Şimdi Ara

TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
29.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
181 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Gülmek için girdim konuya ve abi bune laa yarıldım, işe gidiyorum serviste kahkaha attım resmen Allah belanızı vermesin :))

Alıntıları Göster
    la bu ne ki? belediyeye yavşayan var BELEDİYEYE

TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR)

• Yeni birsey değil. Yılların degistiremedigi tek gerçek. Garipsenecek bir durum göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sola kaydırmaktan bıktım? Fake profil kendini hissettiriyor. Ya foto tarzı ya da ne bileyim duruşu falan. Türk bağırıyor direk.

Şu ana kadar sadece washington dc de beğeni hakkım bitti.

Edit: Türkiye’de 1 ayda bir falan giriyorum onda da profil gizlenecek diye bildirim falan gelince. \-.-/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Apatay -- 2 Kasım 2019; 8:2:47 >
  • Sırf doğru mu değil mi diye, diğer hattımdan hesap açıp 3-5 foto yükledim. 10dk içinde, 10 eşleşme ve 4'ünden mesaj var
    Yav bilader, sonra da çıkıp derler "bu kızlar niye bu kadar egolu" sebebi sensin, farkında değilsin
    Bakalım akşama kadar kaç olacak, ben bi 250 bekliyorum

Edit: 5dk geçti, 18 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afazi -- 2 Kasım 2019; 10:7:17 >

• Sonra neden aşk (!!) acısı çekiyoruz. Çekin tabi. Müstehak size.

Ayrıca kız olmak var demişsin de... hayırdır, ne olacaksın...??? öyle bir yazmışsın ki ellimi sallasam ellisi.... bu anlam çıkıyor. Utanmıyor musun?
  • 8-9 sene öncesi bile böyleydi. connected2me den kız profili açardık, dakikada onlarca mesaj yağardı.
  • Tinderı benim gibi kullananlar varsa şaşırmam.

Gold ile makroyla herkesi sağa atıyorum. Beğenmezsem eşleşmeyi bozuyorum, tek tek profil dolanamam kusura bakmayın. Ona verecek zamanım yok.

Eşleştiğim kişiye de ilk üni sorarım, yakın değilse yine bozarım. Çünkü ben oraya sohbet muhabbet için girmişim, sanaldan bir yere varamam. Yatağa atmak içinde 4 dönmem.

Türkiye'de tinder dayıların facebookta yaptığıyla aynı işlevi gördüğü için pek bir olayı yok. Yurtdışına çıkarsanız anlam ifade ediyor. Kızlarda bunun farkında. Sen öyle açmış olabilirsin ama kızlarda bu arizona kertenkeleleriyle sohbet etmekten hoşnut olabiliyor.

Duyar kasmaya gerek yok özetle:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 2 Kasım 2019; 12:2:43 >
  • Bu yüzden ben hiç bir kıza yazmıyorum YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR sözü çok doğru sen ne kadar kendini paralasan da kız onay vermedikçe muhabbet ilerlemez. O yüzden oltaya takılan değil oltayı atan olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afazi

Sırf doğru mu değil mi diye, diğer hattımdan hesap açıp 3-5 foto yükledim. 10dk içinde, 10 eşleşme ve 4'ünden mesaj var
    Yav bilader, sonra da çıkıp derler "bu kızlar niye bu kadar egolu" sebebi sensin, farkında değilsin
    Bakalım akşama kadar kaç olacak, ben bi 250 bekliyorum

Edit: 5dk geçti, 18 oldu
    hocam 2 günde +99 eşleşme, 130 civarı mesaj aldım farklı kişilerden

türkiye bitmiş aga.

• Yurtdışında bir ülkede idim.. Kızları bizimkilerden 10000000000000000000 kat daha güzel ve de çok açık giyiniyorlar.. Buna rağmen oranın yerel erkeklerinin dönüp de kızlara baktıklarını , laf atanlarını görmedim.. Kaldırımda yürüselerkimse korna da çalmıyor.. Aynı kızlar bizde olsa her taraftan gelen bakışlar yüzünden yolda yürüyemezlerdi.
  • sevgilisı yada eşi olanın hiç kullandırtmaması lazım. gerçekten vahim bi durum
  • Bende diyodum tinder kullanan var mi diye... cevresi yok mu bu insanlarin? Okul olur is olur ne bileyim takildigi bir mekanda tanistigi insanlar olur tinder ne amonyum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    "Aynı kızlar bizde olsa her taraftan gelen bakışlar yüzünden yolda yürüyemezlerdi."

Bunları yaparak bayanların toplum içinde normal olmalarını sağlıyoruz. Yoksa bizim bayanlarda onlar gibi açık saçık giyinirdi. Şimdilik arabalarıyla avm lere gidip oralarda yada tatil beldelerinde minileriyle geziyorlar. Ufacık şortla normal bir pantolon aynı para. Pantolon alsın bari üşütüp hasta olamsın hanfendi
  • Kardeş dikkat ette götürmesinler

• Ne yazık ki ülkenin erkekleri sahte bayan profilleri ile tinderda dolaşıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekşide "fake kız hesabı açanların gizli gay olduğu program " yazmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadouken06

ekşide "fake kız hesabı açanların gizli gay olduğu program " yazmışlar
    biri de benim konumu kopyala yapıştır yapıp paylaşmış tinder başlığında kendi yapmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Kardeş dikkat ette götürmesinler
    hocam o kadar çok davet aldım ki. seni alayım bana gidelim diyenler( saat gece 3 de yazıyor adam bunu) , yemeğe götürmek isteyenler, yazlığıma gidelim diyenler

yeminlen korkmaya başladım

beni abazanların elinden kim çekip çıkaracak?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.