Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 76917692769376947695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkur ederim :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mattblack kullanıcısına yanıt
    amazon.com musteri hizmetleri ile mi konustunuz yoksa almanya ile mi?

nasıl iletişime geçtiniz acaba?
  • .com'da Dell monitörler için güzel fırsatlar var ama marka bizim ülkeye yollamıyor ürünleri başımızdan bir olay mı geçti bunlar niye bu şekil
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun küçük kardeşi CF591 ile ilgili bir yorumunuz var mı? FHD olması sorun değil,ayrıca dahili hoparlör ve kavis isteniyor.
  • amozon de den ürün alanların kargosu iptal mi oluyor vergi altı bir şey aldım benim başıma da gelmez umarım (ilk alışverişimi com'dan yaptım bu arada)
  • 75 hz diye aldığım monitörü inceleyeyim dedim.birisi overclock la 75 falan yazmış.teknik bilgiler için pdf ye bakınca 1920x1080 75 hz olmadığını gördüm.

bastım tabi iptal tuşuna.2-3 aydır takip ediyorum başlığında 75 hz yazıyor diye hatırlıyorum.şu an bakıyorum yok.ya kafa gitmiş ya amazon fırfırı
  • Arkadaşlar yaklaşık 7-8 sayfa öncesini taradım yalnız msj bulamadım konuyla ilgili. Amacım konu hortlatmak değil yalnız sorun oldu kafamda :)

17 sinde verdiğim G502 siparişi henüz parası çekilmedi. Şu aktiflik kontrolü için çekilen 1$ provizyonda. Az önce konuştuk amazon.de yetkilisiyle. Eğer 1-2 gün içinde ücreti çekilip yola çıkmazsa tekrar ulaşın bize dedi. Sizlerin elinize ulaştı mı mouse'unuz? Geç gelmesi mesele değil. Para çekilmeyince işler yolunda gitmedi diye düşündüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_ZerO -- 22 Kasım 2016; 19:3:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

Monitörle ilgili olan kısım bana cevap herhalde :)

Öncelikle cevabınız için teşekkürler,bahsettiğiniz Acer herhalde bu ;

https://www.amazon.de/Acer-Predator-XG270HUA-Displayport-Reaktionszeit/dp/B01FSTM03W/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1479810721&sr=1-2&keywords=monitor

144 Hz olanı 456€ ,60 Hz olanı 336€.Dahili hoparlörü yok,kavisli değil. Benim alma amacıma göre FHD olması sorun değil ayrıca ileride farklı amaçlarla kullanacağımdan satma gibi bir niyetim de yok.

Benim asıl merak ettiğim Almanya Amazon'dan alınan ürünlerde güç çıkışı TR'ye uygun olup olmaması.

Bahsettiğim Samsung'un ürünü 72 Hz'de çalışabiliyor.

Sıkıntı olmaz Avrupa bize uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaşlar i parcel turkiye de ups kargo dısında hangi kargolarla calısıyor baska.700 tl lik kulaklık yok ortada.takip numaram var.

Nasıl yani hocam i parcel Türkiye'de pts teslim ediyor öncelikle ordan kontrol ettiniz mi

herşey saka gibi.yemin ederim suan yerimde duramiyorum.urunum gelmis.ayın 14 unden beri yetki belgesi bekleniyor diye yazı yazıyor.amazonun verdigi takip numarasi degil.i parcel bana bi takip numarası verdi onu girince bu yetki belgesi bekleniyor diyor.sanırım tc kimlik numarası isteniyor.peki beni niye kimse arayıpta sormuyor. bu yetki belgesini?
  • Çözünürlük sizin için sorun olmayacaksa gayet alınabilir bir monitör. Fiyat da uygun. Yalnız kavisin dadı 21:9 da çıkıyor
  • UPS veya DHL değilse öyle işlem yapanı bulamazsın, kendin düşeceksin peşine.
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Bi sen akıllısın zaten biz körüz orda ne yazdığını göremiyoruz.Bir de çok bilmişlik tavırlar sepete ekleyip ilerlerseniz gönderildiğini görürsünüz.Haftalardır bu biliniyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexnacht

Arkadasim ptt den dene biraz zaman alabilir sisteme dusmesi

ptt den de çıkmadı neyse birazdaha bekleyim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

UPS veya DHL değilse öyle işlem yapanı bulamazsın, kendin düşeceksin peşine.

simdi ne yapmam gerekiyor murat hocam.i parcel den yeni takip no mu aldım.ups kargo ya girince yetki belgesi gerekiyor yaziyor.musteri hizmetlerinimi ariycam.tc kimlikmi vericem?
  • sondan bir önceki alışverişim pts üzerinden yurtiçi kargo ile geldi.teslim edildi ama edilmemiş gözüküyor.son siparişimde amazonda kayıtlı adrese teslim edilemez yazıyordu ki hala aynı.chatten

adresi tekrar verdim.pts girişi olmadı.üzerinde yanlış hatırlamıyorsam sadece iparcel stickerı vardı.teslim edildi 2 gün önce.

çalınan saat vakasında bayağı gömmüştüm yurtiçini,bırakıyorlarsa memnun olurum şahsen.
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    anladım üstadım, sağol açıklama için
  • fieryboys F kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.de/gp/help/customer/contact-us?skip=true&initialIssue=cu_clouddrive&ref_=cd_home_ftcu buraya giriyorsun sorun seçiyorsun aşşa kısımdan telefonu tıklayıp orda numaranı istiyorlar beni ara diyorsun sizi arıyorlar.
  • Origin yada steam code ile oyun alabiliyormuyuz .de den bu bölge olayı var mı (PC)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

UPS veya DHL değilse öyle işlem yapanı bulamazsın, kendin düşeceksin peşine.

simdi ne yapmam gerekiyor murat hocam.i parcel den yeni takip no mu aldım.ups kargo ya girince yetki belgesi gerekiyor yaziyor.musteri hizmetlerinimi ariycam.tc kimlikmi vericem?

İlk sayfada takip kodlarının hangi firmaya ait olduğu yazıyor ona bak hangisiyse UPS veya iparcel ise PTS'yi arayıp konuş yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

belki gözünüzden kaçmıştır diye yazıyorum. yukarıdan dil seçeneini türkçe yapabilirsiniz.

amazon .de türkçe olarak yayında

türkçe yaparsanız kırmızı yazıyla

Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor.

yazıyor bu arada ,

• 
Sayfa: önceki 76917692769376947695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.