Şimdi Ara

TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
29.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
181 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

biri de benim konumu kopyala yapıştır yapıp paylaşmış tinder başlığında kendi yapmış gibi

Alıntıları Göster
    onu da gördüm sen yazdın sandım , sen değilsin demek , millet bir garip oldu bari alıntı felan yada şöyle birşey gördüm yazsaydı

• Bi rusyada durum tam tersi. Adamların ülkesinde erkekler azınlıkta. Kadınlar erkekleri için kavga ediyo. O yüzden rus kızları burda türk erkeğinden biraz ilgi gördümü cepte oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

erkeklerin bazılarıyla mesajlaştım

bir kere daha tüm hemcinslerime acıdım. arkadaşlar biz bu ülkede kız bulamıyorsak işte erkeklerin düştüğü bu aciz halden dolayıdır.

türkiye de kız doğmak vardı yemin ediyorum.
    Sadece kız konusu olsa iyi. Kariyere girip iş ilanlarına bakın. Özellikle tecrübe istemeyenlere yerine göre 10bin başvuru oluyor. Ben bakkalda 5 kişi sıra görünce dışarıda biraz yürüyüp tekrar gelip işimi öyle gören birisiyim. Sırf böyle sebeplerden ne kız ne iş bulasım geliyor. Zamanında ülkeye göre ortalama güzellikte bir kız arkadaşın telefonuna bakmıştım ve şok olmuştum. Facebook instagram gibi yerlerden gelen mesajlar istekler 10larcaydı. Dünyanın her ülkesinde bir işe bir sürü başvuru olabilir veya bir kızı bir sürü kişi isteyebilir ama burda gerçekten kıtlık var bazı konularda. İleride evlenirsem bu düzene bir çocuk getirmek isteyeceğimi hiç sanmıyorum. Zaten gereğinden fazla insan var ülkede.

• @BlackLead Bunu görmek için böyle uğraşmana gerek yoktu ki tinder kullanan bir kız arkadaşından 5 dk müsade isteyip eşleşmelerine baksan en az 100 kişi olduğunu görürdün.

Türkiye cinsel açlığın afrikasıdır.
  • bunu yapınca elince ne geçti?

bunun böyle olduğunu zaten bilmiyor muydun?

gözlerinle görünce ne değişti?
  • Benim uyuz olduğum nokta da tinder ın amacı belliyken tutup amacım evlilik yazanlar
  • Profesyonelce işlettiğim bir Fake FB hesabım var fotoğraflarımı ortalama bir kadının günlük hayayından fotoğraflar atıyorum bir kaç gün geçti 300 arkadaş 800 arkadaşlık isteği var. Ülkedeki erkeklerden biri olmaktan utanç duyuyorum. Evlisi olan var çocuğu olan var , pedofilisi , konuşmadan penisinin görselini atan var. Çıldırmışız resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

bunu yapınca elince ne geçti?

bunun böyle olduğunu zaten bilmiyor muydun?

gözlerinle görünce ne değişti?
    inanmak istemiyordum. bu kadar erkeklerin düşmüş olduğunu görmek istemiyordum

ayrıca fake hesap bile olsa bana yazılanlar karşısında gururum kabardı hahahahahah

koca koca, yakışıklı da var iş güç sahibi de var bu insanlar neler neler yazıyor, ağzım açık kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

@BlackLead Bunu görmek için böyle uğraşmana gerek yoktu ki tinder kullanan bir kız arkadaşından 5 dk müsade isteyip eşleşmelerine baksan en az 100 kişi olduğunu görürdün.

Türkiye cinsel açlığın afrikasıdır.
    hocam kızlara artık ben kezban diyemeyeceğim zaten.

tonlarca eşleşme ve tonlarca mesaj aldım. bana o kadar kız yazsa şoka girer dünyada ki kalmış tek ve son erkek moduna girerdim resmen.
  • Akıllara geldi..

TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR)
  • Bende bir ara mesajlarda kızlara yüreyen erkekleri ss alıyordum. Onları görmek bile zevk verici :D Oğlan bir şey yazıyor kız cevap verince oğlan cesareti daha da alıyor, direk koşuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Akıllara geldi..

Aha bu da benden, aldığım bir ss :) Bunları çok olunca paylaşmak istiyordum ama telefonu sinirlenip kırdığım için pek toplayamadım :/

TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR)

arkadaşları adlarını sansürledim kendilerini bıraktım pardon :) benim bu yorumu 5. kez düzeltmem bunlardan daha da komik oldu kendim için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 2 Kasım 2019; 21:40:10 >

• Yazık etmeyin kendinize. Burada gereksiz genellemelerle vakit öldürmeyin. Az cesur olun dışarı çıkın.

• O adamlar net işi bilmiyolar taktik verip pazarımı küçültmek istemiyorum tabiki . Ben aynen bu minvalde sormuştum birine "çok şanslısınız tonla yakışıklı, kaslı, bol paralı adam var seç beğen al yedekle" gibi bişeydi oda karşı çıktı "çıkan erkeklerin çoğu çirkin, kısa, dar omuzlu, yobaz ve cahil tipler dur atayım resimlerini" diyip dediği gibi adamların onlarca resmini attı bende hak vermiştim.
  • TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 2 Kasım 2019; 22:30:45 >
  • Çirkin kız koydum 4 saatte 36 eşleşme geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kaçını kandır hocam aynı yerde saatte randevu ver.pusuya yat
    Hababam Sınıfı gibi
    Harbi bu karıların kıçını kaldıran .pneler yüzünden her şey

• Sonra iyi adamlar arada kaynıyor bu beyinsizler yüzünden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeyoung

Yazık etmeyin kendinize. Burada gereksiz genellemelerle vakit öldürmeyin. Az cesur olun dışarı çıkın.
    Benim arkadaş var oğlan sürekli dışarı çıkıp elinden geleni yapıyor ama ret yiyip geliyor :)

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer bi deneme yapmıştım. Orta halli güzel diyebileceğim biriyle tinder ile tanıştım, buluştuk. Gerçeğine kıyasla fotoğraf çok iyiydi. Neyse biraz anlattı, “yağıyor” demişti. Ben de yüzü görünmeyen bir foto bulup denedim. Gerçekten söylediği gibi. Fotoğrafında eli yüzü belli kullanıcıları düşünemiyorum. Ne söylesek boş...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.