Binbaşı
09 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 360 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Merhaba. HDD ve SSD için temiz kurulum yapmam gerek fakat ne kadar Win7 yüklesem de sürekli windows.old dosyası oluşturuyor, eski dosyalar program oyun vb. disk içerisinde kalıyor. USB'ye linux kursam ve açsam, bilgisayarıma girip hem HDD hem SSD sürücülere sağ tık ile biçimlendirme yapma şansım var mı acaba? Amaç bomboş 2 disk yapıp SSD'ye tertemiz Windows 7 kurmak, HDD'yi ise depolama yapmak. Linuxta biçimlendirme imkanı var mı?

Herkese merhaba.

Orijinal Metin2'yi en son 10 sene önce oynamıştım. Oyunda en sevdiğim aktivite balık tutmaktı. Ne kadar PC ve Mobil balıkçılık oyunu varsa denedim ama Metin2'deki gibi hiç birini sevemedim. Zaman geçirip sanki sakinleştirirdi.

Sadece balıkçılık hevesimi kırabileceğim, zaman geçirebileceğim bir PvP tavsiyesi verebilecek var mı acaba

Merhaba.

Yıllardır windows 7 home basic kullanıyorum fakat uzun bir kullanımın ardından windows 7 format atmak zorunda kalmıştım. Driver vb. temel ihtiyaçları yükledim fakat bilgisayarda bir çok eksik dosya eksiği var. En basitinden Opera tarayıcı yüklemek istesem bile kernel32.dll hatası veriyor. Daha çeşit çeşit dosya hataları...

Daha önceki formatlarda bu hataları hiç almamıştım, yada çok az uğraştırmıştı. Sanki eskiden format sonrası windows update ile çok güncelleme gelirdi ama şimdi daha az var sanki.

Keşke format atmadan önce image yedeği vb. yedek alsaydım gerçekten çok pişmanım

Bu tür sorunları çözecek basit bir yöntem var mı yoksa tekrar format mı atmamı önerirsiniz

Merhaba. Şu arkadaş ile odayı bir nebze olsun soğutmaya çalışıyorum. Damacana şişeye buzlar koyup pervane ile soğutmayı denedim işe yaramadı. Mini buzluk tarzında sürekli soğuk yada buz olarak kalacak bir cihaza ihtiyacım var. Pervane ile bana soğuk havayı üflese yeter. Dolabın buzluk kapağı böyle açık kalınca ürünler için hiç iyi olmuyor. Haliyle dolap da taşınamiyor. Alay edilmek istemiyorum, durduğum yerde eriyorum var mı tavsiyesi olan

Merhaba. Şu arkadaş ile odayı bir nebze olsun soğutmaya çalışıyorum. Damacana şişeye buzlar koyup pervane ile soğutmayı denedim işe yaramadı. Mini buzluk tarzında sürekli soğuk yada buz olarak kalacak bir cihaza ihtiyacım var. Pervane ile bana soğuk havayı üflese yeter. Dolabın buzluk kapağı böyle açık kalınca ürünler için hiç iyi olmuyor. Haliyle dolap da taşınamiyor. Alay edilmek istemiyorum, durduğum yerde eriyorum var mı tavsiyesi olan

Merhaba.

Silvercrest SC-HN01m model oda nemlendirici kullanıyorum ama haznesi tıkandığı için artık buhar püskürtmüyor. 2 haftadır grip ve burun tıkanıklığı ile uğraşıyorum. Burnum her gece tıkandığı için hep ağızdan nefes almak zorunda kalıyorum. Önerebileceğiniz fiyat performans ürünü oda nemlendiricisi var mı acaba? Tek isteğim rahat nefes alıp rahat kalkmak...

Merhaba.

Bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Tekrar yükledim.

Oyunu 800x600 ama tam ekran oynayabiliyordum. Şimdi tam ekran yaparsam 1024-768 otomatik seçiyor. Ve simdi oyuna girince sağ ve sol taraf karanlık. Steam sürümü değil. OpenGL, Software, kodlar vb. denedim ama çare olmadı. Çok ince bir ayarı vardı sanki, yardımcı olabilecek var mı rica etsem?

Merhaba
BIST'te bilindik hisselere bir miktar yatırımım var. Aylık düzenli olarak hisse almayı düşünüyorum.

Midas'ta onaylı hesabım var. ABD borsasında GE, Facebook, Google gibi dünya devi hisseler var. Bunlara az da olsa yatırım yapıp en kötü ihtimal temettü almak istiyorum. Maksat dolar bazında pasif gelir olsun. Bunları güncel takip edebileceğim bir uygulama, sosyal medya hesabı veya telegram kanalı vb. varsa öneri alabilirim.
Merhaba
Bir kaç yıl önce binancede faiz hesabı açanlar çok vardı forumda. USDT yıllık faizi bir dönem %8'di, şimdi 2 bile yok. O dönem denemelik almıştım. Tekrar baktım da örnek KAVAUSDT 60 günlük %15 veriyor ve ortalama fiyat 1usdt.
Ben 100 dolarlık KAVA alıp 60 gün faize versem, 60 günün sonunda kaç dolar yada kaç KAVA faiz vermiş oluyor?
Merhaba. Kuveyt Türk bankası kullanıyorum, eskiden alış satış makas farkı çok düşüktü. Şimdi gram gümüşte bile 3.5 TL fark var. Uzun süredir yatırım yapmıyorum. Makas farkı en düşük banka veya aracı firmalar hangileri ve öneriniz var mı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.561
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 267.702 (Bu ay: 4.233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 375 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.