Şimdi Ara

Türk Telekom'dan TürkNet'e Geçiş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 Ağustos'da Türk Telekom'dan TürkNet'e geçmek için TürkNet müşteri hizmetleri ile görüştük ve süreci başlattık. 48 saat içerisinde kurye gelip aktivasyonumun tamamlanacağına dair temsilciden bilgi aldım. Defalarca da teyit ettim. 13 Ağustos'da kurye geldi evrakları imzaladım teslim ettim. O gün bu gündür ortada evraklar yok. Sisteme yüklenmemiş.

Randevu vermek için arayan kuryenin numarasından birkaç gün sonra iletişime geçtim. Ben sisteme %100 yükledim. Benlik sorun yok diyor. TürkNet'i arıyorum. Evraklarınız yüklenmemiş diyor. Sorunu çözün diyorum. O da yok.

Birkaç gün sonra eski hizmet sağlayıcımla olan 24 aylık taahhüt sürem dolacak, mağduriyet söz konusu olacak.

Bunlar sanki 120TL cayma bedelini karşılıyor ya, o yüzden ne kadar geciktirirsek kâr gözüyle mi bakıyorlar ne yapıyorlar anlamadım.

@TurkNetDestek bir yardımcı olur musun?

• Az önce aynı şekilde türk telekom hizmet numaramla başvuru yaptım benim de başıma bu gelecek. Arayınca da aktivasyon devam ediyor diyor otomatik robot bilgi alamıyorum. Ben bunları da okuduktan sonra kuryeye evrakları teslim etmemeye karar verdim. Taahüt bitince sıfır abonelik başvurusu yapacağım.

Intel Core i5 10400 2.90GHz - Zotac GeForce RTX 3070 Twin Edge OC - MSI MAG Z490 TOMAHAWK DDR4 4800mhz - Crucial Ballistix RGB 2x8GB 3200mhz DDR4 - Samsung 970 Evo 1TB NVMe M2 SSD - Samsung 870 Evo 1TB Sata III SSD - Corsair RM850x V2 850w 80+ Gold - XPG Invader Kasa - Reeven E12 Schyte Cpu Cooler - 6x120mm ARGB Fan -Asus 24 inç 144hz FreeSync Monitor - Viewsonic 32 inç 75hz Monitör -Asus Rog Pugio II Wireless Mouse -HyperX Alloy Core RGB Membran Klavye -Soundcore Life Q10 Bluetooth Kulaklık
  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Abonelik işlemlerinizi kontrol edip ilgili ekibimize bilgi vererek yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj gönderdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 11 Ağustosta kurye geldi imzalayıp teslim ettik hala belge yüklenmesini bekliyoruz. Kurye belgelerinizi karıştırmış dediler iletişime geçtik dediler ne kurye var ortada ne bi bilgi. Ne yazarsam yazayım robot gibi aynı cevapları atıyorlar. Belgeleriniz karışmış kuryeyle iletişime geçtik diyorlar. Madem beceremeyeceksiniz atın pdfini gidip çıkarıp imzalayıp biz yollayalım.

Orijinalden alıntı: Eigenartig

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 11 Ağustosta kurye geldi imzalayıp teslim ettik hala belge yüklenmesini bekliyoruz. Kurye belgelerinizi karıştırmış dediler iletişime geçtik dediler ne kurye var ortada ne bi bilgi. Ne yazarsam yazayım robot gibi aynı cevapları atıyorlar. Belgeleriniz karışmış kuryeyle iletişime geçtik diyorlar. Madem beceremeyeceksiniz atın pdfini gidip çıkarıp imzalayıp biz yollayalım.

Benim belgeler bugün sonunda sisteme yüklendi hocam. Aktivasyon süreci başladı. Bana yanlışlık yaptık da diyemediler. 4-5 gün boşu boşuna bekledik.

Siz taşıma mı yapıyorsunuz yoksa yeni bir abonelik mi?

Orijinalden alıntı: kerhac

Benim belgeler bugün sonunda sisteme yüklendi hocam. Aktivasyon süreci başladı. Bana yanlışlık yaptık da diyemediler. 4-5 gün boşu boşuna bekledik.

Siz taşıma mı yapıyorsunuz yoksa yeni bir abonelik mi?

Alıntıları Göster

Taşıma. Kaç gündür sistemden yazıyorum arıyorum buradan mesaj atıyorum sürekli bilgi verilecek hata olmuş vs deniliyor. Kuryeye 3 gündür ulaşamıyorlar nasıl oluyorsa. Bir kişi de çıkıp arayalım hemen halledelim demiyor. Herkes lafı birbirine paslıyor tamam mesaj atalım yok bildirim oluşturdum bir sonuç yok ama. Daha belgeleri yükleyecekler de 2-3 güne açılacak.

Şu an daha müşteri tam olmadan böyle ilgilenen kendi müşterisine neler yapmaz.

• Eigenartig E kullanıcısına yanıt
    Önceki hizmet sağlayıcınızda taahütünüz var mıydı benim gibi? Son güne kadar bekletiyor gibiler o yüzden merakımdan soruyorum. Umarım bir an önce sorununuz çözülür. 2021 yılında olmaması gereken hatalar bunlar ama maalesef oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugzy -- 18 Ağustos 2021; 23:27:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mugzy

Comnet’ten Turknet’e geçişim evraklar sisteme yükledikten sonra tam 12 gün sürdü. Burada desteğe bakan arkadaş konuyu ‘yakından’ takip ediyordu. Sadece söylüyorum.

Cok fazla olumsuz yorum var. Cidden 12 gün nedir. Umarım benzer sorunla ben de karşılaşmam. Zaten geçişim tamamlandığında burayada yazarım. Su anlık memnun musunuz TurkNet'ten? Kesilme oluyor mu? Ping değerleriniz nasıl?

• Ben 11. günümdeyim daha belgeleri yüklemelerini bekliyorum ki ondan sonra bir de aktivasyon için oyalayacaklar. Önceki hizmet sağlayıcımla olan taahhütüm bitti. Yani şu an taahhütsüz bir şekilde diğer interneti kullanmaya devam ediyorum. Nasıl bir sistemleri var hala anlayamadım herkes birbirine paslıyor. 50 cevaptan oluşan bir word dosyası hazırlamışlar vermişler herkese yapıştırıp yapıştırıp geçiyorlar. Yok bilgilendireceğiz yok çok üzgünüz, üzülme kardeşim niye üzülüyorsun 5dk ara hallet sorunumu sen de üzülme ben de. Turk Telekoma o kadar laf ettik Turk Telekomu arar olduk.

Cuma gününe kadar bekleyip başvurumu iptal ettirmeyi düşünüyorum. Yeni başvuru yapmayı düşünen arkadaşlara da bir kere daha düşünmelerini tavsiye ederim.

Merhaba, konuyu ilgili birimimize ilettim. Arkadaşlarım kurye ile iletişime geçmiştir. Kısa süre içerisinde internet geçiş belgesi sisteme yüklenmiş olacaktır. Gelişme olması durumunda arkadaşlarım size bilgi verecektir. Ayrıca konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • Bence bu ISS lere bulaşmayın ne olursa olsun bi arıza durumunda şuana kadar gördüğüm kadarıyla herkes eziyet çekiyor. Ben altyapı sağlayıcısı harici farklı bi ISS ile iş yapacağımı sanmıyorum. Tüm rezaletleri bu forum sayesinde gördüm. Turknete para verseler geçmem

• Hocam fiyat farkı olmasa kimse altyapı sağlayıcısı dışındaki ISS'lere geçmez ama mecbur kalıyoruz. Mesela Türk Telekom 35 Mbps fiber 24 aylık taahhütüm dolmak üzere bana teklif verecek misiniz diye sordum. 35 mbps devam 24 ay yeni taahhüt 135TL/ay istiyorlar. TurkNet taahhüt yok vs aylık 100tl. Hattın destekliyorsa 100mbps kadar alınabiliyor (benim destekliyor).

Haklısınız bu konuda fiyat olarak bi düzenleme yapılsa diğer iss lere bulaşan olmaz tabi dediğiniz gibi ama herhangi bi arıza durumunda gerçekten can sıkıcı sonuçlar doğurabiliyor diğer iss ler. Gözüm korktu açıkçası

100 mbps kayıpsız alıyorum. Ping değerlerim normal. Eski hizmet sağlayıcımda 3-4 ping alıyordum yine aynı. Umarım başka sorunlar yaşamam.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.