Şimdi Ara

TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
29.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
181 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Kendilerini köle ediyorlar kızlara,yazık lan.(Gerçekten köle fantezisi olanı da kastediyorum.)
    Hocam resmen şuan egoist gibi hissediyorum gerçekten kız olmamama rağmen

Neler neler yazıyorlar. Yemek ısmarlayanlar, arabamla seni alıp yazlığıma gidelim diyenler, evine geleyim diyenler, dile benden ne dilersen diyenler

Kızlara hak veriyorum artık. Ortalama bir kız bile böyle tepki alıyorsa daha üst seviye güzel kızların ne halde olduğunu düşünemiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saniyede 25 beğeni mi.. ulan biz nası bi ortamda yarışıyormuşuz haberimiz yokmuş.

• Birader caps at bari, konu açıp sadece üç beş cümle yazmak ayıp oluyor.
  • Bizim gerizekali erkekler yüzünden kizlara yavşamayan düz adamlar diger onlarca kişi arasindan siyrilamiyor yavsamayan insanlar zarar görüyor tam yikik dolu ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 1 Kasım 2019; 4:57:43 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • no ss no güven
  • İşte tam da bu yüzden gittim yabancı hatunla evlendim:) gidin dil öğrenin, yurtdışında takılın, kendinize yabancı bir sevgili bulun farkı anlayacaksınız. Türk kızlarının içinde bulunduğu ruh haliyle iyi bir eş, güvenilir bir insan, oturup yenilip içilecek bir dost olması imkansız. Suç kendilerinde değil toplumun bozuk yapısında. Klasik Türk erkeği olarak da kadınlara tavsiyem düzgün erkek konusunda fazla umutlanmasınlar. Kadınlara bu kadar açlık içinde saldırılan bir ortamda kuyruk sallayan bir kadının eşinizin aklına girmesi çok kolay.
    Çıkın olm Türkiye'den, kafayı yersiniz yoksa. Şu an sınırsız ömrüm olsa bir dakikasını bile bir Türk kadınına ayırmam. Sebebi yukarıda.

• Konuyu up'luyorsun, SS atmaya üşeniyorsun
  • Epik5 im hocam mainim xborg %65oran smurf hesap kasiyorum hergun 10-15 mac atiyorum cesurpanda eklerseniz takiliriz sizin lig ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07E

emek vermişssin. o halde azdır erkekleri de elleri boşta kalmasın
  • tinder şu an hiçbir işe yaramıyor. iki sene önce filan 1 ya da 2 günde bir eşleşme alıp, bazılarıyla sohbet muhabbet. hala da instada duruyor arada hikayelere cevap filan dönüyorlar. pek sallamıyorum.
    üç tanesiyle buluştum. bir tanesi mutlu son, bir tanesi sevgili olmak istedi mutlu sonla biterdi ama duygularıyla oynamak istemedim. bir tanesi de baya kötü geçti buluşma kız fotolardan çok farklıydı işin ilginç yanı o bana fotolardan çok farklı olduğunu söyledi ki normalde fotolardan daha iyi olduğumu düşünürdüm.

şu an arada girip bakıyorum ama match filan yok. zaten aynı profiller dönüp duruyor. instadan yazılanlar ise daha başarılı oluyor emin olun. tinder şu anda zaman kaybı.
  • sonuç: sorun türk kızlarında değil türk erkeklerinde
  • Denemek için gold üyelik aldım, kendimi moskovada, Los angeles gibi yerlerde gösterdim aldığım matchin haddi hesabı yok (ortalama Bi tipim) match aldığım kadınlar inanılmaz türkiyede olasalar 100 bin rahat takipçisi olurdu sadece denedim türkiyede yaşanmaz arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aktfoskta

"Cinsel açlığın Afrikası'dır Türkiye"
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

up
    yakalarında kırmızı gülle aynı saat aynı yere randevu ver goyduğumun mallarına..
  • Boşuna demiyorlar

Türkiye uzak doğulu kadınların ukraynasi diye.

Uzak doğuda da tam tersi kadınlarda bu tarz bir açlık var. Avrupa hayranligi yani beyaz ten hayranligi da var. Avrupa ya gitse Avrupalı erkeği bunlara bakmıyor. Arap ülkeleri ne gitse ten koyulasiyor. Bir de eğlence mekanları olsun, alkollu içecek alımı olsun Türkiye çok daha iyi. Dubai de çok lüks mekanlarda içkili servis var. Köşedeki tekel bayiden veya migros tan alkollu içecek alamıyorsun.

Biz nasıl Ukrayna diyorsak uzak doğulu kadin için Türkiye de o. Daha ülkeye giriyorlar dakika bir gol bir pasaport memuru erkekse direk yazıyor.

Gidin Thailand da bangkok da bir tane metroya binin beyaz tenli hafif bir şeye benzeyin metro da bir sürü hatun bakar. Utanırsın artık yere bakarsın.

• Peki nicin bu ulke boyle? Bilim adamlarinin arastirmasi lazim bunu aslinda. Ama yok akademisyenler hep salla basi al maasi. Hem bilim icin, hem de bu sorunun cozulmesi icin. Boyle bir toplum olarak kalirsak, muasir medeniyet filan olamayiz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 1 Kasım 2019; 16:58:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde bunun instagramdan facebooktan linkedinden twitterdan yürüyenleri var :D

O yüzden iyisi mi yüz yüze tanışın beyler :)
  • yazsaydın verecek elletecek adam arıyorum bulamıyorum felan çok abazyayım kimse beni anlamıyo oyşş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.