Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 76937694769576967697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gümrük altı hızlı kargo ile ürün alan var mı Almanya dan?

19 unda ayakkabı sipariş ettim. 21 de kargolancak yazıyordu, 22 si oldu daha kargo aşamasına bile girmedi. Mail attım, hızlı kargoya çevirdi hemen ve 3 saat sonrada kargolandı (UPS ile geliyor).

2 günde gelirse rekor olacak herhalde. Şuan Leipzig de paket. Buradaki kargolar aynı gün Türkiye ye uçuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrtgb kullanıcısına yanıt
    Her halükarda doktor raporu ya da milli sporcu belgesi gerekecek onları alabilmen için.

Zerdeçal'ın kendisi dururken, ne gerek vardı hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodho1515

Hocam monitör aldım amazon.de den ama stoklarda yok.Bilginiz var mı bu tür durumlarda belirli bir ortalama var mı yoksa şans mı ne zaman stoklara geleceği

Kimse bilemez.

• frodho1515 kullanıcısına yanıt
    Satıcıya mail at. Ondan daha iyi kim bilecek stok durumunu?
  • aileia kullanıcısına yanıt
    Ben de alıyorum o zaman hocam. Ankara'dan Kuşadasına geldiğimden beri çayın dadını alamaz oldum. İnanılmaz kireçli suyu var buranın. Ankara suyu hiçbir şey bunun yanında. Kettle ın dibi vıcık vıcık kireç oluyor. İşin kötüsü hazır sudan da çay güzel olmuyor. Acaba deniz seviyesinde suyun kaynama noktası daha yüksek ondan mı oluyor diye suyun sıcaklığını ölçmeye kadar götürdüm işi ama olmuyor. Bir de bunu deneyelim. Geçen migrosta tek kartuşlusunu 90 a satıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK<

Toplamda 10$ referral code gözüküyor fakat bunu kullanamıyorum

Daha önce başına gelen oldumu?

Evet çünkü TR de kullanım yok arada bir iki kişi bir kerelik kullandım diyor o kadar.

• emrtgb kullanıcısına yanıt
    Tanıdık doktor varsa yada ASMlerden birinde rica ederseniz sipariş ekranını da gösterip adam korkmasın diye ürünün tam ismini reçeteye yazdırın. Gümrük size tebligat gönderdiğinde reçeteyi ibraz edin sıkıntısız alırsınız

• WinKy kullanıcısına yanıt
    1.4 bilmem ama ben bakınırken 1.3 görmüştüm

meselahttps://www.amazon.de/Sentivus-DVK010-010-DisplayPort-Aufl%C3%B6sung-schwarz/dp/B00MAFSI3Y/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1479831723&sr=1-4&keywords=dp+1.3v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nArc -- 22 Kasım 2016; 19:22:58 >
  • A517 A kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bir doktor yakınıma sordum onun için reçete falan yazılmaz dedi.
    Evde çayını yapıp içiyorum ama takviye amaçlı her zaman yanımda olsun diye alayım dedim.Aynı ürünü adam getirtmiş burda 80-90 tl karla satıyor.
    Şu an yolda görünüyor ama iptal butonu aktif,iptal mi etsem napsam?
  • arkadaşlar aşağıdaki ürün için herhangi bir vergi ya da kargo ücreti ödeyecekmiyim. yoksa sadece 299 euroya herşey dahil istanbula evime kadar gelecekmi. tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.

ürün PS4, fiyatı 299 Euro

https://www.amazon.de/gp/product/B01M1C1L8U/ref=s9_pdx_hd_bw_b2orY7r_g63_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=0ZTJBC8K5RZPP331FJTJ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=e6129a81-4237-5fe9-8e98-9c690c9c358b&pf_rd_i=2583845031

• Buda 35 euroya aldiggim jack jones cok iyi oturdu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whitfield kullanıcısına yanıt
    Hocam okuldaydim vizem vardi sarjimda cok azdi tam alacakken sarj bitti. Yurda döndüm fiyat 30 dolar olmus. Güle güle benim içinde oynayın

• Hocam 296 euroya geliyor her şey dahil
  • firari3004 kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığıma sormuştum olmaz demişti ama tekrar irdeleyeyim,teşekkür ediyorum:)
  • rfve kullanıcısına yanıt
    let the linç begin...

ilk taşı günahsız olanınız atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Gümrük altı hızlı kargo ile ürün alan var mı Almanya dan?

19 unda ayakkabı sipariş ettim. 21 de kargolancak yazıyordu, 22 si oldu daha kargo aşamasına bile girmedi. Mail attım, hızlı kargoya çevirdi hemen ve 3 saat sonrada kargolandı (UPS ile geliyor).

2 günde gelirse rekor olacak herhalde. Şuan Leipzig de paket. Buradaki kargolar aynı gün Türkiye ye uçuyor.

Benim amazon.de'den verdiğim siparişte bir tshirt vardı onu otomatik hızlı kargo ups ile yollandı. Diğer ürünler daha pts'e bile düşmedi. Ups ile kargolandı maili geldikten 2 gün sonra elimdeydi.
  • Hi-Tec Herren Signal Hill Waterproof Trekking-& Wanderhalbschuhe marka botların kalıpları nasıl acaba? alıp kullanan var mı?

https://www.amazon.de/gp/product/B01FXB1C66/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&th=1&psc=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

UPS veya DHL değilse öyle işlem yapanı bulamazsın, kendin düşeceksin peşine.

simdi ne yapmam gerekiyor murat hocam.i parcel den yeni takip no mu aldım.ups kargo ya girince yetki belgesi gerekiyor yaziyor.musteri hizmetlerinimi ariycam.tc kimlikmi vericem?

UPS ise ara onları böyle böyle de takip numaranı ver. Onlar mailine yetki belgesi atacaklar onu çıktı alıp doldur ve tarayıp tekrar mail at. UPS seni yönlendirecek zaten

hocam urunum 14 unden beri ups de bekliyor.geri gondermemişlerdir degilmi? tyakip numara girince yetki belgesi bekleniyor yazıyor.

UPS'de değil gümrük deposunda bekliyordur. Geri göndermezler ama belli bir günü geçtiğinde depo ücreti alabilirler diye biliyorum. Sen yetki belgesini onlara ilettiğinde onlar senin adına gümrük vergisini ödeyecek(amazon'a ödediğin). Ek depo ücreti ödeyecek miyim diye de sor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ABUS Bisiklet Motosiklet Kilidi

85cm 158 TL
    140cm 285 TL

TR fiyatı 140cm 590 TL

https://www.amazon.de/gp/product/B0026BE1ME/ref=s9_acsd_hps_bw_c_x_6_w?th=1&psc=1
  • 
Sayfa: önceki 76937694769576967697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.