Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 76907691769276937694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer H257HUSMIDPX 64 cm Monitor (DVI, WQHD 2560 x 1440; 4 ms response time, EEK C Silver
    370€
    https://www.amazon.de/Acer-H277HUSMIDPX-Monitor-Displayport-Reaktionszeit/dp/B010M0Q6TQ

ilk sayfaya ekleyeceğim dip fiyat zaten kaliteli bir şeye benziyor yorumlar falan birileri kontrol etsin.
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Alıcı ödemeli yollanmaz ama prepaid label ile yollama şansı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

quote:

Orijinalden alıntı: byyigit

200 euroya kadar IPS ekran yok galiba ?

https://www.amazon.de/gp/product/B00N1ULSUW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

bundan almayı düşünüyorum.
    bu arada 5 eur hediye kodu atabilecek bir gönüllü aranıyor :)

bu ürün galiba türkiyeye gönderilmiyor kırmızı yazıyla turkei diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

İlk sayfa ve evet son söylediğin gibi yapacaksın fakat sözünü al öyle yap sonra vermiyoruz derlerse kötü olur.

Yok öyle dedikleri için sordum zaten. İlk sayfayı da okudum da şöyle bir sorum var, ben dün de konuştum bu adamlarla bana direk adres verip şuraya gönderin dediler. Formlar falan göstermişsiniz Refund işlemleri için ben hiçbir şey doldurmadım direk canlı destek halletti sanırım benim işleri. Bu kulaklığı geri gönderirken ben o gösterdiğiniz belgeleri yine de doldurmalı mıyım yoksa direk paketleyip adrese yollayayım mı?

Farklı bir site farklı bölge bunları bana sormayacaksın, kimle işlem yapıyorsan ona soracaksın ben istediğim kadar öyle veya böyle diyeyim adam sana ne derse o geçerli :)

• designr kullanıcısına yanıt
    ALMANYA YAKLAŞAN " DEAL " indirimleri
    İngiltere
    ABD

• lori2 kullanıcısına yanıt
    Şans biraz
    İki ay önce wmf kaşık takımı aldım
    Ups ile gönderdiler her nekadar iparcel ile gönderin desemde
    Gümrüge takıldı haliyle
    Vekalet gönderdim ürün geldi
    Haliyle vergi iadesi suya düşmüştü
    3 gün önce mail geldi
    173.76 euro iade oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byyigit B kullanıcısına yanıt
    belki gözünüzden kaçmıştır diye yazıyorum. yukarıdan dil seçeneini türkçe yapabilirsiniz.

amazon .de türkçe olarak yayında

türkçe yaparsanız kırmızı yazıyla

Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor.

yazıyor bu arada ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar i parcel turkiye de ups kargo dısında hangi kargolarla calısıyor baska.700 tl lik kulaklık yok ortada.takip numaram var.
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Gönderiliyor
  • Nasıl yani hocam i parcel Türkiye'de pts teslim ediyor öncelikle ordan kontrol ettiniz mi

• fieryboys F kullanıcısına yanıt
    Ben de kaçırdım müşteri hizmetlerine bağladım dedim durum bu bazı arkadaşlar aldı ben alamadım 40€ alsam 8€ tanımlar mısınınız felan tamam yardımcı oluruz dediler yaptılar da bir ara konuş derim.
  • byprof kullanıcısına yanıt
    Arkadasim ptt den dene biraz zaman alabilir sisteme dusmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaşlar i parcel turkiye de ups kargo dısında hangi kargolarla calısıyor baska.700 tl lik kulaklık yok ortada.takip numaram var.

Nasıl yani hocam i parcel Türkiye'de pts teslim ediyor öncelikle ordan kontrol ettiniz mi

• Whitfield kullanıcısına yanıt
    biliyorum biliyorum. indirimin bi suresi var mi peki ? yarin aksamki steam indirimlerini de gormek lazim
  • Teşekkürler bilgi için. Nasıl olduğunu araştıracağım.

• https://www.amazon.de/gp/product/B01BV1XBEI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF abi bu ne zaman stokta olur,tahmin yürütmek mümkün değil mi?Amazondan çok alışveriş yapan birisi bilebilir belki diye düşündüm
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    34uc98 i yeni almış biri olarak katılıyorum. Kaliteli bir monitör olduğu için ips glow falan pek yok ama yine de mükemmel değil. Ips panelde de renkler öyle gördüğünüzde aman ne güzel renkleri var dedirtmiyor. Profesyonel işlerle uğraşmıyorsanız çok gerekli değil.

Samsung CF791 i buna tercih ederdim açıkçası ama hem henüz çıkmadı. Hem de çıktığında 4000TL yi zorlayacaktır. Bunu ise 2600 e aldım
  • Mutlu yıllar dostum.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Monitörle ilgili olan kısım bana cevap herhalde :)

Öncelikle cevabınız için teşekkürler,bahsettiğiniz Acer herhalde bu ;

https://www.amazon.de/Acer-Predator-XG270HUA-Displayport-Reaktionszeit/dp/B01FSTM03W/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1479810721&sr=1-2&keywords=monitor

144 Hz olanı 456€ ,60 Hz olanı 336€.Dahili hoparlörü yok,kavisli değil. Benim alma amacıma göre FHD olması sorun değil ayrıca ileride farklı amaçlarla kullanacağımdan satma gibi bir niyetim de yok.

Benim asıl merak ettiğim Almanya Amazon'dan alınan ürünlerde güç çıkışı TR'ye uygun olup olmaması.

Bahsettiğim Samsung'un ürünü 72 Hz'de çalışabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaşlar i parcel turkiye de ups kargo dısında hangi kargolarla calısıyor baska.700 tl lik kulaklık yok ortada.takip numaram var.

İlk sayfada ürünü nasıl takip edeceğiniz anlatılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 76907691769276937694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.