Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (9 Mobil) - 5 Masaüstü9 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.019.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • amazon.com asistant indirimini yapamiyorum. eklentide dediginiz ifade cikmiyor. var mi bir yolu yordami ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyymetbaba

https://www.amazon.de/gp/product/B071FSKHND/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
    Asus VS278H 68,6 cm (27 inç) monitör
    152 EURO DİBİN DİBİ

monitor dediğinizde de laptop sayfası var
  • 100 dolar gift card alana hediye 10 dolar ne kadar süre sonra yükleniyor?
  • Monitör tavsiyesi olan var mı gaming monitör max 200 dolar
  • Merhaba arkadaşlar 60 euro gift card a 9 euro su anda bana tanımlandı. Problem yok.Bire de hiç bekletmiyorlar.
    Almanca iken oradaki sarı butona basın arkadaşlar işin püf noktası o ;))
  • cekabu kullanıcısına yanıt
    Amazon, Phantom 4 Advanced modelinin Türkiye'ye gönderimini ben aldıktan birkaç gün sonra kapattı. O günden beri de kapalı.

Phantom alacaksanız advanced değilde kesinlikle pro alın. Proda ilave olarak sağ sol ve geri sensörleri mevcut. Birde 5ghz da çalışma imkanı var. Fatih'te 2,4 ghz da 700-800 metrede sinyal kopuyor. Yeni havalimanının orda etrafta sinyal olmadığı için 4350 yi rahat görebildim ancak. 5ghz da bu görüş mesafesi çok daha rahat olacaktır diye tahmin ediyorum.

Şuan sipariş verirseniz proya 1499+35(shipping)+726(vergi) = Toplam 2260 usd ödeyeceksiniz.

1-2 ay sonra da 300 usd olması gereken vergi 726 alındığı için 426usd iade gelecektir. Yani cihaz 1835usd ye gelecek. 6400TL.
    Tr fiyatı şuan en uygun 7150 TL.
    Amazon'dan aldığınız için 1 batarya parası kar edeceğiz.

Bataryayı da tr de en uygun 720 TL ye alabiliyorsunuz. Ebay'dan 170usd yani 600TL ye alabilirsiniz. Sorunsuz geldi.

https://www.amazon.com/DJI-Professional-Quadcopter-Multirotor-CP-PT-000488/dp/B01MXLLDQ8/

http://m.ebay.com/itm/DJI-Phantom-4-Series-Intelligent-Flight-Battery-40-5870mAh-High-Capacity-41-/222472988558?txnId=1932839870012

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel bir direksiyon seti indirimine denk gelen var mı arkadaşlar ? ets vs. oynamak için arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Amazon, Phantom 4 Advanced modelinin Türkiye'ye gönderimini ben aldıktan birkaç gün sonra kapattı. O günden beri de kapalı.

Phantom alacaksanız advanced değilde kesinlikle pro alın. Proda ilave olarak sağ sol ve geri sensörleri mevcut. Birde 5ghz da çalışma imkanı var. Fatih'te 2,4 ghz da 700-800 metrede sinyal kopuyor. Yeni havalimanının orda etrafta sinyal olmadığı için 4350 yi rahat görebildim ancak. 5ghz da bu görüş mesafesi çok daha rahat olacaktır diye tahmin ediyorum.

Şuan sipariş verirseniz proya 1499+35(shipping)+726(vergi) = Toplam 2260 usd ödeyeceksiniz.

1-2 ay sonra da 300 usd olması gereken vergi 726 alındığı için 426usd iade gelecektir. Yani cihaz 1835usd ye gelecek. 6400TL.
    Tr fiyatı şuan en uygun 7150 TL.
    Amazon'dan aldığınız için 1 batarya parası kar edeceğiz.

Bataryayı da tr de en uygun 720 TL ye alabiliyorsunuz. Ebay'dan 170usd yani 600TL ye alabilirsiniz. Sorunsuz geldi.

https://www.amazon.com/DJI-Professional-Quadcopter-Multirotor-CP-PT-000488/dp/B01MXLLDQ8/

http://m.ebay.com/itm/DJI-Phantom-4-Series-Intelligent-Flight-Battery-40-5870mAh-High-Capacity-41-/222472988558?txnId=1932839870012

Paypal açıldı mı? eBay'den nasıl aldın?

• Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Bi ara PayPal kapanmıştı. O günlerde tr hesaba girip kartları sildim.
    Yeni bir hesap açtım. Ülkeyi Azerbaycan seçerek sallama bir adres girdim. Kartları oraya tanımladım. Alışverişe aynen devam.
    En son ebay PayPal hesabıyla ebay hesabını eşleştirdi herhalde. Son 20-25 sipariştir ebay paypalla alakalı bir ekrana göndermiyor. Direk sepette kart no çıkıyor Amazon gibi. Siparişi tamamlıyorum.

PayPal kapandığı gün alışveriş bitti diyordu herkes. Nereye bitti dedim. 8-10 yıldır sipariş veriyoruz. 10 yıl önce tr de PayPal mı vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım ürün 35 doların üstünde olduğu için amazon gümrük vergisini benden önceden aldı. Gümrüğe gidip herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu, yoksa direk vergisi otomatik ödenip adresemi teslim edilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

amazon.com asistant indirimini yapamiyorum. eklentide dediginiz ifade cikmiyor. var mi bir yolu yordami ?

Ben de denedim, bende de işe yaramadı o.
  • muskoc01 M kullanıcısına yanıt
    En az 24 aylık mı Amazon hesabınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ininal'ın komisyonu çok yüksek olduğu için ucu ucuna para attıysan belki yeterli gelmemiştir.

nalet olası ininal 2 tl işlem ücreti kesmiş tam alışveriş sırasında.Yoksa komisyonla beraber denk geliyormuş :) İninal komisyonunun %7 olduğunu bilmiyordum fazla para attım nasıl olursa karşılar demiştim. Amazon alışverişinde US dolar seçiyorum ama doğru mu yapıyorum ?
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Herkese merhaba, linkteki ürünü almak istiyorum ancak kargo konusunda sıkıntı çıkabileceğinden dolayı endişelerim var. Türkiye'de aynı monitör için 800 TL daha fazla maliyet oluyor. Bir diğer konu ise ASUS garantisi. Amazon'dan alınan ürünler için garanti işlemi nasıldır, bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

• odogru77 kullanıcısına yanıt
    Benzer 27' Asus monitor aldım. Hiçbir sorun çıkmadı.

Asus'un bazı modellerinde global garanti var. Bozulursa kargo ile Asus'un vereceği adrese göndermeniz gerekecek.
  • Eskiden bu konu ne kadar canliydi. Simdi kupkuru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergi durumunu 30 Euroya düşürmeleri konuyu zayıflattı
  • Beyler 60 euro luk ürünüm gümrüğe takılmış heralde bu mesajı verdi ne demek bilen varsa aydınlatabilir mi??
    "Paketiniz gümrükten çekme işlemlerinden geçiyor ve beklenenden daha geç ulaşacak."
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanla

Beyler 60 euro luk ürünüm gümrüğe takılmış heralde bu mesajı verdi ne demek bilen varsa aydınlatabilir mi??
    "Paketiniz gümrükten çekme işlemlerinden geçiyor ve beklenenden daha geç ulaşacak."

Satıcı amazon değilse gidip vergisini ödemeniz gerekebilir gümrükte, alımlarda mutlaka amazon olsun satıcı, hiç uğraştırmadan kapıya kadar getiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoera

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ininal'ın komisyonu çok yüksek olduğu için ucu ucuna para attıysan belki yeterli gelmemiştir.

nalet olası ininal 2 tl işlem ücreti kesmiş tam alışveriş sırasında.Yoksa komisyonla beraber denk geliyormuş :) İninal komisyonunun %7 olduğunu bilmiyordum fazla para attım nasıl olursa karşılar demiştim. Amazon alışverişinde US dolar seçiyorum ama doğru mu yapıyorum ?

Evet normalde doğru ama komisyon yüksek, orada TL'yi seçip fiyatı komisyonlu fiyat ile kıyasla sanırım TL kısmı bile daha az tutuyor diyorlardı o kadar kötü.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.