Berkay Köksal İsimli Şahıs ile Sorunlu Alışveriş
Bu şahısla 160 Tl'lik steam wallet için anlaştık. Walletları 100+50+10 key olarak verdi. 3 key için parayı attım ve keyleri attı. 110 Tl'lik wallet'ı aktif ettim ama 50'tl'lik wallet kullanılmış diye hata verdi. Bende bunu arkadaşa söyledim. G2a'dan ticket atıcam son durumu bildiririm dedi. Bende "yarın akşam askere gideceğim olmadı 50 tl'lik keyin ücretini bana geri atın" dediğimde 'Öğrenciyim para ile faturamı ödedim atamam maalesef dedi. Bende "daha alışverişi yapalı 30 dk olmadı keşke emin olmadan parayı harcamasaydın" dedim. Ticketın son durumuna bakabilmem için bana güvenlik kodunu verdi. Bende son duruma bakayım derken yanlışlıkla sorun çözüldü butonuna bastım ticketta. Bundan dolayıda g2a keyi kullandın diye bir daha ticket açtırmıyormuş. Şimdi sorun şu. G2a'da steam wallet kodlarında her zaman bir hata çıkma ihtimali olmasına rağmen bu arkadaş paramı alır almaz faturasını ödemek için kullandı. Önce keylerin çalıştığından emin olunur. Sonra parayı nereye harcıyorsan harca. Ben tekrar parayı istediğimde sorun çözüldü butonuna basmasaydın atamam parayı dediğinde aradım. Baktım aynı şeyleri söylüyor zaten askerden gelmişim gerginim paramın üzerine konduğunu anlayınca bende buna küfür ettim yüzüme kapadı. Sonra mesajda pişkin pişkin yürü git işine adam olmayı öğren gibi laflar yapıyor ve görüşeceğiz dediğimde de görüşelim diyip kahkaha emojisi koymuş. Hem paranın üzerine konuyor hem de yaptığın hata beni ilgilendirmez diyor. Halbuki parayı alır almaz faturasını ödeyen arkadaş da budur.
Berkay Köksal
Tel No: 0534 399 33 12
Bedelli Askerlik Sevk Belgesi? Sorularım
Arkadaşlar Selam.
Evrak Alma Başlangıç
16/09/2021
Sevk Tarihi
18/09/2021
Evrak Alma Bitiş
18/09/2021
Ben Askerlik sevk belgesini e'devlette tam olarak hangi kısımda alacağım?
Ve şuan alabiliyor muyum?
Hangi tarihte alabiliyorum?
Askere 18 inde mi teslim olmam gerekiyor?
SEvk belgesini alınca mı covid testi olacağım yoksa covid testi olduktan sonra mı sevk belgesini alabiliyorum?
750W GOLD PSU ÖNERİSİ
|
7000 TL’ye Intel sistem önerisi.
|
Almak istediğim bu sistem hakkında düşünceleriniz
Bu aralar salgın mı var?
|
Hangi Harddiski Alayım
|
Göğüs Günü Programım
|
Xperia XZ mi? İphone 6s mi?
|
Steam Hesabım; http://steamcommunity.com/id/snavs |

Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.525
İkinci El Bölümü Mesajları: 338
Konularının görüntülenme sayısı: 47.676 (Bu ay: 1.147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.406 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun