Binbaşı
02 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 859 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Arkadaşlar Selam.

Evrak Alma Başlangıç

16/09/2021

Sevk Tarihi

18/09/2021

Evrak Alma Bitiş

18/09/2021

Ben Askerlik sevk belgesini e'devlette tam olarak hangi kısımda alacağım?

Ve şuan alabiliyor muyum?

Hangi tarihte alabiliyorum?

Askere 18 inde mi teslim olmam gerekiyor?

SEvk belgesini alınca mı covid testi olacağım yoksa covid testi olduktan sonra mı sevk belgesini alabiliyorum?

Arkadaşlar sistemim, Rtx 2070s, ryzen3800x. Msi b450 tomahawk max. Bu sistem için psu önerebilir misiniz. Seasonic de gidip geldim ama daha bilgili arkadaşlardan Tavsiye bekliyorum. 1200 tl bütçem var 750w ve gold olması önemli.
arkadaşlar selam. 7000 tl ye monitorsuz ve sabit disksiz intel sistem önerisi yapabilir misiniz? Ve hangi siteden toplamalıyım? Yakın zamanda sistem toplanacaktır. Ekran kartı asus olursa sevinirim.
Arkadaşlar hala kararsızım acaba bi monster laptop mu alsam yoksa bi kasamı topladam diye. Bende bi kasa topladım illa ki buradaki parçalar olacak diye bişey yok ama performans yönünden bu sistemdeki sisteme yakın bi pc istiyorum. İşlemci kesinlikle 8700 düşünüyorum. Anakartı gelişi güzel ekledim.

Tutar: 7.824 ₺

Almak istediğim bu sistem hakkında düşünceleriniz

Almak istediğim bu sistem hakkında düşünceleriniz
Dün yok yere hasta oldum mide bulantısı ishal halsizlik gibi be çevremde böyle cok fazla insan var sizde de veya etrafınızda bu sorunu yaşayan var mı salgın var gibi görünüyor
Ben gerekeni yapmaya calısıcam silinsin
Arkadaşlar kendi oluşturduğum Chest day günü programımı paylaşacağım kafası karışan ben ne yapıcam diyenler kullanabilir özenle hazırlanmıstır. Her 4 hareket bi günlük göğüs programıdır. sıra sıra ilk göğüs günü ilkini diğer göğüs günü ortadaki ve bir diğer göğüs günüde en alttakini yapıp göğsünüzü sürekli aynı monotonluktan cıkarabilirsiniz. Sonra tekrar başa dönün.

Göğüs ------------ ( 4 x 12-10-10-8 ) 1 minute off

INCLINE DUMBELL PRESS
BENCH PRESS
DUMBELL FLY
CABLE CROSSOVER
+
BENCH PRESS
DUMBELL PRESS
DECLINE BARBEL BENCH
CABLE CROSSOVER
+
BENCH PRESS
INCLINE BARBEL PRESS
BUTTERFLY
INCLINE DUMBELL FLY
+
INCLINE PRESS
DUMBELL PRESS
DUMBELL FLY
CABLE CROSSOVER

EVERY AFTER FITNESS PUSH UPS ( MAX )
Arkadaşlar çok yakın zamanda bu iki telefondan birini alacağım normalde iphone6s alacaktım ama ipad air2 var elimde o yüzden iostaki bütün nimetlerden yararlanıyorum. Sony'nin telefonunuda yeni gördüm çok hoşuma gitti müziğede önem veren biriyim sizce hangisini alayım telefon olarak çok kararsızım cok yakın zamanda alacağım çünkü. (Oyun pek oynamam telefonda)
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
PSN ID
PSN ID
cihanunlu1
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.703
İkinci El Bölümü Mesajları: 345
Konularının görüntülenme sayısı: 98.678 (Bu ay: 1.980)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.497 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.