Şimdi Ara

The Wire (2002 - 2008) | HBO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
9
Favori
50.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orgulas
    Hala altyazısı eksik. İngilizcene güveniyorsan izle diyeceğim ama zencilerin dilini ve Amerikan resmi devlet konuşmalarını anlamakta zorlanmıştım. Diziyi bitirmek zorlu olmuştu. 10 numara dizidir.

Güvenemiyorum :(

Birileri el atsa keşke ...
  • Bu vakte kadar biri ilgilenmediğinden pek umutlu olmamak gerek. Nedense pek ilgi çekmedi bu dizi.
  • altyazılar aktif olarak çeviriliyor şuanda
    bunada şükretmek lazım,piyasadaki en kazık ingilizceye sahip kendisi
  • Hepsi bitince izlemek lazım yoksa yarıda kalmak hoş olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon 4 ve 5 de çeviri yok hala. sezon 4 de sadece ilk 3 bölüm çevrilmiş.
  • Güncel... Diziyi izleyenlerden yorum bekliyoruz. Ne yapalım izleyelimmi. Bu aralar izleyecek dizi kalmadı.
  • Okuduklarımla düşündüklerim örtüşüyorsa bende başlayacağım bu diziye.

Siyahi mahallelerde suç, uyuşturucu, kirli para, çatışmalar ve dramla birleşimi.. Açıklamada da benzer bir yazı var, eğer böyle geçiyorsa dizi harika.

Alt yazı problemi ben 4. sezona gelene kadar çözülür herhalde
  • ilk bölümleri izlemiştim acayip kötü görüntü kalitesi var

alıştık bluray'e resmen gözlerim yoruldu
  • Abidik gubidik yüzlerce dizi çevriliyor dizilerin kralı pek tutmadı ülkede iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

ilk bölümleri izlemiştim acayip kötü görüntü kalitesi var

alıştık bluray'e resmen gözlerim yoruldu

açıkcası hd olucak en son dizi bu bence
    o dediğin görüntü kalitesiyle 2 katı atmosfer yaratıyor bence
  • 05x03 çeviriliyor... Son sezon 10 bölüm zaten... Çeviri işleri bitse bir an önce iyi olacak.
  • Hele şükür birileri el atmış , tekrardan izlemek farz oldu.

Konu şenlensin biraz

• Bu derece mükemmel bir dizinin halen daha altyazılarının tamamlanmamış olması üzücü.Haftalardır bekliyorum son 3 bölümü çeviren yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Bu derece mükemmel bir dizinin halen daha altyazılarının tamamlanmamış olması üzücü.Haftalardır bekliyorum son 3 bölümü çeviren yok.

Çeviren var da askerden geldi ve işe başladı. İşi gücü bir otursun elbette bitirir merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface21

quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Bu derece mükemmel bir dizinin halen daha altyazılarının tamamlanmamış olması üzücü.Haftalardır bekliyorum son 3 bölümü çeviren yok.

Çeviren var da askerden geldi ve işe başladı. İşi gücü bir otursun elbette bitirir merak etme.

Altyazıyı sen çeviriyorsun sanırım.3 bölüm kaldı, Omar'ın sonu nolacak meraklardayım.
  • Bir City of God hayranı olarak namını fazlasıyla duymuştum dizinin, zaten Sopranos ile Amerika dizi tarihinin en iyi dizisi olarak gösteriliyor.
    Büyük bir şirket BluRay'ine el atarsa izlemeyi düşünüyorum.
  • altyazı tamamlanmamış millet the vampire diaries falan çeviriyo hala
  • Mad men gibi inanılmaz kaliteli bir dizi daha hak ettiği yerde değil bu forumda.Bir çok kişi de eminim habersiz bu dizi hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Mad men gibi inanılmaz kaliteli bir dizi daha hak ettiği yerde değil bu forumda.Bir çok kişi de eminim habersiz bu dizi hakkında.

bir çok yerde film aşırı övgü almış fakat izlenmeme durumunu hala anlamış değilim bu yüzden de başlama konusunda kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Mad men gibi inanılmaz kaliteli bir dizi daha hak ettiği yerde değil bu forumda.Bir çok kişi de eminim habersiz bu dizi hakkında.

bir çok yerde film aşırı övgü almış fakat izlenmeme durumunu hala anlamış değilim bu yüzden de başlama konusunda kararsız kaldım

Guzel dizidir. The Wire, Breaking Bad, Sopranos gibi drama dizilerini seviyorsan Mad Men'i de begenerek izlersin.

Bu arada, dizimizin Turkce altyazi cevirisinin bitmesine son 2 bolum kalmis. Tamamlansa da baslasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 10 Mayıs 2012; 1:31:50 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.