Şimdi Ara

Togg'un aylık teslimat sayısı 2 bin adede yaklaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Togg, 1-16 Ağustos tarihleri arasında 909 adet T10X modelini sahipleriyle buluşturduğunu açıklamıştı. Ağustos ayındaki toplam teslimat sayısı ise 1965 adede ulaştı. Böylece, Togg, teslimata başladığı Mayıs ayından bu yana 3 aylık toplam teslimat adedini bir ayda geçmiş oldu.

Ağustos ayındaki teslimatlarla birlikte bugüne kadar 3400 adet T10X modeli sahipleriyle buluştu. Togg, 2023 yılında toplam 28 bin araç üretmeyi ve bunların 20 bin tanesini bireysel müşterilerle buluşturmayı hedefliyor. Şirketin en azından bireysel müşterilere teslim edeceği araç sayısına ulaşması için geride kalan dört aylık süreçte aylık 4150 adet teslimat yapması gerekiyor.

Ayrıca Bkz.2024 Tesla Model 3 tanıtıldı: Yenilenen tasarım, daha uzun menzil

Togg, Mart ayında yaptığı açıklamada 2030 yılının sonuna kadar toplam 1 milyon araç üretmeyi hedeflediklerini belirtmişti. Şirketin C-SUV dışında C-X Coupe, C-Sedan, B-SUV ve C-MPV gövde tipine sahip dört farklı model üretme planı var. İkinci model olacak C-Sedan'ın 2025 yılında tanıtılması bekleniyor.

Kaynak:https://twitter.com/Togg2022/status/1697595698802278746

• Yav üretilemez dediniz üretildi

Satamaz rekabet edemez dediniz kuyruk oluştu alan sahibinden e iki kat fiyata koydu.

Seri üretimi yok italyada ürettirip getiriyorlar dediniz fabrika gezisine çağrıldı medya.

Şimdi de yurt dışına satılamaz diyorsunuz.

Bi insin şu negatif enerjiniz müslüman türkün kafasından bakın daha neler yapacağız.

Evet, bu memlekette araba üretmek başarı, hem de muazzam bir başarı. Bu zamana kadar ülkenin sermaye sahipleri sadece küresel markaların bayiliğini yapmış, Devrim'den başka bir teşebbüs dahi olmamış, olamamış. Şimdi ister siyaset zoruyla olsun, ister ticari bir yatırım olsun, bu ülkeye ait bir marka ile üretim yapmak başarıdır.

Bu tarihi sürecin farkında olan binlerce insan da herhangi bir yönlendirme ile değil katıksız bir milliyetçilik hissiyatı ile bu arabayı alıyor, almaya da devam edecek.

Elbette yeni üretilen bir aracın türlü sorunları olacak, bundan daha doğal ne olabilir. Hangi marka üretime sorunsuz bir araçla başlayabilmiştir, 50-100 senelik mazisi olan üreticilerin bile yeni modellerinde sıkıntılar olur, makyajlı kasalarda bu sorunlar giderilirken sıfırdan başlayan bir markada hiç sorun olmaması mümkün mü?!

• 4 gozle bekliyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 1 Eylül 2023; 17:1:11 >
  • Bursa için söyleyeyim gözle görür bir artış var trafikte TOGG'larda ama asıl artış Tesla'larda. İnanlımaz bir şekilde Tesla görüyorum trafikte Tesla TR ye giriş yaptığından beri.

• araç ihracat tarafına geçtiğinde çok güzel katkısı olacak ülkeye. Elbette sadece tok yetmez togg gibi 10'larca firmaya ihtiyacımız var.

• Hâlâ daha yurtdışından geliyor diyenler en güzel cevabı almışlardır umarım.

Benim desteğim tam. İleride imkanım el verirse ben de almayı çok istiyorum. Yüksek katma değerleri ürünler ve markalarımızın çoğalması dileğiyle de başarılarının devamını diliyorum...

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Bende çok Tesla görüyorum keşke daha önce yapılsaydı da Tesla girmeden önce Türkiye pazarını ele geçirse idi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teslimat sayısı arttıkça hataları da daha net görürüz, arabaya siyaseti karıştırmasalardı iyi olurdu, hazır olmadan piyasaya çıktığı kesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 231407 kullanıcısına yanıt

ihracata nasıl bir katkısı olacak bir anlatsana? kime satacaksın , pazar hangisi önce onu bir söylesene? ne güzel hayal kuruyorsunuz.

• texjrwillerjr kullanıcısına yanıt

Yav üretilemez dediniz üretildi

Satamaz rekabet edemez dediniz kuyruk oluştu alan sahibinden e iki kat fiyata koydu.

Seri üretimi yok italyada ürettirip getiriyorlar dediniz fabrika gezisine çağrıldı medya.

Şimdi de yurt dışına satılamaz diyorsunuz.

Bi insin şu negatif enerjiniz müslüman türkün kafasından bakın daha neler yapacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müslüman ve Türk kafası?

• Çoğalsa da alsak yahu.

Vestel Avrupa'da hangi ülkeye elektronik eşya satıyorsa hepsi potansiyel müşteri

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

televizyonla otomobili bir tutma.

• nereye satıyor. ülkede yap denileni yapan bir güruh var sorgusuz sualsiz hareket ediyor bu mu satış? 110 yıl önce üretilmiş arabayı yeni üretmek mi başarı?

Evet, bu memlekette araba üretmek başarı, hem de muazzam bir başarı. Bu zamana kadar ülkenin sermaye sahipleri sadece küresel markaların bayiliğini yapmış, Devrim'den başka bir teşebbüs dahi olmamış, olamamış. Şimdi ister siyaset zoruyla olsun, ister ticari bir yatırım olsun, bu ülkeye ait bir marka ile üretim yapmak başarıdır.

Bu tarihi sürecin farkında olan binlerce insan da herhangi bir yönlendirme ile değil katıksız bir milliyetçilik hissiyatı ile bu arabayı alıyor, almaya da devam edecek.

Elbette yeni üretilen bir aracın türlü sorunları olacak, bundan daha doğal ne olabilir. Hangi marka üretime sorunsuz bir araçla başlayabilmiştir, 50-100 senelik mazisi olan üreticilerin bile yeni modellerinde sıkıntılar olur, makyajlı kasalarda bu sorunlar giderilirken sıfırdan başlayan bir markada hiç sorun olmaması mümkün mü?!

• Yine konuya ‘bizi çekemiyorlar yiğenim’ diyen büyük resmi görenler doluşmuş

Dakka bir gol bir.Olumsuz bakış başlamış

Ihracata katkisi neden olmasın

Neden satmasin

Ilk etapta gurbetçilerin talwbi bile yıllik onvinlerce ihracqt ededine yeter

bir tutmuyorum ama kime satacağız olayı savunma sanayisi içinde konuşuluyordu. inşallah otomobilde satarız.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.