|
Togg'un aylık teslimat sayısı 2 bin adede yaklaştı

-
-
4 gozle bekliyorduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 1 Eylül 2023; 17:1:11 >
-
Bursa için söyleyeyim gözle görür bir artış var trafikte TOGG'larda ama asıl artış Tesla'larda. İnanlımaz bir şekilde Tesla görüyorum trafikte Tesla TR ye giriş yaptığından beri.
-
araç ihracat tarafına geçtiğinde çok güzel katkısı olacak ülkeye. Elbette sadece tok yetmez togg gibi 10'larca firmaya ihtiyacımız var.
-
Hâlâ daha yurtdışından geliyor diyenler en güzel cevabı almışlardır umarım.
Benim desteğim tam. İleride imkanım el verirse ben de almayı çok istiyorum. Yüksek katma değerleri ürünler ve markalarımızın çoğalması dileğiyle de başarılarının devamını diliyorum...
-
Bende çok Tesla görüyorum keşke daha önce yapılsaydı da Tesla girmeden önce Türkiye pazarını ele geçirse idi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teslimat sayısı arttıkça hataları da daha net görürüz, arabaya siyaseti karıştırmasalardı iyi olurdu, hazır olmadan piyasaya çıktığı kesin
ihracata nasıl bir katkısı olacak bir anlatsana? kime satacaksın , pazar hangisi önce onu bir söylesene? ne güzel hayal kuruyorsunuz.
-
Yav üretilemez dediniz üretildi
Satamaz rekabet edemez dediniz kuyruk oluştu alan sahibinden e iki kat fiyata koydu.
Seri üretimi yok italyada ürettirip getiriyorlar dediniz fabrika gezisine çağrıldı medya.
Şimdi de yurt dışına satılamaz diyorsunuz.
Bi insin şu negatif enerjiniz müslüman türkün kafasından bakın daha neler yapacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müslüman ve Türk kafası?
Çoğalsa da alsak yahu.
Vestel Avrupa'da hangi ülkeye elektronik eşya satıyorsa hepsi potansiyel müşteri
-
televizyonla otomobili bir tutma.
-
nereye satıyor. ülkede yap denileni yapan bir güruh var sorgusuz sualsiz hareket ediyor bu mu satış? 110 yıl önce üretilmiş arabayı yeni üretmek mi başarı?
-
Evet, bu memlekette araba üretmek başarı, hem de muazzam bir başarı. Bu zamana kadar ülkenin sermaye sahipleri sadece küresel markaların bayiliğini yapmış, Devrim'den başka bir teşebbüs dahi olmamış, olamamış. Şimdi ister siyaset zoruyla olsun, ister ticari bir yatırım olsun, bu ülkeye ait bir marka ile üretim yapmak başarıdır.
Bu tarihi sürecin farkında olan binlerce insan da herhangi bir yönlendirme ile değil katıksız bir milliyetçilik hissiyatı ile bu arabayı alıyor, almaya da devam edecek.
Elbette yeni üretilen bir aracın türlü sorunları olacak, bundan daha doğal ne olabilir. Hangi marka üretime sorunsuz bir araçla başlayabilmiştir, 50-100 senelik mazisi olan üreticilerin bile yeni modellerinde sıkıntılar olur, makyajlı kasalarda bu sorunlar giderilirken sıfırdan başlayan bir markada hiç sorun olmaması mümkün mü?!
-
Yine konuya ‘bizi çekemiyorlar yiğenim’ diyen büyük resmi görenler doluşmuş
Dakka bir gol bir.Olumsuz bakış başlamış
Ihracata katkisi neden olmasın
Neden satmasin
Ilk etapta gurbetçilerin talwbi bile yıllik onvinlerce ihracqt ededine yeter
bir tutmuyorum ama kime satacağız olayı savunma sanayisi içinde konuşuluyordu. inşallah otomobilde satarız.
-
Nasıl yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Hâlâ daha yurtdışından geliyor diyenler en güzel cevabı almışlardır umarım.
Benim desteğim tam. İleride imkanım el verirse ben de almayı çok istiyorum. Yüksek katma değerleri ürünler ve markalarımızın çoğalması dileğiyle de başarılarının devamını diliyorum... |
Yav üretilemez dediniz üretildi Satamaz rekabet edemez dediniz kuyruk oluştu alan sahibinden e iki kat fiyata koydu. Seri üretimi yok italyada ürettirip getiriyorlar dediniz fabrika gezisine çağrıldı medya. Şimdi de yurt dışına satılamaz diyorsunuz. Bi insin şu negatif enerjiniz müslüman türkün kafasından bakın daha neler yapacağız. |
araç ihracat tarafına geçtiğinde çok güzel katkısı olacak ülkeye. Elbette sadece tok yetmez togg gibi 10'larca firmaya ihtiyacımız var.
|
Bursa için söyleyeyim gözle görür bir artış var trafikte TOGG'larda ama asıl artış Tesla'larda. İnanlımaz bir şekilde Tesla görüyorum trafikte Tesla TR ye giriş yaptığından beri. |
Evet, bu memlekette araba üretmek başarı, hem de muazzam bir başarı. Bu zamana kadar ülkenin sermaye sahipleri sadece küresel markaların bayiliğini yapmış, Devrim'den başka bir teşebbüs dahi olmamış, olamamış. Şimdi ister siyaset zoruyla olsun, ister ticari bir yatırım olsun, bu ülkeye ait bir marka ile üretim yapmak başarıdır. Bu tarihi sürecin farkında olan binlerce insan da herhangi bir yönlendirme ile değil katıksız bir milliyetçilik hissiyatı ile bu arabayı alıyor, almaya da devam edecek. Elbette yeni üretilen bir aracın türlü sorunları olacak, bundan daha doğal ne olabilir. Hangi marka üretime sorunsuz bir araçla başlayabilmiştir, 50-100 senelik mazisi olan üreticilerin bile yeni modellerinde sıkıntılar olur, makyajlı kasalarda bu sorunlar giderilirken sıfırdan başlayan bir markada hiç sorun olmaması mümkün mü?! |
Konuya bir provokatör gelmiş her zamanki gibi, yanına da senin gibileri alıp aklınca algı yapıyor Noldu hani İtalya'dan geliyordu? |
Yav bunlar muhalif falan değil provokatör Aylarca algı yaptılar İtalya sahte maket diye Baktılar araba trafikte gezmeye başladı şimdi de ihracat olmaz diyorlar Marmaray patlar çocuğumu bindirmem diyen adamlar bunlar |
Bende çok Tesla görüyorum keşke daha önce yapılsaydı da Tesla girmeden önce Türkiye pazarını ele geçirse idi.
|
Teslanın otomatik kazalarınıda izlediniz mi ? Teknik sorun olmayan araba hayatında gördün mü ? Benim araba skoda süper b geçen start stop çalışmadı mekanik sorun çıktı şimdi tüm süper b ler sıkıntılı demek nekadar doğru ? |
Benzer içerikler
- ipad whatsapp
- instagram ss alınca bildirim gidiyor mu
- biyografi sözleri
- whatsapp sohbet aktarma
- aria yapay zeka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X