Şimdi Ara

TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
29.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
181 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üst edit= artık uygulama öyle bir hale geldi ki sağa kaydırdığım her insan beni de beğenmiş. her biriyle tıkır tıkır, direkt eşleşiyorum sağa kaydırır kaydırmaz. boş geçmiyor yani eşleşmeler. hahahahhaha komedi gibi.

son edit = 2 gün sonucunda 250 civarı eşleme ve 150 civarı mesaj aldım. türkiye bitmiş beyler.

Uygulama gerçekten çalışıyor mu diye bir fake hız hesabı açtım az önce. Ortalama güzellikte yabancı bir bayanın fotoğraflarını kullandım.

Bakın dalga geçmiyorum hesabımı açıp fotoğrafları yükledikten yaklaşık 5 saniye sonra 25 beğeni aldığımı farkettim. sadece 5 saniyede.

sonra bende tipi düzgün erkekleri sağa doğru atmaya başladım.

yine dalga geçmiyorum yaklaşık 20 erkeği sadece sağa atarak 9 tane eşleşme aldım daha ilk 2 dakika içinde.

hepsi yazıyor şuanda bana.

sonra kızlar niye böyle. Ulan sana da bu kadar kız bir anda yazsa düşünürsün bi önce hangisiyle konuşsam, aralarında en iyisi kim diye. kafayı yersin

resmen ülke aç. resmen ülkenin erkekleri azmış.

şimdi biraz şu gerizekalıların duygularıyla oynamaya gidiyorum.

edit= uygulama çöktü. bir girdim +99 beğeni yazıyor zaten hahahahhahahahaha allah bilir şuan 300-500 kaç beğeni aldım bilmiyorum bile

tüm beğeni haklarım bitti

sonuç ; 45 eşleme ve 30 tane mesaj. ve her geçen dakika tıkır tıkır artıyor

edit 2 ; sadece 2 saatte 50 tane eşleşme aldım ve 40 tanesi direkt yazdı. yazmayan tipler de var onlar yine böyle bir standartta takılan tipler biraz daha ağır abi takılıyorlar eşleştiler ama mesaj atmadılar bi 7-8 tanesi falan

ama diğer o 40 tanesi de o kadar acınası halde ki. tanımadıkları halde kulum köpeğim oldular anında. öyle komik şeyler yazıyorlar ki inanamazsın. hele bir tanesine dedim ki annem norveçli falan adam ilk 5-10 tane mesaj attı cevap vermedim ben, en son şunu yazmıştı "bende norveçi çok severim yaaa" diyip kalp atmıştı hahahahahha

bide bazılarına bir kere mesaj attım sadece bir daha atmadım. hepsi şöyle yazıyor bir kaç dakika geçtikten sonra "xxx, orada mısın ya" diyip meraklı bakış emojisi atıyorlar. gerçekten çok acıdım.

bunlar öyle boş beleş insanlar da değiller ha yanlış anlaşılmasın. aralarında doktor olan var, diş hekimi var, avukat var, mühendisler var. tipleri falan gayet yerinde. öyle çirkin insanlar değiller yani çoğu.

türkiye'de kız olarak doğmak varmış yeminlen. hayatımız kurtulmuştu. şu tipte insanlar olduğu sürece bu kızların bir tarafları asla inmez. resmen elimi sallasam ellisi yaparak dolaşıyorum tinder'da. o kadar acıdım ki hemcinslerime. zavallılık resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Kasım 2019; 16:53:30 >

• İşte tam da bu yüzden gittim yabancı hatunla evlendim:) gidin dil öğrenin, yurtdışında takılın, kendinize yabancı bir sevgili bulun farkı anlayacaksınız. Türk kızlarının içinde bulunduğu ruh haliyle iyi bir eş, güvenilir bir insan, oturup yenilip içilecek bir dost olması imkansız. Suç kendilerinde değil toplumun bozuk yapısında. Klasik Türk erkeği olarak da kadınlara tavsiyem düzgün erkek konusunda fazla umutlanmasınlar. Kadınlara bu kadar açlık içinde saldırılan bir ortamda kuyruk sallayan bir kadının eşinizin aklına girmesi çok kolay.
    Çıkın olm Türkiye'den, kafayı yersiniz yoksa. Şu an sınırsız ömrüm olsa bir dakikasını bile bir Türk kadınına ayırmam. Sebebi yukarıda.
  • Ülkece bir aktivitede bulunmamız lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • no ss no güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkeyle alakası yok dünyanın her yerinde bu böyle
  • millet çıldırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 31 Ekim 2019; 20:3:44 >
  • erkeklerin bazılarıyla mesajlaştım

bir kere daha tüm hemcinslerime acıdım. arkadaşlar biz bu ülkede kız bulamıyorsak işte erkeklerin düştüğü bu aciz halden dolayıdır.

türkiye de kız doğmak vardı yemin ediyorum.
  • emek vermişssin. o halde azdır erkekleri de elleri boşta kalmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEVDİĞİM KIZIN FAKE HESABI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07E

emek vermişssin. o halde azdır erkekleri de elleri boşta kalmasın
    ufacık bir şey yazsam hepsi sarılacak şeyine. acayip abazalar lan bunlar. hepsi o kadar aciz ki kahkahalar atarak mesajlaşıyorum. hepsi gö*ümün kılı oldu şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

ufacık bir şey yazsam hepsi sarılacak şeyine. acayip abazalar lan bunlar. hepsi o kadar aciz ki kahkahalar atarak mesajlaşıyorum. hepsi gö*ümün kılı oldu şuan

Alıntıları Göster
    bırak attırsınlar.
    dünya gereksiz milyonlardan kurtulur
  • Tam tahmin ettiğim gibi iyi yapmışsın sosyal mühendislik örneği

• İsim kapatıp mesaj paylaşsana .
  • Bir de swarmda kiz profili acip kalabalik yerlerde checkin yap madem bu kadar issizsin 😂 gor bak dakikada kac erkek ekliyor

• "Cinsel açlığın Afrikası'dır Türkiye"
    TİNDER AÇTIM ( KIZ PROFİL İÇERİR)

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

İsim kapatıp mesaj paylaşsana .
    üşendim hocam ya

sadece 2 saatte 50 tane eşleşme aldım ve 40 tanesi direkt yazdı. yazmayan tipler de var onlar yine böyle bir standartta takılan tipler biraz daha ağır abi takılıyorlar eşleştiler ama mesaj atmadılar bi 7-8 tanesi falan

ama diğer o 40 tanesi de o kadar acınası halde ki. tanımadıkları halde kulum köpeğim oldular anında. öyle komik şeyler yazıyorlar ki inanamazsın. hele bir tanesine dedim ki annem norveçli falan adam ilk 5-10 tane mesaj attı cevap vermedim ben, en son şunu yazmıştı "bende norveçi çok severim yaaa" diyip kalp atmıştı hahahahahha

bide bazılarına bir kere mesaj attım sadece bir daha atmadım. hepsi şöyle yazıyor bir kaç dakika geçtikten sonra "xxx, orada mısın ya" diyip meraklı bakış emojisi atıyorlar. gerçekten çok acıdım.

bunlar öyle boş beleş insanlar da değiller ha yanlış anlaşılmasın. aralarında doktor olan var, diş hekimi var, avukat var, mühendisler var. tipleri falan gayet yerinde. öyle çirkin insanlar değiller yani çoğu.

türkiye'de kız olarak doğmak varmış yeminlen. hayatımız kurtulmuştu. şu tipte insanlar olduğu sürece bu kızların bir tarafları asla inmez. resmen elimi sallasam ellisi yaparak dolaşıyorum tinder'da. o kadar acıdım ki hemcinslerime. zavallılık resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 31 Ekim 2019; 23:33:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aktfoskta

"Cinsel açlığın Afrikası'dır Türkiye"
    Gülmek için girdim konuya ve abi bune laa yarıldım, işe gidiyorum serviste kahkaha attım resmen Allah belanızı vermesin :))

• up
  • Kendilerini köle ediyorlar kızlara,yazık lan.(Gerçekten köle fantezisi olanı da kastediyorum.)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.