Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.020.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    İlk sayfayı bir okuyun önce.

ASUS Monitör konusunda garanti vermiyor diye biliyorum ben notebooklar olabiliyor 1 yıl.
  • yahu dün kredi kartımı ekledim hesaba gift card alacaktım. normalde sanal karttan alırdım . garanti kredi kartı durduk yere internetten alışverişe kapattı yetmedi ben açtıkça kapandı. amazonda hesabımın şifresini mi ne değiştirdi parola yanlış diyor. maile filan giriş kodu filan gönderdi şifre değiştirdim uğraştım . anca girdim . bu sefer dün öğlende verdiğim sipariş uçtu. önceki gift carddan eklediğim €60 dan €40 kalmış görünüyor. mail geldi dün aldığım 7-8 parçadan 1 i kargoya verildi diye. siteye giriyorum siparişlerde yok. chate bağlandım selahattin le konuştum . 48 saatte görünür diyor kalan miktar diyor . ayrıca €9 promosyonda duruyor diyor.
    e peki benim ucuzdan verdiğim siparişler fiyatı uçtu hatta bi kaçı stoğu bitti. ne yapacam nasıl kurtarıcam bunları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

PTS artık aras kargo ile çalışıyormuş bilginiz olsun bugünkü kargomu arasa verdiler aradım konuştum anlaşmaları değiştirlmiş arasa geçmişler

Verilen kargo numarasını bana atarsanız anlatıma Aras kargoyu da eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Herkese merhaba. 140 dolar + 23 dolar da depozit olacak şekilde 1 adet stetoskop almayı düşünüyorum almak istediğim şey burada 900 tl onun için fiyat cazip geliyor. Gümrük yönetmeliğini şöyle bir okudum sıkıntı olacağını sanmıyorum ama siz daha tecrübelisiniz gümrükte bir sıkıntı olur mu daha önce deneyen arkadaşlar var mı? Satıcı amazon amerika. Ürün fiyatı 30 dolar üstünde olduğu için vergilendirilecek depozit de bunun için var buraya kadar güzel. Yine de takıldı diyelim gümrükteki adam belki zevkine bırakıyordur hani . Öyle bir durumla karşılaşırsak ne yapıyoruz?

3M Littman markadır kesin.

Daha önce soranı çok gördüm sorun olacağını sanmam almışlardır mutlaka.

Son soru için ilk sayfada "noter" diye aratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Ağustos 2017; 12:55:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vueenox

Aldığım ürün 35 doların üstünde olduğu için amazon gümrük vergisini benden önceden aldı. Gümrüğe gidip herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu, yoksa direk vergisi otomatik ödenip adresemi teslim edilecek ?

Son söylediğin.

Bunlar ilk sayfada yazıyordu zaten.
  • Monitör tavsiyeniz var mı gtx 1080 e max 200 dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xyz35 kullanıcısına yanıt
    gerçekten sebebi 30 euro sınırımı mı sanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanfb69

Monitör tavsiyeniz var mı gtx 1080 e max 200 dolar

Bütçeyi arttırabilirseniz Acer GN246 144 hz modelleri var mayısta bir arkadaşıma aldık gayet kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

gerçekten sebebi 30 euro sınırımı mı sanıyorsunuz?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

PTS artık aras kargo ile çalışıyormuş bilginiz olsun bugünkü kargomu arasa verdiler aradım konuştum anlaşmaları değiştirlmiş arasa geçmişler

Verilen kargo numarasını bana atarsanız anlatıma Aras kargoyu da eklerim.

Pts nin sitesindeki türkiye numaralarından birini ekleyebilirsin hepsi aynj işi yapıyor

• Aramex saçmalıyor bence

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Okudum hocam, telefonla arayarak gümrüğe takıldığında vekalet vereceğim teşekkürler.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Neden acaba
  • almanya amazondan ürünler kaç günde geliyor benim ürün i-parcel ile geliyor
  • @bdullah kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim
    Şimdilik P3P ile idare ediyoruz. Değiştireceğim ama bakalım para denkleştirmeye çalışıyorum. Bir yandan da Mavic pro mu alsam taşıması kolay kurması kolay. Kafamda deli sorular
  • Afyonteam kullanıcısına yanıt
    5-10 iş günü arası gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

güzel bir direksiyon seti indirimine denk gelen var mı arkadaşlar ? ets vs. oynamak için arıyorum.

Ben de set bakıyorum ama bütçe de kısıtlı nasıl olacak bilmiyorum.Eğer seçenek sunacak arkadaşlar olursa ben de sevinirim.
  • @bdullah kullanıcısına yanıt
    Drone ozaman gümrüğe takılmadı.

Normal şartlarda yurtdışından gelen dronelere sivil havacılık kurumundan ithal uygunluk belgesi istiyorlar. Amazondan alınıp vergisi peşin ödenen dronlarda böyle bir problem yoksa süpemiş.

Benim ilgilendiğin ürün.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01LZ8QTSU

Dün 950dolardı artmış:(

Satıcı amazon değil ama gönderen amazon.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
    son olarak hocam şimdi aras kargodan sms geldi ve ben amazon dısında baska kargo beklemiyorum amazon aras kargoya verirmi
    kargo takibine baktıgımda PAK** TAŞ****** VE TUR*** BİL******* A.Ş* gönderen
  • Afyonteam kullanıcısına yanıt
    Evet, Paket taşımacılık sistemleri işte daha bugün konuşuldu 1-2 sayfa geride.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.