Şimdi Ara

TT AKN Sayımını Durduruldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşılacağı gibi son 1 haftadır düzenli olarak online işlemler üzerinden AKN yi kontrol etmeme rağman değişmiyor?

En azından bazı bölgelerde test etmeye mi başladılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feramor -- 9 Aralık 2018; 17:0:22 >

• TT nin sitesinden kontrol ettiğim de değişiklik gözükmüyor ama mobilden kontrol ettiğim de değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 9 Aralık 2018; 17:6:21 >

AKK aştım mı onu da bilmiyorum zorlayıp hızı görmek lazım

Orijinalden alıntı: NNOVA

TT nin sitesinden kontrol ettiğim de değişiklik gözükmüyor ama mobilden kontrol ettiğim de değişiyor
    Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Faniyim, fani olanı istemem.
    Acizim, aciz olanı istemem.
    Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de web sitesinde giriş yaptığımda çok az download gözüküyor... Ama mobil uygulamasında ise baya yapmışım gösteriyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski, hatta oldukça eski ama son 45 yıldır katılımda hiç bulunamayan bir üyeyim...

Benim de Aralık başından beri "internetim saymıyor" gibi. Daha doğrusu 4-5'ine kadar sanki saymış, 40 GB download yapmışım. Ama ondan sonrasında da epey DL yaptım. Bunların bir bölümü saat 02:00 - 08:00 arasında gerçekleşti... Ama 5'inden sonra hiç DL yapılmamış gibi gözüküyor (TTNet sitesinden bakıldığında). Daha da garibi/ilginci daha ayın 2'sinde (belki 3'ünde) 450 GB upload yaptığım gözüküyor, bu olanaksız. Daha da ilgici, bu upload'ım halen o rakamda sabit durmakta...

Bölge; İstanbul / Etiler ("Bebek" Santralı)
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Benimkinde upload sıfır yazıyor...

TT AKN Sayımını Durduruldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +1
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.