Merhaba arkadaşlar, bir soundbar sevdasına girdim, 1400tl lik modelden 4000tl lerde buldum kendimi, bu 2 ürün arasında kaldım
Samsung HW-A650/TK 3.1 430w
LG SNH5 4.1 600w
samsung da subwoofer ın bluetooth ile bağlanması benim için + , LG de ise kablolu bağlanıyormuş kablo karşaması canımı sıkıyor açıkcası,
netflix de tv de yaşadığım sorun ise patlama veya aksiyon sahnelerinde konuşma seslerinin saçma sapan şekilde hiç duyulmaması, patlama seslerinden sesi kısmak zorunda kalıyoruz ozamanda konuşulan duyulmuyor, forumda yaptığım araştırmalar neticesinde Grundig GSB 950 öneren arkadaşlar var ama oda 5000tl olmuş, o rakamı grundig e hayatta vermeyi düşünmem.
Konunun uzmanı olan arkadaşlar bu 2 ürün arasında seçime yardımcı olurlar ise çok minnettar kalırım.
Forumun eski kullanıcısıyım heryerini didik didik ettim, a650 alan almaya niyetlenen arkadaşlara bile özel mesaj attım ancak net sonuç alamadığım için konu açıyorum, umarım hata etmiyorumdur.
2 ürün aynı rakamlarda şuan destek için şimdiden teşekkürler.
Miro Güvercin
Merhaba dostlar, 2016 yılından buyana miro güvercin besleme ve miro güvercin satışı yapmaktayız, bunu artık internet dünyasına yayarak tüm türkiye hatta dünya geneline tanıtmak amacındayız. sitemizde miro güvercin besleme, miro güvercin fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilir miro güversin satışı veyahut alışverişi yapabilirsiniz.
Kuş beslemek bir tutkudur, bu tutkuya tanık olmak isterseniz sizleri sitemize bekleriz.
Antakya Temizlik
Merhaba değerli dostlar,
Antakya Temizlik olarak 1 temmuz 2021 de Hatay ilinin tamamına hizmet vermeye başlamış bulukmaktadır.
Şimdilik sadece Hatay il çerçevesinde antakya ev temizliği , ofis temizliği , inşaat sonrası temizlik , işyeri temizliği gibi kategorilerde hizmet vermektedir.
Pandemi günlerinde hijyene daha çok önem verdiğimiz zamanlarda olduğumuz aşikardır, bu bağlamda saha ekiplerimiz hijyen konusuna yüksek titizlik göstererek, evlerinizi işyerlerini maksimum titizlikle temizlemektedir.
Hatay ili içerisindeyseniz müşteri hizmetlerimiz ile görüşerek randevu alabilirsiniz.
Lenovo legion y520 bios güncelleme destek lütfen
|
|
|
|
|
Sohbet , Arkadaşlık , Eğlence Portalı
|
100TL Kurumsal web tasarım * KAMPANYA *
|
Meslek: E-Ticaret
İlgi Alanları: Youtube
Alışverişlerim 2. El kuralları gereği referansı benden düşük olanlar ürünüde parayıda önce göndermek zorundadır. Aksi halde lütfen iletişime geçmeyin. |
Son Giriş: 6 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.735
İkinci El Bölümü Mesajları: 959
Konularının görüntülenme sayısı: 38.665 (Bu ay: 366)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 287 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket