Şimdi Ara

Togg'un aylık teslimat sayısı 2 bin adede yaklaştı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel girişim ama bu kadar siyaleştirilip insanların kutuplaştırılması ile bir kesim araç üretilmese bile savunacak düzeyde iken, bir kesim de gözünün önünde üretilse inanmayacak seviyeye getirildi, seçim malzemesi yapıldı.

İlk zamanlar prototoipler yurt dışından geldi, bunlara cevap verilmedi ama şimdi üretim bandında araçlar dolunca yaaa bak ne dediyordunuz lafları yükselmeye başladı. Ya saçma sapan kutuplaştırıcı gereksiz tartışmalar. Aynısı savuma sanayisinde de oluyor.

Kimse bu girişime karşı çıkmıyor ki, karşı çıkan salaktır zaten. Ama 2023 senesinde teknoloji bu kadar gelişmişken araba yaptık diyip sokaklarda önüne yatıp ağlamak da bir garip geliyor. Sanki kimse yapamıyormuş da bir tek biz yapmışız gibi. Bundan ziyade bunu faydalı bir iş modeli faydalı bir girişim olarak görmek ve gururlanmak lazım. Elektrikli araba trendini yolun başındayken yakaladık aslında ve sonradan teknoloji almak oturtmak yerine şimdi daha tecrübeli olarak devam edeceğiz yola. Ve bir çok otomotiv sektöründeki kaliteli insanları da transfer ettiler. Tanıdıklarım bu sektörde çalışıyor oradan biliyorum.

Gereksiz yere kötülemenin ya da bunu siyasi malzeme yaparak övmenin bir alemi yok. Olması gereken oluyor, devlet desteği ile bir adım atıldı güzel de olur inşallah. İlerleyen zamanlarda göreceğiz.

• gun kullanıcısına yanıt

tam togg çıkacağı döneme denk getirdi tesla

togg olmasaydı asla asla ülkemize teslanın gelmeyeceğini biliyordum

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

İyi de olan araç zaten satılıyor. Bir sürü kişi de sırada. Satmakla ilgili sorun yok. Üretim henüz hız kazanmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Yok bence özellikle TOGG’u beklediler teslimatta siparişte o bittikten sonra başladı işlere çok dikkat çekmemek için.

Almanya fabrikası açıldıktan sonra tüm Avrupa’ya veriyor zaten bizede vereceği garanti idi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teteni T kullanıcısına yanıt
    Bosch servislerine gideceksiniz hocam boschla anlaştılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • parraking kullanıcısına yanıt

Tabi parçası varsa...

• Güzel bir gelişme üretim sayısı hedeflenenin altında ama en azından bir hedef var uğraşıyorlar bir takım eksiklikler olması gayet normal. Gelecek ay daha fazla araç teslim edeceklerdir ve yıl sonuna kadar artarak devam edecektir.

Benim en çok üzüldüğüm nokta yakın akrabalarımdan da olmak üzere belirli bir kitle aracın yurt dışından geldiğine inanıyor yani onları fabrika içine bile soksak kesinlikle bunu kabul etmeyeceklerdir. Ben bunu şuna benzetiyorum; dünya düz diyen kitle. Evet fabrikanın olmadığına olsa da üretim olmadığına inanan kitle dünya düzdür diyen kitle ile aynı bana göre.

• texjrwillerjr kullanıcısına yanıt

Müneccim misiniz

• gun kullanıcısına yanıt

Amac biraz da elwktrikliyi yayginlaştirmak

Cok takilma boş isler bunlar.

Artık Türkiye icin soykirim .uhabbeti sıkıntı olusturmuyor

• jethoca kullanıcısına yanıt

bırak amerikayı tüm dünya soykırım dese umrumuzda olmaz o ayrı. burada konu yurtdışındaki gurbetçilerimizin türkiye diasporası oluşturmadaki yetersizlikleri.

• Asgari ücretle çalışıyorum yerli ve milli aracımızı her şeyin fiyatının sabit kaldigi bir ütopya düşünelim alabilmek için hiç harcama yapmadan aralıksız 10 sene çalışip para biriktirmem lazım. Avrupa'dan gelen gurbetçi abiler vardı vicdansız egoist sözde muhafazakarlar harici hepsi napiyorsunuz oğlum burada kaçın buradan diyordu. Adam tek maaşıyla eşine araba aldığını söylüyordu. Bunu söyleyen adam havalimanında alalade bir güvenlik görevlisi. Ben de işte bu ülkede sağlık okudum da 85 aldım atanamadim diye sinir stresten 20 kilo verdim. Bir de üstüne 6 ay ömrümü askerliğe verdim. Bu ülke hep aldı ama hiç vermedi be.

• Valla ben de atıp tutuyorum ama almak istiyorum bu fiyata böyle bir araç gayet başarılı. Siparişlerin açılmasını bekliyorum. Mevcut aracım 10 yaşında mercedes, direk satıp gireceğim bu arabaya.

• Sabah iş yerine geldiğimde kapının önünde Gemlik- Mavi park etmişti. Supriz oldu. Baya iri bir araçmış.

Tabi onun için avrupada herkez Mercedes, Audi ve Bmw ye biniyor. Başka araç satılmıyor

• pakistan, hindistan ve iran dan sonra artık bizim de bir üretim bandımız oldu, elhamdülillah...

• dragon age D kullanıcısına yanıt

bak bakalım lexus, cadillac satışlarına. mercedesten eksikleri yok fazlaları var ama ne kadar satıyor? lexusun yapamadığını togg mu yapacak?

• Şu siyaset muhabbetinden bıkmadınız mı artık?

Sanki bu aracı yapan şirketler kafasına göre bir araya geldi de aracı üretti.

Kabul etseniz de etmeseniz de Cumhurbaşkanı 10 yıldır bu aracın üretilmesini isteyip durdu.

Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler. Sevin sevmeyin beni enterese etmez kimsenin siyasi görüşü ama adam 10 yıl babayiğit deyip durdu. Babayiğit arıyorum gelin teşvik verelim, destek olalım yerli bir araba üretelim dedi.

Şimdi kalkıp siyasi propaganda falan demek komik. Ben yerinde olsam her gün hatırlatırım bunu. Sanki başkası yapsa siyasi propaganda yapmayacak. Şu siyasi propaganda lafı tamamen hazımsızlık başka bir şey değil.

Şu ülkede dikili ağacı olmayan tipler kurtarıcı diye önümüze sürenler şimdi siyasi propaganda diyor.

Dünyanın her ülkesinde ilk defa yerli bir otomobil markası oluşturan herkes bunu siyasi arenada kullanır bu kadar basit.

• fatih altaylı bunu beğenmedi:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.