Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.021.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: asadem

Ekran kartı alacaklar için Evga Gtx 1070 Sc Black Edition 1715 Tl ye geliyor. Ben bir adet sipariş verdim.

https://www.amazon.de/gp/product/B01L6QAPMY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Sizde euro kuru 3.8tl mi ? 445euro yapıyor son ekranda .... 1715tl diyince
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    yasak şans filan denemeyin üzülürsünüz
  • Dün akşamdı 417 euro hocam. Şu an fiyatı artmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeyi sorucam avusturyadan arkadaş gelicek alıcağım ürünün türkiyeye gönderimi yok ürünün ücretini ödeyip kargoyu oraya yollatsam sorun oluyormu?
  • Skullcandy SCS6AVDM-234 Aviator 2.0 Over-Ear-Kopfhörer mit Mikrofon grün/schwarz
    https://dyn.keepa.com/r/?type=amazon&user=efe1397d1483006fd5f16e5474cea793cf4a4d493b2aa265172829c00682d81e&domain=3&asin=B007GN0UT0&source=website&path=product
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

sağ alt amazon seçin € 14.74  stok dışı diyor ne zaman gelir bilmem

• amazon üzerinden alınan telefonlar türkiyeye kesinlikle gelmiyor haberiniz olsun
  • Gaming mouse indirimi gören eden oldumu ?
  • Arkadaşlar 23/08/17 tarihinde gelmesi gereken sipariş gelmedi ve ben de muhtemelen kargo parası iadesi talep edeceğim.Aramex ile gelen kargo iki gündür 'custom clearance in progress' konumunda bekliyor ve aradığımda ürününüz için gümrük ücreti çıkmış dediler.Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı, ne yapılabilir?
  • Gaming monitör için süper bir fırsat var.

Ama burada paylaşmam.

Forumun yeniden eski haline dönmesi de klasik Türk Balık Hafızası örneği malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • archeuscaine kullanıcısına yanıt
    PTT ile konuştum bana geri geliyor ürün. Amazon'dan almıştım yanlış ürün gelince geri yollamıştım olay bu. İkinci defa göndermemi istedi Amazon, yine aynı şey olursa sende kalsın dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1n

Şeyi sorucam avusturyadan arkadaş gelicek alıcağım ürünün türkiyeye gönderimi yok ürünün ücretini ödeyip kargoyu oraya yollatsam sorun oluyormu?

Olabiliyor, hesap adı, kredi kartı ve adres farklı olunca Amazon siparişi iptal edip hesabı bloklayabiliyor.
  • https://www.amazon.de/Logitech-Stream-Webcam-Mikrofon-schwarz/dp/B01L6L52K4/

amazon.de de prime üyeliği olup, yayın yapmayı düşünenler için güzel fırsat.

edit: ithalat ücreti 32,24 çıkıyor. iade gelebilir. Toplam 95,23 €

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotage1907 -- 24 Ağustos 2017; 12:24:59 >
  • 25 Dolara 5 Dolar Hediye anlatımının altına

DİKKAT ! : Uygunluk rastgeledir herkesde anlatılan adımlar çıkmayabilir yapacak bir şey yok.

uyarısı eklendi.
  • PS4 fırsatı var mı gören ? Veya ilerde olacak mı spoiler alan var mı beyler

• Kfa2 Gtx 1080 Exoc Yanında Destiny 2 Oyun hediye. 501 Euroya geliyor. Ben 1070 i siparişini iptal edip bunu sipariş verdim. Türkiye'ye gönderime kapalıydı yeni açılmış. İhtiyacı olan varsa bilginize.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asadem -- 24 Ağustos 2017; 12:51:57 >
  • Gumruge gonderi takildi. Evrak istiyorlar daha once dhl ile boyle bisey olmadi yani evrak vs istmediler. Simdi istiyorlar dh ile. Nedendir

• https://www.amazon.com/gp/product/B01AYMNSNY/ref=dsvrt_review_asin_detail

Yeri burası değilse kusura bakmayın amazondan daha önce oyun almış olan varsa yardımına ihtiyacım var. linkteki ürünü alsam oyunu kod olarak verecekler sanırım bunu trde kullanmamda bi engel varmı ve bundada p1 p2 hakları varmı teşekkürler.
  • turk66 T kullanıcısına yanıt
    genelde takılır. sıkıntı yok. evrakları gönderin.

• Yav 25$ çek aldım enpara kampanyası var diye alacak hiçbirşey bulamıyorum :) ayakkabıların Türkiye den eksiği yok maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Gaming monitör için süper bir fırsat var.

Ama burada paylaşmam.

Forumun yeniden eski haline dönmesi de klasik Türk Balık Hafızası örneği malesef.

katılıyorum...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.