Şimdi Ara

Superonline'den Türknet'e Taşınma voIP Telefon Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline ADSL abonesiyim. 2 yıllık sözleşmenin sonuna geldik VDSL olarak devam etme imkanım olsaydı devam edecektim. Superonline VDSL sunamadıklarını söyledi. Daha önce de beni VDSL e geçmek istermisiniz diye aramaları ayrı bir çelişki ya neyse ben de tahahhütsüz olmasından ve VDSL hizmeti sunabilmesinden dolayı Türknet'e geçmek istiyorum. Ama şöyle bir durum var. Türknet'de başvuruda bulunurken ev telefonum var diyerek numarasını girdiğimde sistemde telefonum bulunamıyor. Superonline'ye taşıdığım bir ev telefonu numaram mevcut. Ama yalın internet abonesi gibi gözükmem nedeniyle ev telefonum voIP internet telefonu olarak geliyor. Türknet'e taşınırken şu anda voIP'de olan numaramı taşımam mümkün müdür ? Daha önce bu tip taşıma yapan mevcut mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bildigim kadarıyla Superonline kullandığınız voip üzeri konuşma internet üzerinden yapı süper online ayrildinizmi kople oda internet ile iptal olur turk net sıfır hat çekip telekomda olduğu gibi numaranız mevcut olur yani voip değil Superonline tasima olduktan turknete farklı bir ev telefonu numarası olup internet ile ikisi bir hizmet verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sonuçta benim Türk Telekom'dan Superonline'ye taşıdığım bir ev telefonu numaram mevcut. Ben bunu aynı şekilde Türknet'e taşıyamazmıyım. Ayrıca benim mevcut bir hattım var yani ekstra hat çekilmesine gerek yok. Superonline'den yalın taşıma yapıyormuş gibi taşıyabilirim, ben ev telefonu numaram da Türknet'te aynı kalsın istiyorum.

• Dün birinden duydum taşınamıyormuş. Adam birde tüpçü imiş. Kaç aydır telefonu alamamış. Sonunda iptal ettirmiş. 1 aydır da superonline nın numarayı serbest bırakmasını bekliyormuş. Eğer numara önemli ise işiniz biraz riskli.

Bunu turk net e yazman daha mantikli bence onlar sana donerler. Yazili olarak iletirsen bilgili biri tarafindan donulme ihtimalin yuksek. Cagri merkezini pek aramani tavsiye etmiyorum. Cunku karsina cikacak kisi voip in ne anlama geldigini bilmeyebilir.

Bir de superonline yetkilileri ile de konusabilirsin. bu numarayi baska oparatorlere tasima ihtimalimiz var mi diye.

• Numaranın önemi yıllardır kullandığımız numara olması. Superonlineye türk telekomdan taşınırken de benzer bir durum yaşamıştım. Türk telekom geçişi geciktiriyordu. Hayır bunların arasındaki problemler yüzünden müşteri uğraşıyor. Mağdur oluyor. BTK ya bol bol şikayet kaydı oluşturacağız o zaman durum bunu gösteriyor.

• Superonline ile görüştüm diğer operatör taşıma için başvuruda bulunsun biz taşıma işlemini gerçekleştiriyoruz gecikme yada bekletme durumu olmuyor dedi. VDSL sağlayamadıkları için (alt yapı uygun olduğu halde) baya bir üzerlerine gittim. Sen yeterki git de gerisi sorun değil demeye getiriyorlar artık

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.