Şimdi Ara

The Wire (2002 - 2008) | HBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
483
Cevap
9
Favori
50.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Wire, Baltimore, Maryland'de geçen bir drama dizisidir. ABD'de HBO'da yayınlanan dizinin yapımcısı ve yazarı, eski polis muhabiri David Simon'dır. Yayınına 2 Haziran 2002'de başlanan dizi beş sezonun ardından, 9 Mart 2008'de sona erdi.

Dizinin her bir sezonu Baltimore şehrinin ayrı bir yüzüne odaklanmıştır. Bunlar sırasıyla, uyuşturucu trafiği, liman, şehir yönetimi ve bürokrasi, eğitim sistemi ve yazılı basındır. Geniş oyuncu kadrosu, genelikle diğer rolleriyle fazla ünlü olmamış karakter oyuncularından oluşur. Simon dizinin bir suç draması olarak sunulmasına rağmen, "gerçekten Amerikan şehriyle, bir arada nasıl yaşadığımızla ilgili. Kurumların bizi bağımsız bireyler olarak nasıl etkilediğiyle ilgili ve ister polis, ister yükleme işçisi, ister uyuşturucu satıcısı, ister politikacı, yargıç ya da avukat, en sonunda riske girerek bağlı olduğunuz kurumla mücadele etmeniz gerektiğine ilişkin" olduğu yorumunu yapmıştır.

TRAILER

YARARLI SİTELER

http://www.hbo.com/the-wire#/
    http://www.imdb.com/title/tt0306414/

The Wirefacebook
    The Wire
    https://www.facebook.com/TheWire

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Wire: HBO'nun Çığır Açan Suç Draması

"The Wire", 2002'den 2008'e kadar HBO'da yayınlanan ve eleştirmenlerce beğenilen bir suç dramasının adıdır. Dizi, Baltimore şehrindeki uyuşturucu kaçakçılığı, polislik ve yoksulluk konusunu araştıran gerçekçi bir bakış açısı sunuyor.

"The Wire" izleyiciler tarafından oldukça beğenilen bir dizi olmuştur. Dizinin karmaşık karakterleri, ilgi çekici hikayeleri ve Baltimore şehrinin gerçekçi tasviri izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır. Dizi, Emmy Ödülleri ve Altın Küre Ödülleri dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır.

"The Wire" Türkçe dublajı henüz mevcut değildir. Diziyi yalnızca orijinal İngilizce dilinde izleyebilirsin. Ancak, Türkçe altyazılı olarak izlemek mümkündür.

"The Wire"i izlemeye değer bir dizi olup olmadığını merak ediyorsan, cevabımız evettir. Dizi, suç dramasından hoşlananlar ve Baltimore şehrinin eleştirel bir incelemesini görmek isteyenler için son derece ilgi çekici ve düşündürücü bir seçenektir.

"The Wire" dizisiyle ilgili diğer ilgili anahtar kelimeler şunlardır:

• The Wire konusu
    • The Wire oyuncuları
    • The Wire kaç sezon
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunun bir konusu vardı biraralar..

Bizim altyazı çevirmenleri arkadaşlar nedense bu diziyi bir türlü çevirmiyorlar...Normalde dizileri ingilizcede izliyorum ama bu dizide oyuuncuların çoğunluğu zenci ve aksanlarını tam anlamıyla anlamak için amerikalı olmak gerekiyor..o yüzden arşivimde olmasına rağmen henüz çok istememe rağmen izlemeye başlamadım..

imdb notuda rekor denebilecek bir not ayrıca onuda belirtmek isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Bunun bir konusu vardı biraralar..

Bizim altyazı çevirmenleri arkadaşlar nedense bu diziyi bir türlü çevirmiyorlar...Normalde dizileri ingilizcede izliyorum ama bu dizide oyuuncuların çoğunluğu zenci ve aksanlarını tam anlamıyla anlamak için amerikalı olmak gerekiyor..o yüzden arşivimde olmasına rağmen henüz çok istememe rağmen izlemeye başlamadım..

imdb notuda rekor denebilecek bir not ayrıca onuda belirtmek isterim..
    Imdb bilgi açısından en güvenilir kaynaklardan birisi ama puanlama açısından çokta güvenilir olduğunu sanmıyorum

Kralın Dönüşü (LOTR 3) en çok puan alan filmler dalında Baba'nın 1. filmini geçip zirveye oturmuş ve Baba fanatikleri fake üyelikler alıp Baba'nın puanını yükseltmişler ve tekrar zirveye çıkarmışlar

bi aralar böyle bişey okumuştum internette

ben imdb'de dizilere veya filmlere bakarken puanları fazla göz önünde tutmuyorum,misal çok yüksek puan almamış olan Jericho benim en sevdiğim dizilerden biridir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Imdb bilgi açısından en güvenilir kaynaklardan birisi ama puanlama açısından çokta güvenilir olduğunu sanmıyorum

Kralın Dönüşü (LOTR 3) en çok puan alan filmler dalında Baba'nın 1. filmini geçip zirveye oturmuş ve Baba fanatikleri fake üyelikler alıp Baba'nın puanını yükseltmişler ve tekrar zirveye çıkarmışlar

ben imdb'de dizilere veya filmlere bakarken puanları fazla göz önünde tutmuyorum,misal çok yüksek puan almamış olan Jericho benim en sevdiğim dizilerden biridir

Alıntıları Göster
    Ekin puan konusunda haklısın tabiki..ama bencede kralın dönüşü baba dan daha iyi.. adamlar hiçmi üşenmemişler o kadar fake üyelik alırken.:D:D:D

ben wire dizisine biraz göz attım ve izlenimlerim gayet iyiydi..oz vari bir hava gördüm dizide...suç, çete, gündelik yaşam, dram v.s. herşey var...

• quote:

Ekin puan konusunda haklısın tabiki..ama bencede kralın dönüşü baba dan daha iyi.. adamlar hiçmi üşenmemişler o kadar fake üyelik alırken.:D:D:D

ben wire dizisine biraz göz attım ve izlenimlerim gayet iyiydi..oz vari bir hava gördüm dizide...suç, çete, gündelik yaşam, dram v.s. herşey var...

Alıntıları Göster
    HBO dizisi sonuçta olur o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

HBO dizisi sonuçta olur o kadar.

Alıntıları Göster
    bu dizinin tr altyazısı yok yoksa harika oldugunu duymustum böle de izlenmez ki herşeyi anlamak istiyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

bu dizinin tr altyazısı yok yoksa harika oldugunu duymustum böle de izlenmez ki herşeyi anlamak istiyor insan.

Alıntıları Göster
    Ben suan 14. bolumdeyim. Imdb puaninin hakkini veriyor gercekten. Alt yazisi olup olmadigini bilmiyorum siz yok diyorsaniz yoktur herhalde. Ben alt yazisiz izliyorum gercekten sardi beni ama Nba Finalide bugun basladigindan bir sure ara veririm artik. Ondan sonra tekrar devam ederim. Birazdan diziye yeni katilan karakterleri de ekleyecegim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spooks (2002-2011) | BBC
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Bu tur seyler pek fazla olacagini sanmiyorum. Bir , iki ya da 3 kez belki 5 kez olabilir.. Bana gore imdbnin filmler icin olan puanlar gercegi yansitmiyor ama diziler de bence boyle bir sorun yok. 7.5/10 dan yuksek olan dizileri ben guzel , kaliteli sinifina sokuyorum. Tabi 5/10 olup baska birisinin cok begendigi dizi de olabilir kisiden kisiye gore degisir. Filmlere gelirsek benim genelde begendigim filmler Imdbde hep dusuk puan almis oluyor. Film ve dizileri imdbnin kendisi degil de sitenin uyeleri degerlendirdigi icin bazen boyle seyler olabiliyor. Jericho dizisi de kotu degildir bende takip ederim arada sirada.. En son 8.5 gibi bir puani vardi tam hatirlamiyorum sonra imdbden bakarim.

The Wire'a gelirsek bence cok guzel bir dizi. Guzelden de ote aslinda. 9.7/10luk imdb puanini kesinlikle hakediyor bence.

Not : Yeni karakterler eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 5 Haziran 2008; 23:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Bu tur seyler pek fazla olacagini sanmiyorum. Bir , iki ya da 3 kez belki 5 kez olabilir.. Bana gore imdbnin filmler icin olan puanlar gercegi yansitmiyor ama diziler de bence boyle bir sorun yok. 7.5/10 dan yuksek olan dizileri ben guzel , kaliteli sinifina sokuyorum. Tabi 5/10 olup baska birisinin cok begendigi dizi de olabilir kisiden kisiye gore degisir. Filmlere gelirsek benim genelde begendigim filmler Imdbde hep dusuk puan almis oluyor. Film ve dizileri imdbnin kendisi degil de sitenin uyeleri degerlendirdigi icin bazen boyle seyler olabiliyor. Jericho dizisi de kotu degildir bende takip ederim arada sirada.. En son 8.5 gibi bir puani vardi tam hatirlamiyorum sonra imdbden bakarim.

The Wire'a gelirsek bence cok guzel bir dizi. Guzelden de ote aslinda. 9.7/10luk imdb puanini kesinlikle hakediyor bence.

Not : Yeni karakterler eklendi.

Alıntıları Göster
    türkçe altyazısı olsa direk indirmeye başlıyacaz ama ortalıkta yok o kadarda istek yapıyoz divxe

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Ekin puan konusunda haklısın tabiki..ama bencede kralın dönüşü baba dan daha iyi..

tabiki öyle ya 'ın Dönüşü bencede Baba'nın her filminden daha iyidir,zaten LOTR'in herhangi bi bölümünü hiçbir filme değişmem

• quote:

quote:

Ekin puan konusunda haklısın tabiki..ama bencede kralın dönüşü baba dan daha iyi..

tabiki öyle ya 'ın Dönüşü bencede Baba'nın her filminden daha iyidir,zaten LOTR'in herhangi bi bölümünü hiçbir filme değişmem

Alıntıları Göster
    Altyazı çevirmek çocuk oyuncağı sanıyosunuz heralde.Bu dizinin her bir bölümü yaklaşık 1000 satır altyazıya sahip.Ben çevirecektim ama vazgeçtim.3-4 kişinin beraber girişmesi gerek böyle bir diziye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Altyazı çevirmek çocuk oyuncağı sanıyosunuz heralde.Bu dizinin her bir bölümü yaklaşık 1000 satır altyazıya sahip.Ben çevirecektim ama vazgeçtim.3-4 kişinin beraber girişmesi gerek böyle bir diziye.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Divxplanet ın birçok altyazı ekipleri var..Bu dizide gerçekten izlenmeye değer bir dizi ve o ekiplerinden birini bunun için görevlendirebilirler..yoksa altyazı işinin çocuk oyuncağı olmadığını bizde gayet iyi biliyoruz belirtmene gerek yoktu..

• quote:

quote:

Divxplanet ın birçok altyazı ekipleri var..Bu dizide gerçekten izlenmeye değer bir dizi ve o ekiplerinden birini bunun için görevlendirebilirler..yoksa altyazı işinin çocuk oyuncağı olmadığını bizde gayet iyi biliyoruz belirtmene gerek yoktu..

Alıntıları Göster
    Ekip falan yok.Birkaç çevirmen anlaşıp ortaklaşa iş yapıyorlar.

• quote:

Alıntıları Göster
    Yaz olmasa ve sekronlamakdan anlasam ben cevirirdim de senkrondan anlamiyorum. Malum yaz da geldi evde oturup altyazi ile hic ugrasamam.
  • quote:

Yaz olmasa ve sekronlamakdan anlasam ben cevirirdim de senkrondan anlamiyorum. Malum yaz da geldi evde oturup altyazi ile hic ugrasamam.

Alıntıları Göster
    yigit harbi senden iyi çevirmen olur bu işe dalsana boş zamanlarında the wire ı senden bekliyorum bak sevaba girersin taaa oralardan

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

yigit harbi senden iyi çevirmen olur bu işe dalsana boş zamanlarında the wire ı senden bekliyorum bak sevaba girersin taaa oralardan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

Yaz bi bitsin belki olabilir tabi sekronlamakdan da anlamiyorum onu da ogrenmek lazim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

Yaz bi bitsin belki olabilir tabi sekronlamakdan da anlamiyorum onu da ogrenmek lazim.

Alıntıları Göster

noluyo lan bi fragile bi bu

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

birkaçmı!! kaç birkaç!!

• quote:

quote:

birkaçmı!! kaç birkaç!!

Alıntıları Göster
    BİRKAC
    quote:

quote:

birkaçmı!! kaç birkaç!!

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu54

BİRKAC
    quote:

quote:

birkaçmı!! kaç birkaç!!

Alıntıları Göster
    Altyazı en kısa sürede geliyor arkadaşlar çok az kaldı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.