Şimdi Ara

En Fazla 45.000TL'ye Hangi D Sınıfı? Araba Karşılaştırma Sitesi Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır C sınıfı sevdasından nederedeyse vazgeçtik. Şimdi de 2.el, birkaç yıllık, tercihen birkaç on bini geçmemiş, düz vites bir araç almak var niyetimizde.

Seçenekler: 1.6 Avensis Elegant Extra 2011, 2.0 Mazda6 2009 Dynamic veya Dynamic+, 1.6 Mondeo Titanium 2011, 1.4TSI SuperB 2010, 1.6T Insignia 2010

Hangisi neden alınır, neden alınmaz? Hangileri LPG ile sorun yaşatmaz? Ağırlıklı şehiriçi kullanılacağından yakıtta en az hangisi üzer(üzüleceğimiz kesin)?

Araçtan beklentiler önem sırasına göre: Güvenlik, konfor, ekonomi, düşük bakım maliyeti.

Bir de bu şekilde konu açmadan evvel bu araçları -en azından- büyüklük, yakıt gibi temel noktalarda karşılaştırabileceğimiz bir site var mı?
    Maalesef araçların üzerine bir kasa çıktığı zaman siteler anında güncelleniyor ve eski modele ait hiç bir bilgiye ulaşamıyoruz.

Bir arkadaşımız SuperB ve Avensis karşılaştırması başlık açmış zamanında buna benzer araç karşılaştırma siteleri var ise yazarsanız sevinirim. Örnek Başlık

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Sıfır C sınıfı sevdasından nederedeyse vazgeçtik. Şimdi de 2.el, birkaç yıllık, tercihen birkaç on bini geçmemiş, düz vites bir araç almak var niyetimizde.

Seçenekler: 1.6 Avensis Elegant Extra 2011, 2.0 Mazda6 2009 Dynamic veya Dynamic+, 1.6 Mondeo Titanium 2011, 1.4TSI SuperB 2010, 1.6T Insignia 2010

Hangisi neden alınır, neden alınmaz? Hangileri LPG ile sorun yaşatmaz? Ağırlıklı şehiriçi kullanılacağından yakıtta en az hangisi üzer(üzüleceğimiz kesin)?

Araçtan beklentiler önem sırasına göre: Güvenlik, konfor, ekonomi, düşük bakım maliyeti.

Bir de bu şekilde konu açmadan evvel bu araçları -en azından- büyüklük, yakıt gibi temel noktalarda karşılaştırabileceğimiz bir site var mı?
    Maalesef araçların üzerine bir kasa çıktığı zaman siteler anında güncelleniyor ve eski modele ait hiç bir bilgiye ulaşamıyoruz.

Bir arkadaşımız SuperB ve Avensis karşılaştırması başlık açmış zamanında buna benzer araç karşılaştırma siteleri var ise yazarsanız sevinirim. Örnek Başlık

avensis elegan extra+lpg. yoksa d segmenti dizel olmazsa ekonomi çok zor.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    alfa romeo 159 düşünür müsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

alfa romeo 159 düşünür müsünüz?

Hayır. Yalnızca bu araçlarla sınırlandırmak daha doğru olur.
  • lpgli avensis düşünülebilir
  • Avensis'i test ettim ama hiç bir şey anlamadım araçtan. Bilmem araç büyük olduğu biraz çekindim, bilmem başka sebepten. İncelerken güzeldi ama testten sonrası biraz garip oldu, hiç 15 binlik araçtan inip 65 binlik araca binmiş gibi olmadım desem yeridir. Bunda satış elemanının Avensis hakkında çok fazla olumsuz yorum yapmasının etkisi de olabilir.
  • Aracın görüntüsü fazla büyük olsun istemiyorum, biraz kibar bir araç olsun, kaslı olmasın diyorum. Bu yüzden Mondeo biraz geri kalıyor, onun dışında fiyat olarak en avantajlı o.
    Gönlüm Mazda'dan yana ama 2000 motorun vergisi haydi vergiyi geçtim, elden çıkarması büyük problem olur diye düşünüyorum. Bir de yakıtı korkutmuyor değil.
    İnsignia'nın tek olumsuz yanı yakıtı diyorum, kasa şık olduğu için görüntüsü C sınıfına yakın bu yüzden öne çıkıyor.
    SuperB konusunda ise bir bilgim yok, tek aklıma gelen aracın çok uzun olduğunun ve park problemi yaşattığının söylenmesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir haftadir latitude inceliyorum. Sifirini expression paketi 62000 e veriyorlar. 110 beygir dizel. Benim butceyi asti biraz ben bu sene alamadim. 2. Elde uygun fiyatlilar var ama cogu istsnbulda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el önemli değilse, 2011 seat exeo style LPG li, az km li. Alınır, keyifle binilir...

• Merhaba bende 40-45 tl aralığında araç bakıyorum jetta almaktan vaz geçtim niyetim 2011 508 almak uygun km ve fiyat bulamıyorum.mazda 6 benide ürkütüyor avensis klasik sayılır pasat a güç yetmez süper b gemi gibi. Az önce az hasarlı b150 baktım oda performans sorunu yaratıyor.sizce 508 alınırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Ben bir haftadir latitude inceliyorum. Sifirini expression paketi 62000 e veriyorlar. 110 beygir dizel. Benim butceyi asti biraz ben bu sene alamadim. 2. Elde uygun fiyatlilar var ama cogu istsnbulda.

alırsan executive + prestij paket olanı al ... ikinci el temiz 55-60 arası bulursun
    http://www.arabalar.gen.tr/
  • lpg dediğinizde aklıma direk avensis geliyor. 1.6 passatlar da lpg ye uygundur. Tabi fsi olmayacak. Ama performansı biraz zayıf kalacaktır.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-vites-14-bin-de-2011-model-508-144728752/detay
    Bu araç bu fiyata nasıl arkadaşlar ? Araç temiz km ve boya olarak sıkıntı yok birde tam otomatik yazmış bunun tam otomatik olduğunu nerden anlayacağız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2010-11 excutive paketli dizel laguna tavsiye ederim. O donanım o fiyata başka hiçbir araba da yok. Ayrıca yakıtı koklayan ama aracı da taşıyan güzel de bir dizel motoru var.

• Ben Fransız arçlarını düşünmüyorum. O yüzden listeye yazmadım. @fagala @Hencaro62 @snaker61

@a3l4i Bu site yalnızca son kasaları karşılaştırabiliyor, maalesef istediğim bu değil. Burada Mondeo ve Avensis hariç hepsinin bir üst kasaları çıktı bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Sıfır C sınıfı sevdasından nederedeyse vazgeçtik. Şimdi de 2.el, birkaç yıllık, tercihen birkaç on bini geçmemiş, düz vites bir araç almak var niyetimizde.

Kesinlikle mazda 6 hocam alın ve keyfinize bakın

oow eğer istediğin gibi bir site bulursan banada at
    bende arıyorum
  • Son zamdan sonra "araba kalsın" dedim kendi kendime ama yine de bakmadan edemiyorum. Üstteki modellere ek olarak Mitsubishi ASX'i listeye ekleyeyim diyorum. Hem yakıtta üzmeyecek hem de vergide, üstelik diğer araçlardan daha kısa sanıyorum, bunu da bir avantaj olarak yazabiliriz. Peki ASX yazdığım diğer araçlardaki konforu sağlayabilir mi acaba?
  • 1.6 rönoğ 100 bin olmuş tey tey tey

zam konusunda yazcaktım buraya kaymış:)

otomatik aramıyorsan avensis gayet konforlu lpgli ekonomik güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3-5-2 -- 2 Ocak 2014; 23:43:47 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.