Office dosyalarını açınca bu hatayı alıyorum devamlı, normalde dosyaları taramaya aldığımda virüs bulmuyor, tam tarama yaptığımda virüs bulmuyor. Ama çift tıklayıp dosyayı açtığımda bu hatayı alıyorum. Sadece office dosyalarında yapıyor. Güvenli kipte de tarama yaptırdım ama virüs bulamıyor. Kaspersky internet securitynin son lisanslı sürümünü kullanıyorum. Microsoft malware tools ile tarama yaptırdım bir şey bulamadım, sfc /scannow komutuyla bir kaç kere tarama yaptırdım yine birşey bulamadı. Virüs olsa normal taramalarda da bulur diye düşünüyorum ama tarama yaptığında bulmuyor. Antivirüsle ilgili bir hata olabileceğini düşünüyorum ama emin olamıyorum. Antivirüs ve windows 10 güncellemeleri tamam şu anda.
Sitesinde bazı oyun kollarından bahsetmiş ancak fiyatları yüksek gibi geldi bana, alternatif önerebilecek var mı?
Oyun konsolu tavsiyesi
Ailecek vakit geçirmek için eğlenceli oyunların olduğu oyunların ilaçlı olarak bulunabildiği fiyatı arşa ulaşmamış bir konsol tavsiye eder misiniz?
Çocuklarla vakit geçirmek için ne önerirsiniz?
Arkadaşlar çocuklarla vakit geçirmek için fazla pahalı olmayan, oyunları uygun olan eğlencenin dibine vurabileceğimiz bir konsol önerir misiniz? Hiç konsol işlerinden anlamıyorum.
Windows 10, sürüm 20H2 güncellemesini yapmalı mıyım?
Windows 10, sürüm 20H2 adında bir güncelleme geldi bu güncellemeyi yapmalı mıyım? Ekşide bilgisayarı çok yavaşlattığından felan bahsetmiş. Güncelleme ile ilgili bilgisi olan var mı?
Hunter Biden Pedofilileri ve Vatikan
Sosyal medya ve ABD basını çalkalanıyor. Vatikanın elektrikleri kesildiğinde papanın çocuk kaçakçılığından ve dolandırıcılıktan tutuklandığı söyleniyor. Hunter Bidenin laptopundan çıkan pedofili videoları Trumpın eski avukatı tarafından sosyal medyaya yüklenmiş. Ulusal güvenlik muhafızlarının harekete geçtiği ama ne amaçlı olduğu belli olmadığı söyleniyor. Daha öncesinde Obama'nın da adı Pizzagate skandallarıyla anılmış ancak üstü kapatılmıştı. Artık kılıçlar çekildi, umuyorum ki bu uluslar arası pedofili çetesi bir an önce çökertilir ve bu pislikler gün yüzüne çıkartılır.
|
Youtube video yükleyemiyorum.
Photoshop'un genel olarak yavaş açılması.
Arkadaşlar merhabalar. Bilgisayarda photoshop'un yavaş açılması beni benden alıyor. Totalde 10-15 sn zaman alıyor neden bu kadar yavaş açıldığını anlamıyorum.
Bilgisayarım i5 10400f işlemci 2x8gb ddr4 ram ve samsung 970 evo nvme ssd takılı. Bana 2 sn.de açılması gerekiyor gibi geliyor. Genel olarak yapılması gereken ayarlara baktım ama halen yavaş gibi geliyor. Bu konuda fikri olan var mı?
HP'nin rezilliği
Yıllardır kullandığım HP 4640 yazıcının yardımcı programı kendisini otomatik olarak kaldırmış. Sonrasında bana yeni sürümü bulup yüklemek kaldı tabiyki ama oda nedir? Tarama yapmak için bile HP'nin özelleştirilmiş kişiselleştirilmiş zamazingosunda hesap açmam gerekiyor. Yedi sülalesinin kulağını çınlattığımın yazılımcılarına buradan selam olsun. Tek yapması gereken yazdırmak ve taramak olan alet benim kişisel mailime dokümanlarıma ve bilzümre bilgime erişmek istiyor. İçimden geçenleri anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor. Bunlara kesilen cezalar az bile ama bu ülkede kimi kime şikayet edeceksin.
Meslek: Fotoğrafçı & Tasarımcı
Katil Budistler, İmzamı Arakanda Ölen Müslümanların Anısına Ayırıyorum.
|

Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.537
İkinci El Bölümü Mesajları: 343
Konularının görüntülenme sayısı: 353.341 (Bu ay: 1.073)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.078 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware