Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 76897690769176927693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha bugün sipariş geçtim,bestseller.Okuduğum kadarıyla incelemeleri çok iyi
  • Rx 480 8gb fiyatları niye kıpramıyor yha :/ yanlış hesaplamadıysam, sapphire nitro 8gb 955 tl'ye geliyor amazon.de de, almaya değer mi? Bekleyeyim mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keepa tam 24 saat öncesinde lightning deal geliyor diye mail attı hocam.24 saatten geriye sayan sayaçlı bir mail.ürün keepadan 160 avro altı için takibimdeydi.ilk defa böyle bir mail

geldi.normalde istenen fiyata inince geliyor mail.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Murat Hocam teşekkürler.

Siparişi geçtim. 93 Euro vergi dahil 110 Euro toplam. Bu Almanya Amazondada vergi geri yatma olasılığı varmı yüzde kaç tahminen yatar USA Amazonda büyük ihtimal ile yatıyordu da:)

Birde bu 5 dolar kazanma varmı Almanya Amazonda ?

Lütfen tekrar tekrar bu soruları sormayın, TAMAMEN ŞANS.

Yok, olan her şeyi ilk sayfaya koyuyoruz emin olun.
  • Hocam merhaba, hatırlarsınız bundan bir kaç ay önce Ağustos gibi Razer Kraken 7.1 Chroma indirimi falan vardı Amazon.it'de. Benim ürünümde şu an itibariyle sorun çıktı, kulaklığın yan tarafındaki örgülü metal paslanmaya başladı ve geri göndereceğim. Amazonla da konuştum bu durumu ve onlar Ürünü geri göndermemi, ben geri gönderdiğim zaman onların Para iadesi yapacağını ve aynı ücretten de tekrar bana kulaklığı satacaklarını söylediler. Yani direk değiştiriyorlar gibi bir durum oluyor. Fakat olay şu ki ben bu kargoyu İtalya'ya nasıl göndereceğimi bilmiyorum. Göndermem gereken adresi aldım fakat daha önce yurt dışına hiç kargo göndermedim, ayrıca fiyatı da tutuyormuş bayağı okuduğum kadarıyla. Amazon'a bunu da sordum ve kargo parasını ödeyeceklerini söylediler fakat nereye ve nasıl ödeyeceklerini biliyor musunuz? PTT'den yollayacağız sanırım kargoyu, oradan karşıya Ödeme şartlı olarak mı göndereceğim direk yoksa faturanın resmini çekip Amazon'a gönderip öyle mi ücret talep edeceğim?

• malum koltukları gönderdiler eyvallahda hatalı kod mu girmiş acaba? dhl sitesinde falan kodu bulmuyor

Koli kargoya teslim edildi ve taşıma durumunda
    Kargo Firması: DHL, Takip No.: RX425043732DE
  • amazon.de den aoc g2460pf monitörü aldım da henüz stokta yok.Stokta olmayan ürünlerin kaç gün içerisinde stoklara girdiği ile alakalı bir tahminde bulunabilecek var mı yoksa tamamen şans mı?
  • yaki83 kullanıcısına yanıt
    Kargo dahil $25.59

• Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    İlk sayfa ve evet son söylediğin gibi yapacaksın fakat sözünü al öyle yap sonra vermiyoruz derlerse kötü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Kasım 2016; 18:22:16 >
  • Yeni aldığım monitore güzel bir displayport kablo lazım. Aşağıdaki kablo iyimidir daha iyi önerisi olan var mı?

https://www.amazon.de/KabelDirekt-60HZ-DisplayPort-Kabel-Version/dp/B01AWFQJBG/ref=sr_1_3?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1479827922&sr=1-3&keywords=Ultra+HD+4K+Displayport+1.2v+Cable
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Yurt dışına karşı ödemeli kargo gönderemezsiniz

• amazon.de 40'a 8 euro bitmiş sanırım. başka indirim çeki veya kupon var mı acaba?
  • doktorum60 kullanıcısına yanıt
    İçinden çıkar büyük ihtimalle. Dell den çıkmıştı.

• https://www.amazon.de/gp/product/B00GT4MPYA/ ben aldım çok beğendim düşünen varsa tavsiye ederim. winter2016 indirimini haber veren arkadaşlara çok teşekkürler.
  • Bugünkü ayakkabı indirimleri güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanemre112 -- 27 Kasım 2016; 6:26:15 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Crest diş beyazlatici mucizevi bir ürün hocam. Memnun olmayan olabilir tabi ama bende şok etkisi yaptı resmen. Bu kadar iyi sonuç beklemiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Forum gene sıkıntılı birilerini alıntılayamıyorum veya cevaplayamıyorum saçma sapan şeyler çıkıyor.

-----
    SAMSUNG Monitöre baktım kârlı ama bu kadar kalite kontrol yapıyorsunuz, para vereceksiniz, 27" e FHD OL-MAZ diyorum tekrar aman dikkat onu alacağınıza biraz daha verin her zaman attığım 2K ACER'ı alın hem yeni versiyon HDMI 2.0 destekli yarın öbür gün satarken zarar oranınız daha da azalır.

-----
    Crest ürününü almayın kozmetiğe girdiği için bazılarına geliyor bazılarına geri dönüyor sıkıntılı bir ürün zaten kullananlarda çok memnun değil.

Dedigin monitorun linki nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

İlk sayfa ve evet son söylediğin gibi yapacaksın fakat sözünü al öyle yap sonra vermiyoruz derlerse kötü olur.

Yok öyle dedikleri için sordum zaten. İlk sayfayı da okudum da şöyle bir sorum var, ben dün de konuştum bu adamlarla bana direk adres verip şuraya gönderin dediler. Formlar falan göstermişsiniz Refund işlemleri için ben hiçbir şey doldurmadım direk canlı destek halletti sanırım benim işleri. Bu kulaklığı geri gönderirken ben o gösterdiğiniz belgeleri yine de doldurmalı mıyım yoksa direk paketleyip adrese yollayayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

Rapid mode dan bahsediyorsanız sıkıntılı bir işlem olduğunu hatırlatayım . Herhangi bir elektrik kesintisinde tüm verilere elveda diyebilirsiniz.

Tabiki aparat takmak size kalmış.

hocam 2 yıla yakındır samsung evo kullanıyorum.. rapid modda hep kullanıldı.. hiç bir sorun görmedim.. elektrik kesintisi vs. hiç bir problem olmaz.. samsungun rapid modu çok çok iyi.. hızı katlıyor..

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 76897690769176927693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.