Yüzbaşı
04 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,

Dün sabah Battlefield 1 oynarken bu hatayı almaya başladım, oyundan da dx3d error diye bir hata vererek attı. Intel ekran kartını kullanabiliyor olmama rağmen , nvidia'yı seçtiğimde ona bir işlem yaptırmak istediğimde kernel hata verdi ve bu durumdan kurtuldu hatası alıyorum. Ekran kartı mı arızalı? ya da çözmek için ne yapmam gerekir,sanırım garantisi de geçti. Oyun oynarken bunun birden olmasına da anlam veremiyorum. Servise göndersem yaparlar mı ne kadarlık bir masraf çıkar,öğrenciyim ve çok lazım oluyor okuduğum bölümden dolayı,bir oyun oynarken nasıl birden gider aslında bazen de yapıyordu böyle oyundan kaynaklı sanıyordum ancak bu sefer düzelmiyorda. Format attım,sürücüleri güncelledim ne yaptıysam olmadı lütfen yardım edin.
Arkadaşlar 7 yıl hp pavilion kullandıktan sonra artık yetmediği için ondan ayrılıp yeni bir laptop aldım iki hafta önce.
Ama açıkçası korkuyorum nasıl güncellerim bilgisayar daha yeni elimde kalmasın diye çünkü hiçbir bilgim yok yeni teknoloji ile ilgili ve daha önce ekran kartımı hiç güncellemedim benim sorum şu;

Nvidia'dan yeni güncelleme bildirimi geldi driver için ben bunu nasıl kurarım kurduktan sonra bir işlem yapmam gerekirmi yada kurarken?

Ayrıca bu usb leri uefi yapma olayı nedir firmware,vbios,bios güncellemeleri için kullanabileceğim bir usb bellek almayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok çok teşekkür ederim yardım edeceklere.

Msi Gs60 ghost 2pe modeli
Arkadaşlar 7 yıl hp pavilion kullandıktan sonra hayırlısıyla bugün bu pc ye geçiş yaptım
oyun falan oynamıyorum pek şarjı full dolu şuan oyun oynamadığım zamanlar şarj fullendiğinde pille kullanmam bataryanın ömrüne katkı sağlar mı? ne önerirsiniz çok teşekkürler.
not:klavyeyi çözdüm arkadaşlar ikinci sorum buydu.
Beyler sizin tahmininize göre sıralama nasıl olur sıralamam 14.340 Süleyman Demirel Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı istiyorum,geçen sene 13,700 ile kapatmış 343 puanla benim puanım 348 şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Admine not: Konuyu yerine açtım merak etme ama kimse yardım etmediği için ve içimi rahatlatacak bir cevap istediğim için buraya açtım veriyorsan ver cezanı yinede umrumda değil.
Beyler sizin tahmininize göre sıralama nasıl olur sıralamam 14.340 Süleyman Demirel Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı istiyorum,geçen sene 13,700 ile kapatmış 343 puanla benim puanım 348 şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Telefonumu gece yatarken 2g ye geçirip güç tasarrufuna aldım tüm uygulamalar ve konum kapalı halde %100 de bıraktım 7 saat sonra kilidini açtığımda %47 idi bunun için kalibrasyon vs denedim yine değişmedi en son htc ile görüştüm servise verin dedi şimdi sıze birkaç sorum olacak bu konu hakkında benim telefon teleservise Gidecek batarya sorunu yüzünden Ankarada vereceğim bu sorunla benim gibi karsilasan veya batarya yüzünden servise veren varmıydi varsa yardımcı olabilir mi Ne kadar sürede gelir teşekkürler
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim telefonum hala 4.3 te ve ben bugün bunu güncelleyim diyordum,vaktim olmamıştı güncellemeye.Hatırlatıp duruyordu sürekli bugün güncellemeye bastım yüklemeye başladı ama %0 dan ileri gitmedi sonra kendiliğinden kapandı tekrar bastığımdada da telefonunuz için güncelleme yok diyor napacam bilmiyorum teşekkür ederim bilen varsa yardımları için
CS4 ü indirdim bir fotoğrafım için.orada bir arkadaşımı çıkarmak istiyorum ve arkaplanın değişmesini istiyorum ama bir türlü beceremedim,resmi atsam yapabilecek yardımsever arkadaşlar varmı?
arkadaşlar varsa link falan verir misiniz? yolları falan gösteren sesli türden varsa.Google maps'te gördüğüm akdarıyla böyle birşey yok.
Arkadaşlar bu android 4.2.2 ye geçtikten sonra oldu.Ekran kapanınca telefon boşta kalırdı şimdi android sistemi diyor bu neden oluyor aydınlatın beni moralim bozuldu.Ekran kapalıyken nasıl android sistemi kullanılıyor da boşta değil bu telefon?

http://imgim.com/screenshot_2013-07-19-13-47-49.png
Hakkında
Forum İmzası:
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nîn Bruinen dan in Ulaer!
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
HTC
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.386
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 182.496 (Bu ay: 585)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.