|
Arkadaşlar selamlar herkese beni tanıyan veya tanımayan düm dostlara selam olsun 2024 yılı aralık ayı itibarı ile Toyota Corolla Cross sahibi oldum.buraya nasıl gelindi kısaca özetlemek gerekirse c sınıfı bir SUV arayışındaydım ve son kullandığım PSA grubu dizelden arızaları ancak satarak kurtulabildiğim bir duruma gelmişti.üzülerek söylüyorum durum bu. sonra piyasada en sorunsuz araç araştırmam başladı ve suv leri araştırdım 1.800 gibi bir bütçeyle. renault duster a baktım ehh.. renault austrial iyiydi sanki ama en ful paketde bile adaptif hız sabitleme yoktu. biraz video ve içerik seyrettim ve karşıma toyota seçeneği çıktı.araç yok bayilerde test dahi yapamadım o denli. içeriğine baktım corolla ve toyota aşinaydı zaten bana. firma 2020 yılında TNGA-C paltformu üzerine inşa ettiği CHR den büyük RAV 4 den küçük crosssover olarak karşıma çıktı. firma 2023 itibariyle Corolla Cross u,Japonya,Tayland;Tayvan,Brezilya,Amerika,Malezya,Çin,Güney afrika ve Pakistanda üretmektedir. benim aldığım araç Japonya üretimi..) çok kafa karıştırmadan araç 5.nesil hibrit teknolojisi kullanıyor. 1.8 litre atmosferik atkinson çevrimli bir motoru var. Toyota Safety Sense 3 aktif güvenlik sistemleri en baz donanımda dahi standart bunlar kabaca neler.. *** yaya ve bisiklet motosiklet algılayıcılı çarpışma sistemi PCS *** kavşakta çarpışma önleme sistemi ITA *** karşı yönden gelen araç çarpışma önleme sistemi *** acil durum direksiyon desteği ESA *** akıllı adaptif hız sabitleme sistemii tüm hızlarda ACC *** sollama desteği *** otomatik yanan uzun farlar AHB *** akıllı şerit takip sistemi LTA *** trafik işareti algılama sistemi.. *** hız sınırlayıcı ASL *** düşük hızlarda ani hızlanmanın kontrrol altına alınması sistemi *** acil durum sürüş durdurma sistemi EDSS *** elektronik fren gücü dağıtımı EBD ve ABS *** acil fren uyarı sistemi EBS *** fren destek sistemi BA *** ikinci çarpışma fren sistemi SCB *** araç hızına duyarlıelektronik kontrollü direksiyon sistemi EPS *** aktif viraj yardımcısı ACA *** viraj hızı yönetimine sahip radar seyir kontrolü *** yönlendirme destekli araç denge kontrol sistemi S-VSC *** elektronik çekiş kontrol sistemi TRC *** lastik basınç uyarı sistemi TPWS *** yokuşta kalkış destek sistemi HAC *** arka koltuk ahatırlarıcı.. *** frende tutma sistemi BH *** araç içi acil çağrı sitemi e-call bu yazdıklarım en baz donanım olan flame paketin güvenlik özellikleri ve bunlar standart olarak geliyor bunlara arka kamere kablosuz şarj ve kablosuz apple car play ide eklemeliyiz. 4.460 mm uzunluğa ve 1.825 mm de genişliğe sahip yükseklik 1.620 mm ve 2.640 mm de aks aralığı mevcut bagaj kapasitesi tavana kadar olan dikey alan ile birlikte 525 litre koltuklar yatırıldığında bu alan 1.320 litreye ulaşıyor. aracın hibrit çalışma sistemi kısaca bu videoda This video for easy understanding about How Toyota Hybrid system works. https://www.youtube.com/watch?v=jNuixuVhc5E&ab_channel=Th%C3%A1i%C4%90o%C3%A0nTr%E1%BA%A7nçok kafa karıştıran bu sistem aslında çok basit kullanıcı tarafında.. istanbul şehir içinde ben çok rahat 5 litrenin altında gezebiliyorum aracım daha 300 kmyi görmedi. kendi aracımdanda görseller koyacağım global ve dünya çapından içerik ve resimlerde koyalım kısaca aracın karoser ve teknik görünüşü ![]() ![]() ve genel hibrit yerleşimi ![]() genel araca bir bakış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok kafa karıştırmadan araç bu içi çok modern değil malesef ama kendisi düz ve yalın sorunsuzluk ve ekonomi tabanlı bir içeriği var. herşeyden önce Japon malı bu bile başlı başına bir kriter eğer sorunsuz düz bir C suv arıyorsanız beklentiler ve Görece diğer kısmı beni tanıyanlar bilecektir aldığım ürünleri araştırma konusunda tez veya doktora yazacak kadar araştırırım bu üründe onlardan biri. birde whatsap grubu kurduk aracı almak isteyen veya araç sahibi arkadaşlar hiç çekinmeden bana ulaşabilirler. 0530 109 34 52 numaramız. ben kimim kısaca gökhan AYDIN elektrik teknikeri 50 yaşında F 1 tutkunu ve Die Cast F 1 kolleksiyonu sahibi kitap kurdu entellektüel bir beyefendiyim kendi çapımda ikamet ilim istanbul selam ve sevgilerimle.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 10 Mart 2025; 17:31:26 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı