarda.

Demem o ki türk kızları benden uzak sizlere yakın olsun.
  • Hocam imzayı iyi yedim
  • Lise 2 de önümde oturan kıza saati sordum söylemedi sonra söylesin diye sırasını hafifçe ayağımla ittirdim ders coğrafya hoca konuşuyor birden öküz gibi bağırdı "Sen kimsinde benim sıramı ittiriyorsun?" o an çok utandım ve o o..... küfürler ettim içimden
  • lisenin ilk günleri arkadaşla önümzüde oturan kızlarla geçen diyalog:

Biz: Tanışalım mı?

Onlar: Ya uff .s.s slk mdr nedir yha .s.s

diyip direk öne döndüler tamamen böyle.

Not:Kızın ağzı 20cm kafası 15cm idi beyler.
  • Bu Kayra'nın konusuydu, hatırladım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.