Linux USB'den disklere biçimlendirme yapılır mı?
|
Balık tutmak için Metin2 tavsiyesi
Herkese merhaba.
Orijinal Metin2'yi en son 10 sene önce oynamıştım. Oyunda en sevdiğim aktivite balık tutmaktı. Ne kadar PC ve Mobil balıkçılık oyunu varsa denedim ama Metin2'deki gibi hiç birini sevemedim. Zaman geçirip sanki sakinleştirirdi.
Sadece balıkçılık hevesimi kırabileceğim, zaman geçirebileceğim bir PvP tavsiyesi verebilecek var mı acaba
Opera tarayıcı dahi yükleyememek
Merhaba.
Yıllardır windows 7 home basic kullanıyorum fakat uzun bir kullanımın ardından windows 7 format atmak zorunda kalmıştım. Driver vb. temel ihtiyaçları yükledim fakat bilgisayarda bir çok eksik dosya eksiği var. En basitinden Opera tarayıcı yüklemek istesem bile kernel32.dll hatası veriyor. Daha çeşit çeşit dosya hataları...
Daha önceki formatlarda bu hataları hiç almamıştım, yada çok az uğraştırmıştı. Sanki eskiden format sonrası windows update ile çok güncelleme gelirdi ama şimdi daha az var sanki.
Keşke format atmadan önce image yedeği vb. yedek alsaydım gerçekten çok pişmanım
Bu tür sorunları çözecek basit bir yöntem var mı yoksa tekrar format mı atmamı önerirsiniz
Mini buzluk ile oda soğutma
Alternatif soğutma yöntemleri
|
Gece için oda nemlendirici
Merhaba.
Silvercrest SC-HN01m model oda nemlendirici kullanıyorum ama haznesi tıkandığı için artık buhar püskürtmüyor. 2 haftadır grip ve burun tıkanıklığı ile uğraşıyorum. Burnum her gece tıkandığı için hep ağızdan nefes almak zorunda kalıyorum. Önerebileceğiniz fiyat performans ürünü oda nemlendiricisi var mı acaba? Tek isteğim rahat nefes alıp rahat kalkmak...
CS 1.6 ekranın kenarları siyah
Merhaba.
Bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Tekrar yükledim.
Oyunu 800x600 ama tam ekran oynayabiliyordum. Şimdi tam ekran yaparsam 1024-768 otomatik seçiyor. Ve simdi oyuna girince sağ ve sol taraf karanlık. Steam sürümü değil. OpenGL, Software, kodlar vb. denedim ama çare olmadı. Çok ince bir ayarı vardı sanki, yardımcı olabilecek var mı rica etsem?
ABD borsasına yatırım
|
Binance Faizleri
|
Altin-Gumus vb. en uygun makaslı banka
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.561
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 267.702 (Bu ay: 4.233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 375 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic