Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (13017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.643
Favori
13.994.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1301313014130151301613017
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne aldiginiza bağlı ve memurun keyfine
    Bir ayakkabı aldin fatura istemeyebilir
    Bir hafıza kartı aldın 1 TB.(evet var)aldın memur argo kelime kullanarak bu bu kadar tutar mı der faturani ister Ortalama fiyat için nete bakar

Böyle olaylar çok olmuş zamanında ama eski
    Mesut Çevik bahsetmişti zamanında
    Mesela tanıtım amacıyla bir ürün gönderiyor firma 200 dolar diyelim ama tanıtım olduğundan 1 dolar yazıyorlarmiş memur öyle şey olmaz diyip güncel fiyatından degerlendiriyormus

Şimdiki memurlarin zihniyetini bilmediğimden net birşey demek mümkün değil ama çıkan kanunlarla sıkı tutacaklar işi diye düşünüyorum Deneyip görmeniz lazim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    İlla o ürün lazımsa amerikapostam la iletişime geçin Fiyat olayına birşey diyemem

Kısaca bahsedeyim; sistem şöyle işliyor
    Mesela bazı yerel satıcılar yurt dışına göndermekle uğraşmak istemiyor Bu ürün bir koleksiyon ürünü diyelim Amerikapostam sizin için satın alıyor Bütün işleri sizin adınıza yapıyor Ürünü adınıza gönderiyor

• Arkadaşlar Amazon amerika sitesinden sipariş geçerken usd seçmek gerekiyordu masrafsız olması için.Ama amazon sisteminde ödeme kısmında kur zaten normal değerden gösteriyor.Yani Amazon kuru hemen hemen bizim piyasada olduğu gibi hesaplamış.Bu durumda tl seçsem yine olur herhalde ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Bankanızın kuru kaçtan çektiğinizi biliyorsanız aradaki farka bakın yoksa dediğinizi yapabilirsiniz eskiden Amazon kuru çok fazla çekiyordu şimdi düzeltmişlerdir belki.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Bugün fazla çeker doğal olarak.Ama sanal kart ile limit tanımlayıp bir bakayım.Teşekkürler.

Evet Amazon düzeltmiş kur kısmını.Acımışlar bize TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] 

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

İş bankası sanal kartta usd euro tl tanımlanabiliyor böylece kur takibine gerek kalmıyorTR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] 

• Merhaba, bu ürünü alsam gümrüğe takılır iade olur mu ya da 2 katı gümrük neyim mi çıkar emin olamadım. burada Amazon gümrük vs. değeri girmiş ama bilen tecrübe eden kimse var mı böyle bir alışveriş ile alakalı ?

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • EthemAbi E kullanıcısına yanıt

Total rakamı ödersiniz. Hesaplanandan daha az vergi çıkarsa amazon farkı iade eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon UK ran ürün sipariş geçtim de 126 Euro ücret var bu vergisiyle kaça gelcek bana hesap nedir teşekkürler TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 13 Nisan 2025; 7:57:46 >
  • beuchat kullanıcısına yanıt

Yeni gümrük kanunuyla ve vergileriyle o paket gümrükte takılabilir ve müşavir tutup kurtarman gerekebilir

• Merhaba
    Amazon.co dan aşağıdaki ürününü almaya çalışıyorum. Siparişiniz alındı diyor ama sanal kredi kartımdan para halen çekilmedi.
    Sizce neden olabilir? İlk defa buradan alışveriş yapacağım

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt

Stok yok ondandır, Amazon parayı hemen çekmez işlemler başlayacağı zaman alır.

• TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Amazon Almanya gümrüğe takılıp uğraştırır mı acaba çok arada kaldım. Bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

• Haldir of Lorien kullanıcısına yanıt

Sınırı 6 euro geçmiş takılabilir

• Selamlar. 10 Temmuz'da Amazon.com.tr üzerinden Amazon US satıcılı 2 kitap aldım ben de, biri 12-16 temmuz, diğeri 14-18 temmuz ilk ve son hareket tarihli ve başka şehirde (istanbul) dağıtıma çıkmış gözüküyorlar. ARAMEX taşıyıcı. Sms yahut mail gelmemiş. Normal midir?

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzati -- 19 Temmuz 2025; 1:41:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1301313014130151301613017
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.