Şimdi Ara

Türk kızları bir 'Merhaba' 'yı sapıklık olarak algılayabilirler. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
5.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle değil. Neyse uzatmak istemiyorum :D
  • bence sorun sende
    hem tıpınden hemde eylemı gerceklestırıs seklınden kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızfokbalıgı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

quote:

quote:

Ya deli oluyorum bunlara geçen dolmuşta en arkada oturuyorum 4 lü koltukta boyum da uzun 1.85 falan var. Önümde koltuk yok. Araba hızlandı birden ayaktaki kız geriledi hafif dizlerim değdi. Ulan bacağım uzun mal ne yapayım pis pis baktı. Birgün sinirden 50gr a*ın var o da kıymete bindi diye atarlanacam birine. Hayır işin acınası yanı taciz edilecek bir güzellik çekicilik olsa da konuşsa. Egolarını tatmin ediyorlar belki de

peki çekici , güzel olduklarında ne yapıyorsun dolmuşta

Düşünüyüm bi

Yok hocam yapmam ben öyle şey zaten niyetim olsa linç edilme korkusundan yapmam.

yaparken önce etrafa bakacan tüm olasılıkları düşünecen :) sonra bir iki kere değip kaçacan eğer kız ya sana sert bi şekilde bakmadıysa oflayıp puflamadıysa 1-2 kere daha değecen :) baktın tepki yok

ama yinede gelecek ufak bir tepkiyi önemse... azıcık bile rahatsız olduysa bırak gitsin yoluna :) hersey olabilir:D

Forumda professional fordçu var.

Kaç yıldır bu mesleği icra ediyorsunuz ?

oldu bir 5-10 sene :D

Annen ve (varsa kız )kardeşin de kullanıyor toplu tasima araçlarını.

ailede herkesin özel arabası var toplu taşıma kullanan yok rahatım :D

Toplum icine cikmiyorlar mi? Sokakta yurumuyorlar mi? Daha buraya yazilacak seyler var ama değmezsin se*******n tekisin insallah anana bacina da yaparlar aynısını

dağ başında yaşıyoruz biz.. babam beni şehrin kıyı kesinlerine bırakıyor (otobüse binebileceğim bir yer..) Onlar ne otobüs ne toplum içine çıkmıyorlar :D (her ihtimali düşündüm ben sen kafanı yorma :D)

Belli zaten dağ başında yaşadığın, medeniyetten uzak oldugun cumlelerinden anlaşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peşlerinde koşan tipsiz herifler yüzünden oluyor bunlar hep. ağır takılmaya çalışmalar. herşeyin altında 'kesin yatmak istiyor' diye bi anlam çıkarmak. en kötüsü yabancı kadınlara özenmek marilyn monroe gibi (marjinallik açısından)
  • Oha sksydin bri :-)

• İstanbul Tuzladayım böyle şeyler hiç bir zaman yaşamadım.
  • Abi üstteki muhabbet ne öyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanZei

quote:

Orijinalden alıntı: zReinhard

İzmir'de hiç denk gelmedim valla

Fazla gezmiyorsun o zaman.
    Ufak bir anıda benden gaziemirden geliyorum dolmuştayım standart doludur boş denk gelmez bir bayan bindi dolmuşa yerimden kalktım buyrun geçin dedim oturdu bir teşekkürler bile yok. Arada numunelik çıkıyor böyle ama genede ortalamadan iyidir İzmir.

Hocam biz kezbanlıktan bahsediyoruz sen ne diyorsun

• Yanlış kızlarla takılıyorsunuz
  • Muhafazakar bir ülke olduğumuz için tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Ben bi kere sokakta kaldırımda dururken birden dönüp yoluma devam edecekken elim kazayla yanımdan geçen kızın poposuna deydi, tabii ben bi kızardım hemen kız hafiften bi baktı ( muhtemelen yanlışlıkla olduğunu anladı ) yoluna devam etti,
    dengesiz kezabanlardan biri de çıkabilir ve sapık tacizci diye bağırıp beni linç ettirebilirdi
    O gün bugündür elime ayağıma daha çok dikkat ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

First Turkey Problem.

First World Problem'ı Dunyanin Birinci Sorunu demek sanmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Oo yine bir genelleme konusu.

Bu arada adam nasıl taciz etmek gerektiğini anlatıyor yukarda ve siz hala kızlara kızıyorsunuz

Sende haklısın, genelleme yapmamak lazım
    Ama kezbanların hepsi öyle, bu genelleme doğrudur

Bu arada bilek güreşi ne kadar saçma olsada diğer yaptıklarına taciz denemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD99

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Oo yine bir genelleme konusu.

Bu arada adam nasıl taciz etmek gerektiğini anlatıyor yukarda ve siz hala kızlara kızıyorsunuz

Sende haklısın, genelleme yapmamak lazım
    Ama kezbanların hepsi öyle, bu genelleme doğrudur

Bu arada bilek güreşi ne kadar saçma olsada diğer yaptıklarına taciz denemez

Ben türk kızlarına yaptığınız genellemeden bahsediyorum. Kız yanlış yapmış ama bu o kızın sorunu, herkes böyle değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızfokbalıgı

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya deli oluyorum bunlara geçen dolmuşta en arkada oturuyorum 4 lü koltukta boyum da uzun 1.85 falan var. Önümde koltuk yok. Araba hızlandı birden ayaktaki kız geriledi hafif dizlerim değdi. Ulan bacağım uzun mal ne yapayım pis pis baktı. Birgün sinirden 50gr a*ın var o da kıymete bindi diye atarlanacam birine. Hayır işin acınası yanı taciz edilecek bir güzellik çekicilik olsa da konuşsa. Egolarını tatmin ediyorlar belki de

peki çekici , güzel olduklarında ne yapıyorsun dolmuşta

Düşünüyüm bi

Yok hocam yapmam ben öyle şey zaten niyetim olsa linç edilme korkusundan yapmam.

yaparken önce etrafa bakacan tüm olasılıkları düşünecen :) sonra bir iki kere değip kaçacan eğer kız ya sana sert bi şekilde bakmadıysa oflayıp puflamadıysa 1-2 kere daha değecen :) baktın tepki yok

ama yinede gelecek ufak bir tepkiyi önemse... azıcık bile rahatsız olduysa bırak gitsin yoluna :) hersey olabilir:D

Forumda professional fordçu var.

Kaç yıldır bu mesleği icra ediyorsunuz ?

oldu bir 5-10 sene :D

pislik herif, inşallah birgün fark edilir yaptıkların da linç edilirsin.

• Buradaki kızlar normalmiş... bilek güreşi yapmadık... ama size olanlar hiç olmadı... ergen davranışları hiç olmadı...
  • Yurtdisinda da durum hemen hemen ayni, yanlizca Turkiye'ye has bir durum degil. Ben aliskinim dokunmuyorum hic, hatta tokalasmak icin ellerini uzatirlarsa ben de uzatiyorum, aksi taktirde tenezzul dahi etmiyorum. En guzeli, kafam rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan surda birseyler salladık ... "Hemen senin anan bacın yok mu" cular damladı... Biraz daha dalga geçeyim dedim bu sefer hakaret boyutuna geldi :) hala gülüyorum fakat sövdürmeyin !
  • abi 1 tanesi böyle yapınca zaten cesaret edemiyorsunki şöyle baksan bile direk sapık muamelesini yiyorsun bazen çok fırsatlarda kaçıyor :))
  • Son söylediğin dokunmak olayını yapmamalısın, hiçbir şekilde kızlara temas etme.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.