Şimdi Ara

Togg'un aylık teslimat sayısı 2 bin adede yaklaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok basit, ortalama bir avrupalı olduğunu düşün; tesla mı alırsın, kendini kanıtlamış mercedes yada audi mi alırsın yoksa togg mu alırsın? ama burada püf nokta ortalama bir avrupalı gibi düşünmek. gurbetçilere gelince, memleket gözümde tütüyor da artık buralara yerleştik diyen bir realistik adamdan togg almasını bekler misin?

• sadece ithal araç satışlarını bile ikame etmesi başlı başına avantaj

• Artizt kullanıcısına yanıt

Konuya bir provokatör gelmiş her zamanki gibi, yanına da senin gibileri alıp aklınca algı yapıyor

Noldu hani İtalya'dan geliyordu?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • münzevii M kullanıcısına yanıt

Yav bunlar muhalif falan değil provokatör

Aylarca algı yaptılar İtalya sahte maket diye

Baktılar araba trafikte gezmeye başladı şimdi de ihracat olmaz diyorlar

Marmaray patlar çocuğumu bindirmem diyen adamlar bunlar

• corpixx kullanıcısına yanıt

ithal araç satışlarını ikame mi? güldürme lütfen. ithal araç sayısından haberin var mı senin?

• Cunku böylesine iyi bir projeyi iktidar oy malzemesi yapti insanlarin tepki göstermesi gayet normal!. Okadar yatirim ile zaten böyle birsey yapmak gayet normal . Umarim bu proje dahada buyur ve gercek anlamda memlekete faydali birseyler sunar .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fiyatları düşürsünler bari

• texjrwillerjr kullanıcısına yanıt

TR'de ortalama araç satış tutarları 600-700 bin civarlarında araç satışlarının neredeyse büyük çoğunluğu ithal zaten

bugün için konuşmuyorum. 2024, 2025 ve 2026 yıllarında satılan her togg ithal arabanın yerini alması ( 50-60 bin civarında)

ülkemize avantaj sağlayabilir. Muhtemelen kredi sıkılaşmalarının bittiği dünyada üretimin normal seyrine geçtiğinde togg

diğer segmentler ile birlikte düşük faizli kredi uygulamaları gibi teşvik yöntemleriyle güzel satış adetleri yakalayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpixx -- 2 Eylül 2023; 10:58:1 >
  • Son birkaç haftadır teslimat sayısının arttığını yollarda da net olarak görüyorum. Yer gök TOGG reklamı olduğu vakitlerde yollarda hiç araç yoktu ama son iki haftadır İstanbulun farklı noktalarında TOGG görmeye başladım. Daha da yaygınlaşmasını, piyasada tutunmasını ve en önemlisi siyasi malzeme yapılmamasını dilerim…

• gun kullanıcısına yanıt
    tesla ne kadar test edildi, togg ne kadar test edildi?

otoban da seyir halindeyken tüm ekranların kapanması durumu yaşandı daha yeni.. biraz araştırın.. böyle birşeyin başınıza gelmesini istermisiniz? zamanında korelilerin araçlarında da yazılım hatası kaynaklı kazalar yaşanıyordu. örneğin araç aniden kendi kendine gaza basıyordu, bu yüzden ölenler oldu.

araç a da siyaset bulaştu ve siyasi reklam uğruna yeteri kadar test edilmeden bu araçları dağıtmaya başladılar. ilerleyen dönemde bundan kaynaklı çok fazla olumsuz geri dönüş olacak ve bu da araç için çok kötü reklam olacak..

• baybay17 B kullanıcısına yanıt

Teslanın otomatik kazalarınıda izlediniz mi ? Teknik sorun olmayan araba hayatında gördün mü ? Benim araba skoda süper b geçen start stop çalışmadı mekanik sorun çıktı şimdi tüm süper b ler sıkıntılı demek nekadar doğru ?

Farklı olmak için TOGG alırım.  

hayal kurmak senin ve senin gibilerin işi. Ford Otosan ve Tofaş Hangi ülkelere satılıyorsa o ülkeler birinci dereceden pazarımız olur. ondan sonrası togg un kalitesine ve performansına bağlı değişir.

En çok da onlardan beklenir. 55 bin avro fiyatı dedim, Almanya'ya gelse de alsam dedi oradaki akrabam. Şimdi o paraya orada Tuareg almayı düşünüyor. Togg seneye orada satılacak deseler bekler alır. Burada tatilde Togg tanıtımı yapılan avm ye gitmiştik, gelmişken Togg a da bakın dedim götürdüm. Oğlum özellikle hasta bu arabaya dedi, binip fotoğraf çektiler. İmkanım olsa iki tane bile alırım dedi.

Özellikle orada olup ''memleket hasretiyle yanıp tutuşan'' dedikleriniz alır.

• ülke bitmiş okeye dönüyor ama birileri hala tog mog üzerinden yağlama ballama yapıyor ve emin olun bu tayfa fakirin sırtından kaymağı yiyen allahuekberci tayfanın ta kendisi

• Maşallah şu duruşa, şu asalete, şu endama bak ya. Huşu ile doluyor insan.

• Yuzarsif-06 kullanıcısına yanıt

Okeye dönen varsa o da, sizsiniz

Git Seyit Rıza an sen

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

emin ol almaz, oradakilerin milliyetçiliği tamamen gösteriş. kaç tane almancının işi gücü yerindeyken tüm işlerini bırakıp türkiyeye döndüğünü gördün?

• corpixx kullanıcısına yanıt

ben sana gayet basit bir mantık sorusu yoruyorum, ama bunu bir türk olarak değil ortalama bir avrupalı olarak cevapla: mercedes, bmw, audi, tesla yerine togg alır mısın? dediğim gibi türk olarak değil ortalama rasyonel bir avrupalı olarak düşün. böyle bir düşün ve dürüstçe cevap ver.

aynı şey değil ki hocam. işim gücüm yerinde diye düşündüğüm zaman bana da amerikada 100 bin dolar yıllık ücretle iş teklifi yapıldı gitmedim. ne işim var elin memleketinde, belki de burada daha çok kazanırım ben dedim. sonra pişman oldum o ayrı mesele. ama vasfısız eleman olarak oraya gitmiş adam orada iş tutturmuş zaten gelmez. gelip ne yapacak burada ? mesleği işi yok ki. benim tanıdıklarım birçoğu öyle en azından. buraya gelse işsiz kalır adam. orada eleman ihyiyacı çok diye iş bulabiliyor. neden gelsin?

araba da orada satılsın Türkiyede olduğu gibi yüzbinlerce insan sıraya girer, adım gibi de eminim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.