|
Starlink son iki yılda hızını ikiye katladı ve 6 milyon aboneye ulaştı
-
-
Şu ülkeye gelmiyon ya Elon
Trump reyizzz ocağına incir ağacı diker inşallah :) :) :)
-
Olayın Elon ile alakası yok. Çevre ülkelerde var, TR'de yok. Neden?
Starlink gelirse Varlık fonunun sahibi olduğu, Fiber ve internet altyapısının tekeli konumunda olan Türk Telekom en az %20 oranında müşteri kaybedecek, borsa değeri çakılacak.
Türk Telekom daha fazla çalışmak zorunda kalacak.
Rant böyle devam etse daha iyiydi, böyle devam edecek gibi.
Ben devlet olsam Starlink'i sadece fiber altyapısı olmayan yerler ile sınırlardım. Ona göre anlaşmamı yapardım. O zaman bir şey olmazz.
_____________________________ -
gidip araştırdın mı niye gelmiyor? git mesela twitter da @grok a sor bi bakalım sana ne diyor... araştırmadan BOŞ yapmak standart oldu herhalde...
-
Gelmemesinin TEK SEBEBİ siyasidir. Ranttır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
devletin BTk nın istediğini yapsa starlink anında lisansını alacak yapmıyor ee bu BTk nın sorun mu ? yoo isteneni yapsın buyursun lisansını alsın. hnmhnm AB o kadar şart koşuyor ama lisansı alıyorlarsa burdaki ŞARTLARADA uyacaklar ! sizin gibiler ne yabancı meraklısıymış arkadaş ÜLKESİNİ savunmak yerine neler yapıyorlar hmnhmn TÜRKİYEyi karalamaktan biraz zaman ayırıp da bilgi edinip yabancı firmaları zorlamaya çalışsanız?
-
Zimbabve, Nijerya’da bile varken Türkiye’de olmaması tamamen siyasi bir karardır dediğiniz gibi.
Bilhassa depremde lazım bu teknolojiler. Bizimkilerin altyapısı hemen çöküyor, bir hayırsever acil durumlarda herkese açar insanlar da interneti kullanarak yakınlarıyla iletişime geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 13 Haziran 2025; 12:37:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Starlink v3 ve v4 ile 1 gigabit ve pingler 10 altı olacak ama şöyle bir sıkıntı var. Bunun için Starship aktif olması gerekli. En son teste bunun için denemeler yapıldı ve başarısız. O yüzden Starlink şimdilik bu hızlar ile devam edecek.
Bu arada Irak, Lübnan ve Somali'ye gelecekmiş.
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF -
Yurt dışından valizde getirip kuran yokmu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ YURT DISI -
türk telekom türkiye internet alt yapsının %85 üzerinde elinde bulunduruyor. ordan burdan sağlayıcısından aldığınız internette gene türk telekomdan geliyor. %10 arası kaybı olur. daha çok mb düzeyinde az hizmet alan köylerdekiler vs önce satın alır. şekirdeki fibire geçmiş 10 kat hız alıyor 1/4 daha ucuz şiyinde olmaz uydu interneti.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Olayın Elon ile alakası yok. Çevre ülkelerde var, TR'de yok. Neden? Starlink gelirse Varlık fonunun sahibi olduğu, Fiber ve internet altyapısının tekeli konumunda olan Türk Telekom en az %20 oranında müşteri kaybedecek, borsa değeri çakılacak. Türk Telekom daha fazla çalışmak zorunda kalacak. Rant böyle devam etse daha iyiydi, böyle devam edecek gibi. Ben devlet olsam Starlink'i sadece fiber altyapısı olmayan yerler ile sınırlardım. Ona göre anlaşmamı yapardım. O zaman bir şey olmazz. |
|
Gelmemesinin TEK SEBEBİ siyasidir. Ranttır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı