Şimdi Ara

Togg'u piyasadan sılecek daha iyi bir SUV 25 bin dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leap motor turkıyeye de giriş yaptı. Suv modelı 25 bın dolara gelirse toggdan daha ucuza daha iyi bir araç zaten. Togg yerıne bu fırmaya fabrıka verılseydı daha ucuza alablırdık yazık olmuş

Chinese Car Reviewer youtube
    Introducing 2021 China's One of the Cheapest Electric Suv Leapmotor C11 at the price of 24k USD, the Car information bellow Height: 1.6m length: 4.7m Wheelbase: 2.9m Battery: 90kw/h NEDC: 550km Total output: 200kw along with 360 hp 0-100= 4.8 sec Topspeed: 200km price: 24k-26k USD Hope u guys will enjoy this video Follow my page FaceBook: https://www.facebook.com/Dream-Utopa-...​ Instagram: https://www.instagram.com/galibvlog/c...​ Twitter: https://twitter.com/ChineseCarDiar1​​​​...
    https://www.youtube.com/watch?v=57xODwLLGgA&feature=youtu.be

• Dünya piyasası için araç hazırlıyor isen dünya çapında servis ağın satış ağın olacak. Üretim kapasiten milyonları bulacak, bilinen bir markanın olacak ya da kendi ülkende iyice kök salmış milyon araç satmış olacaksın, patentlerin getirdiğin çok büyük yenilikler olacak ya da, tek yolu bu.

Togg'da hangisi var anlatın,

TOGG Türk vatandaşı için değil ki?

Ülkesini düşünen Volkswagen Beetle modelini Golf modelini çıkardı zamanında neden? Ucuz halkın alabileceği araba satmak için

Sizi yerli milli diye 20 sene aynı kasa araba ile alakası olamayan çöp tenekesi doğan şahin ile sömürdüler hala akıllanmadınız

He istedi he. Geri zekalı reisci gurbetçiler isteyince Almanya istemiş oluyor evet.

Tesla 'da 3 saniyenin altında. Şarj süresinde söylediğiniz deli saçması, zira yüzde 10''dan 80 'e 40 dakika togg icin,, ha yıldırım ile pilleri şarj ederim diyorsan buyur.

Doğru düzgün zirvalamadan iş yapın sahip çıkayım, sırf fabrikanın yeri ve inşaat maliyeti tek başına skandal, yedilerde yediler.

Her şey zamanla sırayla. Almanya togg için bayilik istedi henüz üretilmeyen bir araba için yavaş yavaş hepsi olacak hiç merak etmeyin bazıları farkında değil, bazıları umursamıyor ama öyle yada böyle Togg gümbür gümbür geliyor bekleyip göreceğiz.

Şarjın %10 seviyesinden %100 seviyeye çıkması 30 dakika, 2025 te hedef 15 dakika..

Teslada bu durum nedir?

Performans testleri ise ayrı bir dünya. En yavaş modelinin 0-100 hızlanması 7.2 saniye en güçlü model 4.3 sn. Bu millet senelerce peynir tenekesinden üretilmiş vti ları yere göke sığdıramadı öyle giderim böyle saplarım diye atıp tuttu hepi topu 9 sn idi performansı.

Bundan 5 sene önce 4 küsür saniyeleri supersport larda görebiliyorduk sahi tesla ne durumda bu konuda? Size soruyorum çünkü siz togg u bilmezsiniz ama teslayı çok iyi bilirsiniz. Nede olsa gavurun malı yerli değil   

Ülkenin üretimine sahip çıkmak seni rezil etmez aksine yüceltir benden sana bir tavsiye düşmanlığını başka konularda sergile zira togg Türküm, Doğruyum, Çalışkanım diyen her vatandaşın başarısı. Diyemeyenlere zaten diyecek bir şey de yok.

Hoşuna giderdi değil mi bu ne idüğü belirsiz araç dediğin gibi togg u baltalasaydı. Ama üzgünüm avucunuzu yalayacaksınız. Togg dünya piasası için tasarlanmış ve üretilecek olan bir araç hedef Türkiyeden ziyade dünya piyasası. Dünyada adı olacak bir araba olacak. Ama tabi togg için her fırsatta sözüm meclis dışı olsun he canım, oldu canım diyen modellerin bunu anlayabileceğini sanmıyorum.

Yine sözüm meclis dışı olsun it ürüyecek kervan yürüyecek.

doğru, zamanında bi arabamız yok diye yakınıyorlardı, bir proje atıldı ortaya "bunu kim alabilecek çok pahalı olur bu" diye beğenmediler, "parçaları yerli değil" diye beğenmediler, sanki tüm markalar el yapımı parça kullanır gibi. bunları dinleyip halkın alabileceği düzeyde lada vega düzeyinde bir araba üretseydik bu sefer de "anca yapabileceğimiz buydu zaten" diyip aşağılarlardı. bu ülkenin gelişmemesinin en büyük sebeplerinden birisi de destek yoksunluğu ve ne olursa olsun kötü olacak diyenler.

• TOGG Türk vatandaşı için değil ki?

Ülkesini düşünen Volkswagen Beetle modelini Golf modelini çıkardı zamanında neden? Ucuz halkın alabileceği araba satmak için

Sizi yerli milli diye 20 sene aynı kasa araba ile alakası olamayan çöp tenekesi doğan şahin ile sömürdüler hala akıllanmadınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru düzgün sitesi bile yok yav, bu nedir allasen,
    https://leapmotortr.com/

Gireceksen piyasaya agresif gireceksin, sonra değişir belki ama şu hali ile kalıcı değil gibi,

• Hoşuna giderdi değil mi bu ne idüğü belirsiz araç dediğin gibi togg u baltalasaydı. Ama üzgünüm avucunuzu yalayacaksınız. Togg dünya piasası için tasarlanmış ve üretilecek olan bir araç hedef Türkiyeden ziyade dünya piyasası. Dünyada adı olacak bir araba olacak. Ama tabi togg için her fırsatta sözüm meclis dışı olsun he canım, oldu canım diyen modellerin bunu anlayabileceğini sanmıyorum.

Yine sözüm meclis dışı olsun it ürüyecek kervan yürüyecek.

• Bir alt segment araca benziyor boyut olarak.

Togg tipkisinin aynisi voyah

https://forum.donanimhaber.com/togg-suv-un-kankasi-ile-tanisin-voyah-free-seres-oldu--153394985

https://www.youtube.com/watch?v=baq8UBG1pPk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 14 Ağustos 2022; 20:19:43 >
  • 0M42 kullanıcısına yanıt

Dünya piyasası için araç hazırlıyor isen dünya çapında servis ağın satış ağın olacak. Üretim kapasiten milyonları bulacak, bilinen bir markanın olacak ya da kendi ülkende iyice kök salmış milyon araç satmış olacaksın, patentlerin getirdiğin çok büyük yenilikler olacak ya da, tek yolu bu.

Togg'da hangisi var anlatın,

• Yav tabiki halk için değil benim demek istediğim bunu alacak kesim belli zaten onlar da enayi yerine konuyor . Yoksa halk ev kirasını ödeyemiyor zaten ne arabası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Her şey zamanla sırayla. Almanya togg için bayilik istedi henüz üretilmeyen bir araba için yavaş yavaş hepsi olacak hiç merak etmeyin bazıları farkında değil, bazıları umursamıyor ama öyle yada böyle Togg gümbür gümbür geliyor bekleyip göreceğiz.

Şarjın %10 seviyesinden %100 seviyeye çıkması 30 dakika, 2025 te hedef 15 dakika..

Teslada bu durum nedir?

Performans testleri ise ayrı bir dünya. En yavaş modelinin 0-100 hızlanması 7.2 saniye en güçlü model 4.3 sn. Bu millet senelerce peynir tenekesinden üretilmiş vti ları yere göke sığdıramadı öyle giderim böyle saplarım diye atıp tuttu hepi topu 9 sn idi performansı.

Bundan 5 sene önce 4 küsür saniyeleri supersport larda görebiliyorduk sahi tesla ne durumda bu konuda? Size soruyorum çünkü siz togg u bilmezsiniz ama teslayı çok iyi bilirsiniz. Nede olsa gavurun malı yerli değil   

Ülkenin üretimine sahip çıkmak seni rezil etmez aksine yüceltir benden sana bir tavsiye düşmanlığını başka konularda sergile zira togg Türküm, Doğruyum, Çalışkanım diyen her vatandaşın başarısı. Diyemeyenlere zaten diyecek bir şey de yok.

yav canım benım herseyı ulkeye baglamıssın madem ulke gelişti ılerledı neden bu asgarı ucret bu kadar az neden genel saglık sıgortasına kayıtlı işsiz sayısı 30 mılyonu buluyor ? TOGG uretınce asgarı ucretmı artıyor? Bu ulkede yıllardır ford mercedes man hyundai toyota honda arac uretıyor fabrıka var zaten . Honda neden kactı mısal bunları dusundun mu? Yok togg da togg togg da togg . Sen ulkede eemgıyle calısıp 5 bın asgarı ucret alan kaç kişi alabılır bu arabayı? ilkokulda gıbıyız okuma yazma öğrendıkten sonra herkes bıseyler yazabılıyor zaten foruma

• Acı ama gerçek toggun önceliği bu milletten ziyade avrupa ülkeleri olacak ne diyorum her şey zamanla bir anda olmaz. Söylediklerinin cevabı var ama bu ortam adam değil. Bir şey yazarsın sisteme uymaz yorumun kaldırılır ardından ceza gelir susturulursun..

Yorumunun cevabı baştan sona siyaset. 20 yıl öncesine kadar yan gelip yatmasaydı devlet büyüklerimiz, üretim dertleri olsaydı bizi avrupanın kucağına oturtup kendi servetlerini büyütmenin derdinde olmasaydılar şimdi biz çok daha iyi durumda olurduk. Ülkenin büyükleri refah içinde yaşıyorken anadolulu acını giderebilmek için ot yiyordu sen şimdi neyin refahını arıyorsun? Refah iki şekilde olur sömürürsün batı ülkeleri gibi sömürdüğün ülkelerin zimmetini üzerine geçirirsin (özellikle abd) yada harıl harıl çalışır ülke için koşturur durursun (japonya) ve böylece refah içinde yaşarsın.

Biz chp hükümeti zamanında sömürgecinin maşasıydık.Yat diyordu yatıyor, kalk diyordu kalkıyorduk.

Daha fazla derine inemicem adil bir ortamda değiliz. Togg ülkenin orta ve üst seviye gelire sahip vatandaşlarına hitab edecek öyle elin almanı gibi her vatandaşın bir aracı olsun diyerek halk aracı vasfında üretilecek br araç olmayacak malesef. Onun için daha çok ekmek yememiz gerekiyor. Zira o yıllarda millet mercedesi, bmw, audi vw yi kurarken bizimkiler ezanın türkçe okunmasının derdindeydiler, milletin maneviyatını nasıl baltalarız hesabıyla meşguldler işleri çok tu. Şimdi çıkmış refah diyorsun geç abi bunları.

Gerçi elelştiren öyle bir kesim var ki togg tr piyasasına 100 bin tl ile satışa sunulsa yine konuşurlar hiç bir şey bulamasınlar rengini eleştirir renk üzerinden yürürler. Bunlar zavallıdır.

He istedi he. Geri zekalı reisci gurbetçiler isteyince Almanya istemiş oluyor evet.

Tesla 'da 3 saniyenin altında. Şarj süresinde söylediğiniz deli saçması, zira yüzde 10''dan 80 'e 40 dakika togg icin,, ha yıldırım ile pilleri şarj ederim diyorsan buyur.

Doğru düzgün zirvalamadan iş yapın sahip çıkayım, sırf fabrikanın yeri ve inşaat maliyeti tek başına skandal, yedilerde yediler.

• Togg seri olarak çıksın vatandaş bir alsında, silinmesi eksik kalsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tesla çift motor 450 küsür hp 3.3 sn olması gereken bu. Toog 400 hp 4.3 sn tesladan ramak geride ford, Volvo ve Jaguar dan ileride. Düşmanlığınız sizin gözlerinizi kör etmiş.

0 dan %80 şarj süresi 30 dk. %10 seviyeden %100 seviye 30 dk tekrar belirteyim 2025 te bu hedef 25 dk   inanmak istemiyorsan sen bilirsin zira maksadınıda anlarım. Ulan adamlar habire yiyor ama bir yandan da ülkenin savunma sanayisi şaha kalkmış gidiyor (sorsam size hiç birinden haberiniz yoktur) yapılanmalar (hastane,okul,yol) son 50 li yılı katlamış, doğal afet olur sene dolmadan hem ülkenin hemde vatandaşın yaraları sarılır, emekliye maaş bayramlarda ikramiye vs. vs. yazsam burası yetmeyecek.

Altın soru şu madem bir yandan yiyilirken bir yandan da bunlar yapılabiliyordu öncekiler nasıl yiyorduki emeklisine bile maaşını ödeyemiyordu, ssk batmıştı?, ülke büyükü clinton un önünde el pençe divan bekliyordu? Hortum salmış vakumluyordular desem yerimidir?

Çok şükür ki ülkenin çoğu sizin gibi düşünmüyor aksine gurur duyuyorlar. Buda size bonus olsun gurur duymak böyle bir şey;

https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0M42 -- 15 Ağustos 2022; 14:26:29 >

Amerika becereseniz yaptığımız için mi Kıbrıs’a harekat yaptık? Üstelik yıllarca sürecek ambargo tehdidine rağmen?

1980lerin sonunda Çekiç güç adı altında PKK’nin zeminini hazırlayacak çalışmaları CHP mi onayladı?

TOGG devlet kurumu mudur? Bir siyasi partinin başarısı mıdır? TOGG öncesinde denenen bir sürü başarısız yerli otomobil duyuruları, lansmanları ve hatta milyonlarca dolar değerinde yapılan platform satın alma gibi yanlış ve yönlendirici girişimler nedeni ile insanların tedbirli davranması doğal degil mi? Sonuçta liyakat ile yapılan iş yok memlekette.

2002 yılına kadar madem niye yatmış dediğiniz insanların var ettiği yüzlerce kamu teşebbüsü KİT’ler ve ağır aksak da çalışsa devletin elinde değerli yüzlerce marka, arsa, fabrika, arazi resmen peskes çekildi. Harcandı. Tüketildi. Soruyorum evdeki tası tarağı sattıktan sonra elimizde ne var?

Son 5 yılda devlet eliyle yapılan halkın yararına ne var lütfen sayın. Her şey yap işlet devret ama devredene kadar garanti ücreti öde şeklinde. Dolara ve onun enflasyonuna endeksli taksite bağlanmış durumda.

2004 de yeni başlayan memur 1000 dolar para kazanıyordu. Şimdi doktorlar almıyorlar bu parayı. Benim durumum iyi çünkü yatırım yaptım. Şanslıydım. Ticaret yaptım. Bunu yaparken her şey dijital olduğu için her adımda deliler gibi vergi veriyorum ve verdim. 2000 lerde ve öncesinde böyle bir vergi toplama şansı elde eden hükümet asla olmadı. Bunca vergiye rağmen hala iş yapamayan bir hükümet var sebebi de her yerde hortum bağlanmış olması. Devletin tüm kaynakları resmen hortum hortum çekiliyor.

Umarım dediğiniz gibi olur ama sizce de çok geç kalınmadı mı? Bu forumda beş sene önce sıfırdan üretmek yerine çinlilerle ortaklık yapılabilir gibi yorumlar yapıyordum.

Togg'un gerçekten başarılı olacağına inanıyor musunuz yoksa millete külliyen zarar mı olacak? Ford vw ile neden ortaklık yapıyor? Toyota neden subaru ile ortak araç yaptı? Bmw hidrojende neden toyota ile çalışıyor? Fiat psa neden birleşti? Böylesine rekabetin olduğu, güçlü markaların olduğu bir pazara çok geç şekilde bir başına girmek ne kadar mantıklı?

Togg'un başarılı olmasını kim istemez? Ama öncekiler gibi paralar saçılıp israf edilirse olan yine bu millete olacak. Her zaman olduğu gibi. Ülkenin ekonomik durumunun bu kadar kötü olmasının nedeni israf ve kötü yönetim.

Bu adamlarda o zihniyet, o yetenek olsa 2022 yılında hala motor hacmine göre vergi almazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 15 Ağustos 2022; 14:44:56 >

adamların pek satma dertlerı yok senın ulkendekı alıcı kıtlesı bellı. Adamlarda ARGE var senın togg gıbı lego yok yanı teknolojı geliştiren bir firma. Sen siteye pek takılma su anda aynı fıyata 0-100 3,5 sanıye ve 700 km menzıle ulasan bir model bile cıkmıs durumda sitesi bu

Leapmotor-C01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 15 Ağustos 2022; 15:46:14 >
  • Niye hemen hakaret? Düşünce ile fikir ile tartışma ile yürümüyor mu gemi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demek ki konu tartışmaya kapalı, herkes dışarı…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.