Şimdi Ara

TT'den TürkNet'e Hat Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese sağlıklı günler öncelikle. Ağustos ayının 17'sinde taahhütüm bitiyor. Ben de deneme amaçlı önce bir TürkNet'e geçmeyi planladım. Bunu da Türk Telekom hattımı kapatmak yerine taşıma şeklinde gerçekleştirmeyi mantıklı buldum. Öncelikle bu sizce doğru mu? Hattı kapatmak yerine taşımak mı mantıklı yoksa hattı kapatıp geçiş sağlamak mı? Ek olarak hat kapatmadan geçiş sağlayan arkadaşlar var ise ne gibi sorunlar yaşadılar? Açıkcası TürkNet'te başımın belli bir süre ağrımasını göze aldım. Şöyle ki deneme yapıp ardından sorun yaşarsam iptal etmek üzerine devam edeceğim.

• 2018 den beri TurkNet kullanmaktayım. Çok şükür ciddi bir problem yaşamadım. Ev ve is yerimde kullanmaktayım. Geçiş işlemi iki hattım içinde çok basit oldu. Gerekli evrakları müşteri Hizmetleri ile konuşup oluşturuyorsun. Sana mail atıyorlar. Çıktısını alıp imzalayıp kargoluyorsun. Sana kullanıcı adı ve şifreni yolluyorlar. Modeme giriyorsun. Hafta içine denk gelirse bir iki saate halloluyor. İs yerinde öyle oldu. Ama evde pazara denk geldi. Pazartesi sabah 9 da aktif olmustu. Bide çevrende tanıdığın biri varsa arkadaş kodu kullanırsın. Bir ay beleş olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle hattınızı kapattırmadan geçiş yapın. Böylece aktivasyon işlemleri vs. hızlı şekilde halledilir. Sıfırdan kurulum yapılırsa daha uzun sürer. Ayrıca kurulum ücreti ödemek zorunda kalırsınız.

Türknet'e başvuracağınız zaman xdsl no verin (ev telefonu varsa telefon numarası), geçiş yapmak istediğinizi ısrarla belirtin ve taahhüt bitiş tarihinizi de söyleyin sıfırdan kurulum yapmasınlar. Başvuruyu internet üzerinden yapacaksanız zaten başvuru sayfasında sizden xdsl no isteyecek, taahhüt bitişinden 2-3 gün önce başvuru yaparsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçiş sürem 4 iş günü sürmüştü benim.Kapatmadan geçiniz bencede.

Orijinalden alıntı: mcrew

Şu an adsl mi kullanıyorsun vdsl mi?
    Hocam şu anda ADSL kullanıcısıyım. Fakat TürkNet'e geçiş yaptığımda VDSL hızda internet almak istiyorum.
  • Kesinlikle başka operatörleri tercih et, şu en son konuları oku ondan sonra tekrar düşün.Memnun kalmazsan iptal sürecini bile eziyet ederler.Elini verirsin kolunu kaptırırsın.Biz sıkıntı çekiyoruz başkaları çekmesin diye uyarıyorum.Yaşadığım sıkıntılaro ve bir türlü çözüme kavuşturamamalarını profilimde açtığım konulardan da takip edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailBe -- 13 Temmuz 2020; 11:19:10 >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben şu anda ADSL kullanıcısıyım. VDSL'e geçiş yapmak istiyorum TürkNet'te. Bu durumu nasıl etkiler? Yani geçiş sürecinde sıkıntı yaşar mıyım? Ya da geçebilir miyim?

@LEOjener
    @nomadio
    @bigcrysis93
    @Kurutucu

Orijinalden alıntı: İsmailBe

Kesinlikle başka operatörleri tercih et, şu en son konuları oku ondan sonra tekrar düşün.Memnun kalmazsan iptal sürecini bile eziyet ederler.Elini verirsin kolunu kaptırırsın.Biz sıkıntı çekiyoruz başkaları çekmesin diye uyarıyorum.Yaşadığım sıkıntılaro ve bir türlü çözüme kavuşturamamalarını profilimde açtığım konulardan da takip edebilirsin.
    Hocam haklısınız da şu anda farklı illerde 2 tane aboneliğim var TürkNet'te. Evet söylediğiniz gibi ufak da olsa sorunlar yaşadım. Fakat ilk kurulum olduğu için sadece geç kurmalarından kaynaklanıyordu. İptal sürecinde ne gibi sorunlar yaşadınız? Konularınızı da birazdan takip edeceğim.
    Kapattırmak yerine taşıma yaparsanız aktivasyon ücreti ödemezsiniz.Kutuda yer yoksa kapattırırsanız tekrar bağlatmak uzun sürer o yüzden taşıma yapın.Eğer Yapa altyapısına geçmeyseydi hala Turknet kullanmaya devam ederdim

• Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar VDSL hizmet veriyoruz. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superoid

Şuan ne kullanıyorsunuz? TT benimde bitiyor abonelik sürem. 114 lira fiyat cektiler bana, fazla geldi.
    ilk tt ile başladım 2 yıl kullandım sonra smile adsl ondan sonrada turknet e geçtim.turknet'i 5 yıl kullandım yapa altyapısında diretmeselerdi devam ederdim ama yapa olunca millenicom'a geçtim.

Orijinalden alıntı: ncmttnynk

Hocam haklısınız da şu anda farklı illerde 2 tane aboneliğim var TürkNet'te. Evet söylediğiniz gibi ufak da olsa sorunlar yaşadım. Fakat ilk kurulum olduğu için sadece geç kurmalarından kaynaklanıyordu. İptal sürecinde ne gibi sorunlar yaşadınız? Konularınızı da birazdan takip edeceğim.

Alıntıları Göster
    ben yakın zamanda iptal ettim hiç uğraştırmadılar dilekçeyi fax çektim 1 gün sonra kapattılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.