Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7694. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 76927693769476957696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

UPS veya DHL değilse öyle işlem yapanı bulamazsın, kendin düşeceksin peşine.

simdi ne yapmam gerekiyor murat hocam.i parcel den yeni takip no mu aldım.ups kargo ya girince yetki belgesi gerekiyor yaziyor.musteri hizmetlerinimi ariycam.tc kimlikmi vericem?

UPS ise ara onları böyle böyle de takip numaranı ver. Onlar mailine yetki belgesi atacaklar onu çıktı alıp doldur ve tarayıp tekrar mail at. UPS seni yönlendirecek zaten
  • Ucuz monitör tavsiyesi olan var mı? Mümkünse IPS.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Equris kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com/gp/product/B00GZC35YK/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Ankerin bu hoparlöründen var bende canavar gibi ses veriyor (sesten biraz anlarım gitar çaldığım için). Senin verdiğin biraz daha büyüğüne benziyor üzmez seni.
  • Kulaklık askısı arayanlar şu ürüne bakabilir şeffaf olanı €4.85 olarak listelenmiş. Sepete eklemelik.

Satıcı amazon değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seceka_ -- 22 Kasım 2016; 18:55:58 >
  • Hocam monitör aldım amazon.de den ama stoklarda yok.Bilginiz var mı bu tür durumlarda belirli bir ortalama var mı yoksa şans mı ne zaman stoklara geleceği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frodho1515 -- 22 Kasım 2016; 18:58:51 >
  • By_ZerO kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de var. Fare parası karttan çekilmiş fakat provizyon olarak. Ürün de kargolandı olarak gösteriliyor fakat track yaptğımda sadece bu bilgiler çıkıyor.

Edit: Para çekilmiş karttan. Ekstrede görülüyor.

Sun. 20 Nov
    22:53 PM
    Package details received electronically from Seller
    Sun. 20 Nov
    22:52 PM
    Package details received electronically from Seller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 22 Kasım 2016; 19:26:43 >
  • doktorum60 kullanıcısına yanıt
    kablo iyidir ama versiyon 1.2 bu kablo, versiyon 1.2-1.3 ve 1.4 arasında 4k çözünürlükte destekledikleri frekans farkı var. Hesabını ona göre yap üstat.

linkten incelehttps://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort
  • @gsad1905 termosu kullaniyorum. bazen icinde suyu unutuyorum 1-2 gun sonra hala el yakiyor. saatte 1 derece dusuyor isi.

• rfve kullanıcısına yanıt
    Mağara soğuk mu?

• Black Friday tam olarak başladığında acaba PS4 Pro az da olsa indirime girer mi? Bir bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aileia

quote:

Orijinalden alıntı: game07

Bu pakette sürahi de var sanırım. Ama bir yıl sonra muhtemelen bir daha filtre alınmaz çünkü sadece 12 filtre bu paketten daha pahalı. Siz kullandınız mı kireçli suda sıkıntı olur mu? Litre başına 10 kuruşa falan geliyor heralde.

ben ankara suyunda kullandim, sert bir su eskisehir suyuna gore, diger illeri bilemeyecegim. gayet iyi sonuclar aldim, ozellikle cay icin cok iyi oluyor.

12li surahili paket fiyati cok iyi, daha sonra da kampanyalar olur diye tahmin ediyorum, brita amerika'da en cok kullanilan marka, hemen her evde var

Suyun lezzeti içilebilir gelmiyor çaydan çok içme suyu için alacağım. Teşekkürler hocam.

• Warehouse kampanyasindan 2. El urun alan oldu mu?

• qwert7610 kullanıcısına yanıt
    alan olmuş, problemle karşılaşmamışlar hatta ürünler kullanılmış demelerine rağmen jelatinleri bile duruyormuş. ama vergiyi gümrükte siz ödüyormuşsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktorum60 kullanıcısına yanıt
    18'inde sipariş verdim. Cuma yada C.tesi teslim olacak su anda uçakta. Kablo kullananların yorumlarına göre iyi diye biliyorum tabi kullanmadan bilemeyiz.
  • Toplamda 10$ referral code gözüküyor fakat bunu kullanamıyorum

Daha önce başına gelen oldumu?

• Belli bi süre belirtmemişler sanırım, ama Steam'de bu civarlara düşeceğini hiç sanmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı kategoride bulunan 2 ürün.Üreten firma aynı , satıcıları aynı ( amazon ) ama birini Türkiye'ye gönderirken , diğerini göndermiyor. Aynı boyut kutuları bile neredeyse. Bu tarz problem yaşayıp müşteri hizmetlerine konuşup ürünü alabilen var mı ? ( Sepete eklememe rağmen ödeme kısmında adres gönderemiyoruz ) diyor. İçerik yasak da değil , oyuncak .

Yine indirime giren bir çok üründe aynı problemi yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 22 Kasım 2016; 19:8:0 >
  • Arkadaşlar sanırım yasaklı ürün siparişi geçtim.Zerdeçal hapı almıştım 2 kutu i-parcel ile göndermişler.Buraya geldiğinde gümrükte takılacak muhtemelen.Bunu almanın bir yolu var mı?Yoksa direk geri dönüp iade mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

UPS veya DHL değilse öyle işlem yapanı bulamazsın, kendin düşeceksin peşine.

simdi ne yapmam gerekiyor murat hocam.i parcel den yeni takip no mu aldım.ups kargo ya girince yetki belgesi gerekiyor yaziyor.musteri hizmetlerinimi ariycam.tc kimlikmi vericem?

UPS ise ara onları böyle böyle de takip numaranı ver. Onlar mailine yetki belgesi atacaklar onu çıktı alıp doldur ve tarayıp tekrar mail at. UPS seni yönlendirecek zaten

hocam urunum 14 unden beri ups de bekliyor.geri gondermemişlerdir degilmi? tyakip numara girince yetki belgesi bekleniyor yazıyor.

• Amazon.de'de 1 tane V 1.4 kablo gösterebilirmisin???
  • 
Sayfa: önceki 76927693769476957696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.