Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.020.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: Extreme65

Arkadaşlar 23/08/17 tarihinde gelmesi gereken sipariş gelmedi ve ben de muhtemelen kargo parası iadesi talep edeceğim.Aramex ile gelen kargo iki gündür 'custom clearance in progress' konumunda bekliyor ve aradığımda ürününüz için gümrük ücreti çıkmış dediler.Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı, ne yapılabilir?

Evet olabiliyor bu durum.

Ödeyeceksiniz veya teslim almayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1n

Şeyi sorucam avusturyadan arkadaş gelicek alıcağım ürünün türkiyeye gönderimi yok ürünün ücretini ödeyip kargoyu oraya yollatsam sorun oluyormu?

Ben iki defa Amazon.de den almanya ya bebek arabası seti yollattım amcam ve yengemin adlarına. İkisinde de sıkıntı olmadı.
  • Ayın 18inde verdiğim, 20sinde kargolanan ozeri bıçaklar, elime ulaştı..

20sinde kargolandı 24ünde elime geçti bu ne hız

toplamda 6.gününde elime ulaşmış oldu valla helal olsun
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Amazon'dan Drone Satın Alma, İpuçları, Modeller

Gümrükte uygunluk belgesi vb. lazım olacak mı ?

Drone Kaydını Nasıl Yapacağım ?

başlıkları eklenmiştir, talebe göre başlık genişleyebilir.
  • Amazon.fr üzerinden asus gtx1070 almıştım bugün sabah 8 de rusyadan kargoya verilmiş öğlen 2'de Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.UPS Express Saver® ile yollamışlar amazon.fr üzerinde baktığımda 20 saat içinde teslimat gözüküyor.Murat hocam şimdi hızlı ile gönderdikleri için ilk sayfada %70 gümrüğe takılır yazmışsınız.Daha kalmadan arayıp vekalet bıraksam sorun olur mu ? Şuan için durum : Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.Gümrüğe takıldı vb. birşey yazmıyor ama ben işlemin hızlanması için yapsam olmaz mı çünkü gerçekten 2 gün içinde elimde olmalı ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiSKHoBBiT -- 24 Ağustos 2017; 16:33:54 >
  • asy06 A kullanıcısına yanıt
    Fatura benim adıma olacak o yüzden sıkıntı çıkar arkadaşa aldırıcam direk amazondan gelince parasını vericem.
  • SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim dokunma bir şeye büyük ihtimalle sıkıntısız geçecek gibi duruyor.

Bugün artık geçti yarın belli olur.
  • İlk kez hesabına 100 USD Gift Yükleyeceklere 10 USD Hediye

-50 Dolar Gift Kart Alımına 10 Dolar Hediye

bunları bana kullandırabilcek varmı alacağım ürün 290 dolar
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    İthal uygunluk belgesi istemeden gümrükten geçtimi "drone". Daha önce alan oldumu bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sayfadaki indirimli fiyatlı ürünlere bakıyorum da, yarısından çoğunun Türkiye'ye gönderimi yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzahmet

İthal uygunluk belgesi istemeden gümrükten geçtimi "drone". Daha önce alan oldumu bilginiz var mı?

@bdullah adlı arkadaş almış olması lazım.
  • Merhabalar. İninal Kart ile Sıcak indirim bölümündeki Taotronics kulaklıktan sipariş verdim.Ama Payment Declined maili geldi amazondan.Update your payment method vs. diyor.Bilgilerimi de doğru girmiştim.Sorun ne olabilir ?
  • neoera N kullanıcısına yanıt
    Ininal'ın komisyonu çok yüksek olduğu için ucu ucuna para attıysan belki yeterli gelmemiştir.
  • PTS artık aras kargo ile çalışıyormuş bilginiz olsun bugünkü kargomu arasa verdiler aradım konuştum anlaşmaları değiştirlmiş arasa geçmişler
  • Playstation indirimi var mı arkadaşlar?
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    aynen öyle aras daha iyi yurtiçiden bıktık sürekli sorun.
  • Asus Rog Strix GL753VD-GC045T Notebook 43,9 cm (17,3 inç mat Full-HD ekran), Siyah
    899 euro DİPPP
    https://www.amazon.de/gp/product/B071FSKHND/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
  • https://www.amazon.de/gp/product/B071FSKHND/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
    Asus VS278H 68,6 cm (27 inç) monitör
    152 EURO DİBİN DİBİ
  • Herkese merhaba. 140 dolar + 23 dolar da depozit olacak şekilde 1 adet stetoskop almayı düşünüyorum almak istediğim şey burada 900 tl onun için fiyat cazip geliyor. Gümrük yönetmeliğini şöyle bir okudum sıkıntı olacağını sanmıyorum ama siz daha tecrübelisiniz gümrükte bir sıkıntı olur mu daha önce deneyen arkadaşlar var mı? Satıcı amazon amerika. Ürün fiyatı 30 dolar üstünde olduğu için vergilendirilecek depozit de bunun için var buraya kadar güzel. Yine de takıldı diyelim gümrükteki adam belki zevkine bırakıyordur hani . Öyle bir durumla karşılaşırsak ne yapıyoruz?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.